Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


New York

<<

Joan

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1294

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:24

Bericht 12 Jul 2019 19:08

Re: New York

Wat een leuk topic! Ik ga begin oktober met een vriendin, het AirBnb heb ik al geboekt. We zitten in Brooklyn bij een local, we hebben onze eigen kamer. We maken dus deels gebruik van haar woning. Ik heb al eerder geboekt via AirBnb maar dus nog niet eerder bij iemand in huis. Ik ben benieuwd hoe ik dat ga ervaren. Wat ik ontzettend leuk vond was dat ze huisdieren heeft, hoe gezellig!

Fijne tips Azi! Ik had er al echt onwijs zin in maar door jouw stukje nog meer!
instagram.com/schrijfselsvansuus
<<

Teun

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6244

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:59

Bericht 12 Jul 2019 19:35

Re: New York

Dank je Azi! Ze stonden deels al op m’n lijstje. Ik kom op een vrijdag aan en wilde inderdaad zaterdag meteen naar Williamsburgh vanwege de food market. Ik kan niet wachten! Vooral je eettips sla ik op, daar had ik me nog niet in verdiept en dit klinkt goed.

Leuk Joan dat je ook gaat. Zo’n airbnb lijkt me ideaal als je met zn tweeën of een grotere groep gaat. In mijn eentje kies ik toch voor een hotel op Manhattan.
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
Vorige

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers