Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Overwerken

<<

Jordana

Kwebbel

Berichten: 332

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:33

Bericht 17 Sep 2018 17:25

Re: Overwerken

Aangezien er van de week een sollicitant komt en ik bij het gesprek bij mag zijn heb ik hoop dat het overwerken minder wordt.
<<

Anoniem249

Bericht 17 Sep 2018 18:17

Re: Overwerken

Ik werk in een branche waar overwerk niet wordt uitbetaald. Ook niet als je een shoot hebt van 07:00 - 23:00 uur hebt. Vroeger werkte ik enorm veel over, makkelijk 10-20 uur per week. Nu doe ik dat niet meer. Ik kijk niet op een uurtje per dag, maar hele avonden of in het weekend doe ik niet zo snel meer.
Vorige

Terug naar Werk & studie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers