Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Hello Fresh - maaltijdboxen

<<

Anoniem244

Bericht 26 Jul 2016 21:41

Re: Hello Fresh - maaltijdboxen

Ik deed er gewoon groente bij als ik zelf vond dat ik te kort had. Misschien niet helemaal de bedoeling van zo'n box, maar werkte voor mij prima.
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 9166

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:18

Woonplaats: G.elderland

Bericht 31 Aug 2018 12:25

Re: Hello Fresh - maaltijdboxen

Ik up dit topic even, omdat ik in een ander topic lees dat mensen interesse hebben in eventuele kortingscoupons.

Ik zag in de &meer App van de ABN dat ze 50% korting codes hebben voor nieuwe klanten. Misschien voor mensen die een rekening hebben bij de ABN een mooie kans om het een keer te proberen voor een leuk tarief.

Ik weet niet of ik de code kan delen en of het gekoppeld is aan een bankrekening voor wel of niet werken van de actie.
_
BAM
Vorige

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers