Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer beneden

<<

Dragonfly

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1757

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:20

Bericht 06 Sep 2018 09:39

Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer beneden

Hi, ik heb een vraagje voor de mama's hier op het forum. Ik en mijn vriend zijn op zoek naar een koopwoning en we dachten nu een mooi huis gevonden te hebben, maar nu wees mijn moeder mij er gisteren op dat het geen handige indeling heeft, omdat de ouderslaapkamer en badkamer beneden zijn en 2 kleinere slaapkamers boven, met alleen een wc.

Nu hebben we nog geen kinderen, maar hopelijk in de toekomst wel. En mijn moeder met name zei dat het heel onpraktisch is als je iedere keer voor verschoning dan van boven naar beneden blijft lopen, en ook dat een klein kindje het waarschijnlijk eng vindt om als enige boven te slapen. Dus zij vond het meer een huis voor een gezin met al wat oudere kinderen. Ik had daar eigenlijk nog niet zo over nagedacht en mijn vriend denkt dat we het allemaal wel gaan oplossen als de tijd zover is.

Hoe denken jullie hierover? Zou het voor jullie een dealbreaker zijn?
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 21558

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 06 Sep 2018 09:47

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Leuk dat jullie op huizenjacht zijn en misschien iets geschikts gevonden hebben!
Ik weet niet of het een dealbreker zou zijn voor mij. Ik kan voor- en nadelen bedenken.

Qua verschoning naar boven/beneden lopen, dat zou mij niks uitmaken. Bedoelt je moeder dan overdag of 's nachts? Dat snapte ik niet helemaal, want normaliter is een babykamer ook boven en moet je overdag ook naar boven lopen. Al leggen veel mensen vaak ook wel een verschoonkussen beneden (kan je evt juist op je eigen slaapkamer leggen), maar ik zelf vind het totaal niet hinderlijk om x keer per dag naar boven te gaan voor even een schone luier.

Of je kindje het eng vindt weet je natuurlijk pas later als hij/zij wat ouder wordt. Ik denk dat als een kindje dat vanaf het begin gewend is, dat misschien juist heel normaal zal vinden. En een kindje kan ook bang worden voor het donker/de deur dicht/wat dan ook, als je in de kamer ernaast slaapt. Dat hoeft niet zoveel te zeggen denk ik.

Je zal zeker in het begin wel met een babyfoon moeten werken om 's nachts het kindje dan te horen. Maar dat moet ik ook en ik slaap in de kamer ernaast, zonder babyfoon hoor ik 'm alsnog niet. Dus ook dat is niet zo veelzeggend vind ik.

Waar ik wel aan dacht: Stel je krijgt een kindje wat heel veel huilt en slecht slaapt 's nachts. Dan krijg je waarschijnlijk van die weekenden waarbij je om en om een ochtendje uitslaapt (dat is sowieso vaak lekker, tip). Normaal gesproken gaat degene die dan ochtenddienst heeft dan naar beneden met het kindje, en dan kan de ander lekker boven rustig doorslapen. Dat kan dan natuurlijk niet, omdat je dan zelf beneden slaapt. Maar dan zou de ander juist boven kunnen blijven en spelen in de slaapkamer van het kindje (hoewel het met ontbijt met oudere kindjes dan weer wat lawaaieriger wordt beneden). Dat is op zich iets om over na te denken maar ik denk voor mij ook geen ontzettende dealbreker.

Het betekent ook dat je kindjes altijd beneden moeten douchen/in bad gaan dus dan is het handig om daar wel wat ruimte voor kleertjes te hebben in je eigen slaapkamer of je moet altijd heen en weer lopen. Ook dat kan prima natuurlijk, maar dat soort kleine dingetjes denk ik nu aan.

Mijn ouders hebben deze combinatie trouwens, zij zelf slapen beneden met een grote badkamer, maar boven is nog wel een badkamer. En wij waren allemaal al stuk ouder.

Geen specifiek antwoord voor je dus, want dat is heel persoonlijk, maar even wat overpeinzingen waar je misschien wat aan hebt.
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
<<

Anoniem255

Bericht 06 Sep 2018 09:57

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Wij willen verhuizen naar Drenthe en daar heb je dat bijna overal (met name in de oudere huizen).

Voor ons is dat nu ideaal en zien we alleen maar voordelen. Maar onze kinderen zijn tegen die tijd 7 en 9. Als ze kleiner waren geweest, weet ik niet of ik dat gedaan zou hebben...
<<

Cotton

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 24851

Geregistreerd: 10 Feb 2014 16:21

Bericht 06 Sep 2018 10:03

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Wij hebben boven 3 'kleine' slaapkamers en beneden de badkamer en een grotere slaapkamer.

Wij slapen nu zelf boven in een kleinere slaapkamer en dat past prima. Ik wou liever met een baby niet zelf beneden slapen en de baby boven, maar achteraf gezien zou het best kunnen. In het begin lag ze bij ons op de kamer (en dat was dan gewoon beneden geweest natuurlijk als we daar de slaapkamer hadden) en als een baby alleen boven ligt kan je de babyfoon of babyfoon met camera meenemen? De deuren open laten scheelt ook al een hele hoop als je bang bent de baby niet te horen. En wat verlichting in de hal, overloop zodat je zonder gedoe naar boven kunt 'rennen'.

Wij sliepen trouwens al boven hoor, voordat er baby plannen waren.
29032018
<<

Indigo

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 988

Geregistreerd: 23 Apr 2015 09:55

Bericht 06 Sep 2018 10:57

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

In ons vorige huis hadden wij de badkamer beneden en de slaapkamers boven. Dat heb ik nooit een probleem gevonden. Voor verschonen heb ik altijd beneden en boven een plek gehad, zodat ik nooit ver hoefde te lopen (iets met liever lui dan moe :smile: ). Een klein kind merkt er de eerste jaren niets van dat zijn ouders beneden slapen en het kind zelf boven en kan daar prima aan wennen. Je moet alleen zelf 's nachts verder lopen wanneer je kind op de eigen slaapkamer ligt. Ik zou dan inderdaad wel een babyfoon gebruiken. Het enige wat ik eng zou vinden is wanneer er brand uit zou breken, dat je dan zelf beneden ligt en de kinderen boven.
2011 2012 2017
<<

SophieZMY

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1563

Geregistreerd: 23 Mrt 2014 08:52

Bericht 06 Sep 2018 11:10

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Hier boven staan al wat praktische minpuntjes.
Vooral de badkamer op een andere verdieping dan de slaapkamertjes lijkt me onhandig. Maar is wel op te lossen als je echt wilt.

Wat ik zelf merk, en daar had ik van te voren echt niet bij stil gestaan, is dat ik zelf die afstand niet wil. Je wil niet tig keer per nacht die trap op en af, maar ook gevoelsmatig. Als we nu ergens logeren of op vakantie zijn of zo waar slaapgedeelte van dochter ver weg ligt van die van ons vind ik dat gewoon niet echt heel fijn. Ondanks dat t rationeel echt niet uitmaakt natuurlijk. Maar ja schat dat maar eens in van te voren (toen ze echt net net geboren was vond ik zelfs de wieg op onze kamer gevoelsmatig te ver hahaha)
<<

Cotton

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 24851

Geregistreerd: 10 Feb 2014 16:21

Bericht 06 Sep 2018 11:13

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Indigo schreef:In ons vorige huis hadden wij de badkamer beneden en de slaapkamers boven. Dat heb ik nooit een probleem gevonden. Voor verschonen heb ik altijd beneden en boven een plek gehad, zodat ik nooit ver hoefde te lopen (iets met liever lui dan moe :smile: ). Een klein kind merkt er de eerste jaren niets van dat zijn ouders beneden slapen en het kind zelf boven en kan daar prima aan wennen. Je moet alleen zelf 's nachts verder lopen wanneer je kind op de eigen slaapkamer ligt. Ik zou dan inderdaad wel een babyfoon gebruiken. Het enige wat ik eng zou vinden is wanneer er brand uit zou breken, dat je dan zelf beneden ligt en de kinderen boven.

Dit is ook het enige wat ik eng vind. Al hebben we op iedere kamer boven een touwladder, als baby/peuter heb je daar natuurlijk ook geen drol aan.

SophieZMY, waarom lijkt een badkamer op een andere verdieping dan de slaapkamers je onhandig?
29032018
<<

SophieZMY

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1563

Geregistreerd: 23 Mrt 2014 08:52

Bericht 06 Sep 2018 11:39

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Omdat je dan altijd beetje gedoe hebt met je kleintje met afdrogen en aankleden. Of je moet ook aankleedruimte hebben in je badkamer beneden of daar vlakbij. En dan niet vergeten vooraf alle luiers/kleertjes enzo klaar te leggen, want dat kan je dan niet nog even snel halen.

