Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Waar doe ik goed aan?

<<

Joey

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2434

Geregistreerd: 31 Aug 2017 14:18

Bericht 19 Sep 2018 09:49

Re: Waar doe ik goed aan?

Ik had ook zo gedacht in jouw situatie hoor Pop2017. Al weet je rationeel wel dat HGL gelijk heeft. Het gewoon zo teleurstellend voor je nu.
<<

Anoniem250

Bericht 19 Sep 2018 09:50

Re: Waar doe ik goed aan?

Pop2017 schreef:Ja, ik weet het dat het van mij ook ego is om zo te denken. En ik ben ook van mening dat een kind gewild moet zijn door beide ouders. Maar door al het verdriet vind ik het wel lastig om niet ego te denken...


Dat begrijp ik heel goed. Maar dat betekent dus ook dat je kinderwens zo groot is, dat je er niet aan voorbij kan gaan. En liefdesverdriet is heftig en akelig en pijnlijk. Maar een onvervulde kinderwens in een relatie, of überhaupt, is minstens zo pijnlijk. En, het voelt nu niet zo, maar je kan weer verliefd worden op een ander. En dat kan ook weer voelen als ware liefde.
<<

Lookie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2495

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:20

Bericht 21 Sep 2018 18:06

Re: Waar doe ik goed aan?

Eens met Holly Golightly. Het is nu ontzettend rot, maar als je kinderwens zo sterk is, en hij geeft nu al duidelijk aan geen kinderen meer te willen, dan zou ik toch voor je kinderwens kiezen. Maar ontzettend naar zeg. Ik kan me goed voorstellen dat je heel verdrietig bent.

Caro, wat naar ook voor jullie.

Voor jullie allebei: :hug:
Vorige

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers