Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Laatste dagje op de camping, gelukkig zit de vakantie er nog niet op want we hebben nog twee nachten hotel te gaan. Maar voor nu maken we de (koel)kast leeg en eten we vanavond kant en klare kippensoep, worstjes, stokbrood met verschillende Franse kaasjes, een kant en klare pasta salade met oa Parmezaan en meloen als diner.
Japie schreef:Ik eet rode kool met aardappels en een runderworstje.
De plannen zijn gewijzigd. Wilde net gaan koken toen mijn neef en nicht appten dat ze op het terras zaten en ik moest komen. Heb een wijntje gedronken en daarna zijn we uit eten gegaan. Ik had zalm met broccoli en frietjes.
Geluk hoef je niet te verdienen, je hebt er recht op.
Mijn man maakt broccoli met aardappels en voor mij een kaas-veggieburger van de Lidl, uit de diepvries, die zijn nieuw in het assortiment. Ben benieuwd.
Ik denk dat ik een risotto ga maken, met tomaat courgette en kip. Maar meestal als ik in de winkel ben geweest, kom ik met hele andere ingrediënten thuis.
Ik heb nog geen flauw idee. Vriend overnacht voor zijn werk in een hotel dus ik kan eten wat ik wil (hij lust veel dingen niet) maar ik weet nog niet waar ik zin in heb.
Ik logeer samen met mijn hond bij m’n zus, gezellig! Ze gaat uitgebreid Japans koken, ik zag sojabonen, veel rijst dingetjes, iets met radijsjes en ook een gerecht met gegrilde scholfilet. Ben benieuwd!
Wraps met pesto, olijven, tomaat, sla en mozzarella. Ik heb ook nog een aubergine en een courgette liggen, kunnen die er nog op een leuke manier bij betrokken worden? Ergens denk ik van ‘nee hou het simpel en vooral koud, het is warm zat’ (het is hier 36gr nu) maar ik ben labiel in deze temperaturen en laat me makkelijk overhalen.
Geel schreef:Nee, keep ik like this, morgen kun je ratatouille met die groenten maken.
Haha ja! Hoewel, dit is tot nu toe de enige maaltijd die ik niet om een blik ratatouille heen heb gebouwd Ik heb gisteren met m’n man afgesproken dat de jongens vanaf nu gewoon ratatouille met pasta/couscous/rijst/rösti/aardappeltjes eten en dat wij dan lekker eten voor onszelf maken. Dus morgen maak ik een lekkere risotto voor ons met een vrolijke vis van de safarichef.
Wij hebben van een lasagnekliekje een gefrituurde lasagne gemaakt. Gewoon even gepaneerd en en de frituurpan. We hadden dat een keer op tv gezien dus wilden we een keer proberen. Was best lekker.