Anders moet je met nat en koud kind de trap opsjouwen.
Ik vind t bij ons thuis wel fijn dat ik haar na badje in warme handdoek kan wikkelen en haar dan 1 seconde later op haar kamertje heb. Met commode en al haar spulletjes onder handbereik.
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3928

Geregistreerd: 02 Sep 2013 05:56

Bericht 06 Sep 2018 11:41

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Wij hebben bij het kopen van dit huis er op gelet dat er drie slaapkamers op dezelfde verdieping waren. We gingen er zeker de eerste maanden nog regelmatig uit om een speen te geven of iets dergelijks en toevallig zijn we er vannacht alle twee ook nog uit geweest voor de jongste, dan zou ik elke keer de trap op moeten echt vreselijk vinden.

Onze oudste is zindelijk maar kan bijvoorbeeld niet bij de lichtknoppen dus als hij moet plassen dan roept hij ons, hij wordt 's nachts niet wakker maar vroeg in de ochtend wel, het lijkt me echt vervelend als je voor al dit soort dingen elke keer naar boven moet lopen.

Verschonen lijkt me geen probleem, ik heb nu ook al beneden in de kast een emmertje met wat luiers, billendoekjes en een verschoningskussen liggen en op de commode boven uiteraard ook.

Ik zou het wel doorslaggevend kunnen vinden en het een reden vinden om het eventueel niet te doen, maar als er wel de ruimte is om in 1 van die kamers boven zelf te gaan slapen en op die tweede kamer 1 of 2 kindjes totdat ze groot genoeg zijn om alleen boven te slapen dan zou ik het geen probleem vinden en het de eerste jaren zo doen.
De badkamer beneden lijkt me niet super ideaal maar ook geen groot probleem verder.
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Cotton

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 24851

Geregistreerd: 10 Feb 2014 16:21

Bericht 06 Sep 2018 11:50

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

SophieZMY schreef:Omdat je dan altijd beetje gedoe hebt met je kleintje met afdrogen en aankleden. Of je moet ook aankleedruimte hebben in je badkamer beneden of daar vlakbij. En dan niet vergeten vooraf alle luiers/kleertjes enzo klaar te leggen, want dat kan je dan niet nog even snel halen.

Anders moet je met nat en koud kind de trap opsjouwen.
Ik vind t bij ons thuis wel fijn dat ik haar na badje in warme handdoek kan wikkelen en haar dan 1 seconde later op haar kamertje heb. Met commode en al haar spulletjes onder handbereik.

Wij hebben beneden in de woonkamer een aankleedkussen met al haar spulletjes, dus dat komt op hetzelfde neer. Binnen 1 sec staan we in de woonkamer. Daar is het tenminste ook lekker warm. Als ze ouder wordt moet je het inderdaad klaar leggen, maar dat doen we voor ons zelf ook. Ondergoed / pyjama / badjas. Dat ben je zomaar gewend.
29032018
<<

Pineco

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2018

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:09

Bericht 06 Sep 2018 11:58

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Wij hebben ook onze slaapkamer en de badkamer met bad beneden. Boven de kinderslaapkamers en een minibadkamer met alleen een douche en wastafel. Ik vind het juist heel fijn. Zoals Cotton zegt, na het badje meteen mee naar de keuken of woonkamer waar het lekker warm is (warmer dan in de slaapkamer over het algemeen). Veel gezelliger! Ook nu ze groter zijn en in bad gaan, kan ik zelf even doorgaan met de afwas of andere klusjes en tegelijkertijd toch een oogje in het zeil houden. Afgelopen zomer met dat lekkere weer was het ook heel handig dat ze niet na het buitenspelen met hun zandvoetjes het hele huis door moesten, maar meteen naar de badkamer konden om te douchen.

Wij hebben altijd zowel boven als beneden een verschoningskussen gehad. Dan verschoonde ik waar het op dat moment het beste uitkwam.

Enige wat ik eng vind, zoals hierboven ook wordt gezegd, is als er brand zou uitbreken. Maar dat is altijd eng, ook als je wel allemaal boven ligt. We hebben wel overal rookmelders, zowel boven als beneden. En we hebben in de hal en boven de trap verlichting die automatisch aanspringt, met bewegingssensoren. Als de kinderen 's nachts zouden opstaan, dan zullen ze nooit in het donker de trap af hoeven. Zodra ze hun kamer uitlopen, gaat het licht aan.
Drie meiden maken ons geluk compleet! 04-01-2009 / 16-05-2012 / 19-02-2014
<<

Dragonfly

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1757

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:20

Bericht 06 Sep 2018 12:31

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Bedankt allemaal voor jullie reacties, geeft weer (meer) stof tot nadenken!

Edit: ik denk trouwens dat er misschien nog wel een kleine uitbouw mogelijk is van het toilet boven (ten koste van een van de 2 slaapkamers daar), zodat het een soort minibadkamer wordt met in ieder geval een grote wastafel ipv alleen nu zo'n klein kraantje. Verder is er wel genoeg ruimte om een kastje neer te zetten met verschoonspullen, zowel boven als beneden in de badkamer, dat scheelt alweer wat.
<<

Anoniem255

Bericht 06 Sep 2018 12:37

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Het lijkt mij trouwens heerlijk, een badkamer beneden. Zeker als de kinderen ouder zijn. Als ze nu gespeeld hebben en achter binnen komen, ligt het zand door het hele huis. Als we gaan verhuizen kunnen ze in de achterhal/bijkeuken alkes uit doen en meteen onder de douche.
Lijkt me echt heerlijk!
<<

Popcorn

Major Yipyapper

Berichten: 5789

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:36

Bericht 06 Sep 2018 12:42

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Ik vind het juist erg prettig een badkamer beneden. Ik kan gewoon in huis blijven als de kinderen douchen. als er iets is geven ze een gil en dan hoor ik ze altijd.
Ik heb ook een slaapkamer beneden, maar deze gebruik ik niet omdat ik er genoeg boven heb. Mocht dat niet zo zijn heb ik er geen problemen mee dat de kinderen boven slapen en ik niet.
Als het is wat het is, dan is dat wat het is.
<<

Kajaka

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1892

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:15

Bericht 06 Sep 2018 14:05

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Wij zijn net verhuisd naar een huis met een slaap en badkamer beneden. Boven hebben we 3 slaapkamers(gecreëerd), maar ook nog een badkamer, dus wel een beetje anders dan de situatie bij jullie zal zijn.

Ik vind het beneden slapen/douchen ideaal. Wij hoeven niet meer zo super voorzichtig te zijn s’morgens om te voorkomen dat de kinderen wakker worden als wij vroeg moeten werken.

Een echt nadeel kan ik niet bedenken in ons geval. Kinderen zijn goede slapers dus daar hoeven we bij hoge uitzondering eigenlijk nooit naar toe s’nachts.
M:0201’14
J:1104’16
T:1705’19
<<

sonly

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 532

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:39

Bericht 06 Sep 2018 14:35

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Lang geleden dat ik heb gepost!
Maar deze situatie hadden wij ook in mijn ouderlijk huis. Mijn broertje is daar geboren en mijn ouders hebben hem van baby af aan boven laten slapen terwijl ze zelf beneden sliepen. In het begin nog wel in een wiegje bij hun op de kamer en vanaf een maand of 3 boven. Qua verschonen kun je gewoon een commode op de slaapkamer zetten van een baby toch? Wij hebben zelf de badkamer gewoon boven maar hebben in de begintijd van onze zoon juist beneden een extra verschoonkussen neergelegd (Gewoon op de eettafel en die ging dan even aan de kant als we gingen eten). Dus ik denk niet dat het perse onhandiger is dan alle slaapkamers en badkamer boven. Het is ook maar net wat je gewend bent natuurlijk. (Ik moest na 7 jaar alles op dezelfde verdieping wel vreselijk wennen aan een trap in huis!)
<<

