Carrie schreef:Salome schreef:Ik denk dat ze bedoeld dat ze de biefstukreepjes (naturel) bij de slager koopt. Dus dat ze ze niet zelf snijd.
En inderdaad daarna zelf marineert.
Nee toch? Door het '500 gram Biefstukreepjes gemarineerd in knoflook/peterselie. Dit koop ik zo bij de slager.' krijg ik een gevoel dat het dus al gemarineerd is. Kan ook aan mij liggen! En dan later dus knoflook en peterselie toevoegen maar dat is niet echt marineren te noemen. Hmm spannend
Aziraphale schreef:Harri, heb idd wel eens zelf naan gemaakt! Maar ze komt vanavond direct mee vanuit ons werk en ik was gisteren al 3 uur met de vindaloo bezig, haha. Vind het wel even makkelijk, naan uit een verpakking. En ook best lekker nog.
Kunnen we vanavond bijna direct aan tafel, handig ;)
Marin schreef:En hoe was het gerechtje nou Carrie? Ik ben benieuwd!
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers