Wij maken altijd deze:
https://www-foodnetwork-com.cdn.ampproj ... pe-1921714En dan het pizzadeeg heel dun uitrollen, kleine pizzaatjes maken. De oven hebben we op 280 gr ofzo, heel heet. De bakplaat laten we er zo lang mogelijk in zitten.
Pizza dun beleggen, nooit te veel beleg erop doen, dat is een rookie mistake haha. En de rand smeren wij ik met knoflookolie omdat t lekker is.
We beleggen de pizza op een bakpapiertje op het aanrecht, dan de hete bakplaat naast 't aanrecht houden en in één vloeiende beweging het bakpapier met de pizza erop schuiven. Doordat de bakplaat heet is wordt de onderkant ook goed gaat en wordt de pizza lekker knapperig. Omdat de oven zo heet staat en de pizza maar klein, hoeft ie maar 4 minuten in de oven. Dan gauw eten en de volgende maken. Zo hebben wij altijd heerlijke knapperige pizza's.
Ik vind zelf lekker:
Combinatie van rode ui, champignons en blauwe kaas
Artisjokharten
Van die kleinere pittige salami
Rauwe ham
Mozzarella uiteraard
Druppels balsamico hier en daar
Ingemaakte zilveruitjes in balsamicoazijn (te koop bij de AH)
Eet smakelijk!