Kees

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5790

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:36

Bericht 07 Sep 2018 06:14

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Mijn schoonouders hebben een aangepast huis met badkamer en slaapkamer beneden omdat m'n schoonmoeder de trap niet op kan.
E sliep daar de eerste tijd beneden bij hun op de kamer maar nu gewoon boven met de babyfoon camera. Verschonen doen ze beneden. Ik zie er geen bezwaar in en eigenlijk ook weinig verschil met alles boven. Het is gewoon even wennen denk ik. Gewoon boven dan ook een commode wegzetten en beneden ook spulletjes.
Als het een fijn huis is zou ik het niet om deze reden niet doen iig.
Voor kinderen maakt het vlgs mij vrij weinig uit of je in de kamer ernaast slaapt of wat verder weg. Weg ben je toch. En als ze in een fase komen waarin ze bang zijn kun je daar ook wel een mouw aan passen.
30-04-2017
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4835

Geregistreerd: 01 Sep 2013 23:24

Bericht 07 Sep 2018 06:37

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Ik ben zo opgegroeid. Mijn ouders sliepen beneden en de badkamer was daar ook. Wij sliepen alledrie boven. Ik had er geen problemen mee, het is maar net wat je gewend bent.
25062006 & 20092009
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
<<

Dee

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4932

Geregistreerd: 03 Aug 2015 16:18

Bericht 07 Sep 2018 08:12

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Hier inderdaad van huis uit ook niet anders gewend. Ik zou het anders vinden als het andersom was geweest.
For all the things my hands have held, the best by far is you
L. 2016 :heart:
<<

Noor

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2403

Geregistreerd: 01 Sep 2013 06:24

Bericht 07 Sep 2018 12:41

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Wij wonen sinds een jaar in ons huidige huis onze kinderen zijn nu 4 en 6 jaar. In dit huis hebben we boven 2 slaapkamers met nog een kleine ruime waar we in de toekomst een kleine badkamer van kunnen maken. Onze slaapkamer en de badkamer is beneden. Ik vind het echt ideaal!
In ons vorige huis sliepen wij op zolder en de kinderen op de 1e verdieping. Het niet op dezelfde verdieping slapen als de kinderen heb ik nooit als een probleem gezien ondanks dat wij de eerste jaren slecht slapende kinderen hadden.
Compleet gelukkig & gelukkig compleet..
Luuk: 07-09-2012
Nora: 15-07-2014
<<

Exogenesis

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 13133

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:26

Bericht 07 Sep 2018 20:29

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Wij hebben ook een (oud) huis met een slaap- en badkamer beneden. Onze kinderen (2 en bijna 5 jaar) slapen boven. Daar zijn 2 slaapkamers en een badkamer met wc en douche.

We zijn verhuisd toen de oudste bijna 3 was en de jongste bijna werd geboren. De oudste sliep direct boven, probleemloos. Ze ging direct al zelf de trap af als ze ons nodig had. De jongste heeft eerst een jaar in de 'inloopkast' geslapen, omdat de boel eerst verbouwd moest worden boven.

Maar goed, het bevalt ons prima. Het is goed voor de conditie ;) En wij hoeven nauwelijks rustig te doen qua geluid maken (douchen of tv kijken op bed bv), omdat zij dat toch niet horen. Wij horen hen daarentegen wel prima zonder babyfoon.
<<

Dragonfly

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1757

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:20

Bericht 11 Sep 2018 18:59

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Bedankt voor jullie reacties en goed om te horen dat het dus zeker geen belemmering hoeft te zijn. Uiteindelijk hebben we besloten dat het betreffende huis niet voor ons handig was ivm algehele indeling (niet zozeer het slaapkamer / badkamer gedeelte maar als geheel) en er bijna geen bergruimte was die ook verder niet uit te breiden was.
<<

Salome

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4835

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:33

Bericht 11 Sep 2018 19:10

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Ik ben ook een badkamer beneden gewend en ik mis het enorm.
Inderdaad ook omdat je boven zachtjes moet doen en omdat mijn man altijd vroeg opstaat.
Ik vond het juist relaxt dat hij dan direct door naar beneden liep.
Nu met kind had ik het ook handig gevonden.

Slaapkamer vind ik juist wel prettig naast mijn kind. Maar babyfoon kan ook prima natuurlijk.
Met een slechte slaper zou ik het minder vinden.
16-05-2016
<<

Linnie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1890

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:52

Woonplaats: Goeree Overflakkee

Bericht 11 Sep 2018 20:24

Re: Kinderslaapkamers boven, ouderslaapkamer en badkamer ben

Onze slaapkamers zijn wel allemaal boven, maar onze badkamer is benden. Ben het nu wel gewend eigenlijk
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers