Nacho bij de borrel
Ik wil vanavond een schaal nachos maken voor bij de borrel. Maar ik zoek een goed recept.
Wie kan me helpen?
07♡04♡2020
Mizz_S schreef:Ik gebruik nooit een recept. Maar meestal doe ik: nacho's, gesnipperd uitje, jalapenos, crème fraiche of zure room, chilisaus en geraspte kaas. Soms nog guacamole los erbij.
Elliot schreef:Wat grappig dat ik hier al een paar keer chilisaus voorbij zie komen, dat lijkt me echt een onwijs rare combinatie.
Zora schreef:Elliot schreef:Wat grappig dat ik hier al een paar keer chilisaus voorbij zie komen, dat lijkt me echt een onwijs rare combinatie.
Raar? Haha juist toch standaard? in de horeca krijg je er ook vaak zo’n dubieus bakje bij
Marin schreef:Oh ik vind chilisaus er ook best gek bij, dat is Aziatisch, niet Mexicaans. Hoewel die keukens best op elkaar lijken qua smaken, dus ik snap het wel. Maar toch.
Caro schreef:Nacho's zou ik wel in kleine laagjes afwisselen met wat ingrediënten (Idd, wat jalapeno's, rode paprika wellicht of mais/ rood uitje) en dan een laagje kaas. Welke kaas je pakt, vind ik wel altijd uitmakne voor het eindresultaat. Afgelopen week vond ik een zakje kaas bij de Jumbo speciaal voor tex-mex gerechten. Nu is daar niks speciaals aan, maar het was een goede mix van verschillende kaassoorten. Dus dat zou ik dan nu aanraden.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers