Mrs. Lovett schreef:Schillen, afspoelen, in partjes snijden, in een ovenschaal doen met wat olijf olie, balsamicoazijn en honing (en peper en zout uiteraard). Ovenschaal in de oven en wachten tot het gaar is!
Als je er van houd is geitenkaas erover heen erg lekker!
zonneschijn schreef:Na het koken rasp ik ze en doe ik er een uitje doorheen.
Rush schreef:zonneschijn schreef:Na het koken rasp ik ze en doe ik er een uitje doorheen.
Ja inderdaad. Eventueel wat mayo, heerlijk!
Pitufo schreef:Mrs. Lovett schreef:Schillen, afspoelen, in partjes snijden, in een ovenschaal doen met wat olijf olie, balsamicoazijn en honing (en peper en zout uiteraard). Ovenschaal in de oven en wachten tot het gaar is!
Als je er van houd is geitenkaas erover heen erg lekker!
Dit klinkt echt heerlijk! Hoe lang en op welke temperatuur zet je dat in de oven?
Ella schreef:Schhonmaken, koken, fijnraspen, met uitjes mengen en een klein beetje mayo. Heerlijk
Lejow schreef:Ahhhhh dus ZO moet je verse bietjes klaar maken haha.
Ik schilde ze altijd eerst (=knalrode handen), dan hakte ik ze in blokjes en kookte ik ze, en dan waren ze nog niet gaar
Mrs. Lovett schreef:Schillen, afspoelen, in partjes snijden, in een ovenschaal doen met wat olijf olie, balsamicoazijn en honing (en peper en zout uiteraard). Ovenschaal in de oven en wachten tot het gaar is!
Als je er van houd is geitenkaas erover heen erg lekker!
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers