06 Dec 2018 07:45 door minoessepoes
Ik wissel ook vaak nog gedurende de week hoor Guattari, vaak heb je toch net zin in iets anders of loopt de dag anders dan vooraf gepland. Ik zorg dat ik er altijd wel een diepvries of lang houdbaar dag tussen heb zitten zodat ik geen eten weg hoef te gooien.
Ik heb dinsdag de boodschappen weer laten bezorgen:
Woensdag: Pizza met mijn oudste zoon gemaakt met daarop champignons, olijven, mozzarella, Parmezaan, ui, rode paprika en salami.
Donderdag: kipsaté, met rode paprika, ui, sperziebonen en taugé in satésaus met rijst
Vrijdag: gebakken brie ( als variant op kaassouflee) met twister fries uit de oven, zelfgemaakte appelmoes en een salade
Zaterdag: Mijn man heeft een chickensitter voor op de barbecue gekregen van de Sint dus ik heb een hele kip in huis gehaald, misschien doen we de barbecue aan en misschien zetten we het in de oven ( kan ook met dat ding), met aardappel en allerlei soorten groenten en bij.
Zondag: Griekse gehaktballetjes met feta in een tomatensaus met paprika, ui enz met rijst en een Griekse salade.
Maandag: Zelfgemaakte uiensoep met borrelbrood ( een bol broodje ingesneden en dan gevuld met olie met zeezout en knoflook en geraspte kaas en wat kruiden er tussen uit de oven)
Dinsdag: Quessedilla's met gekookte kip, paprika, rode ui, mais, zure room en zelf gemaakte guacamole ( laatst stond het op het programma maar toch iets anders gegeten toen).
25-11-2014 & 09-06-2017