Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Balletje (blijft) niet ingedaald

<<

Pippa

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1868

Geregistreerd: 11 Apr 2017 10:46

Bericht 13 Jun 2018 08:09

Balletje (blijft) niet ingedaald

Iemand een zoon die dit heeft (gehad)? En welke stappen zijn er ondergaan?

Zoon had ingedaalde balletjes bij controle CB, maar nu is er 1 die bij buikholte blijft zitten en ook bij terugmasseren weer omhoog schiet. Ik heb dinsdag afspraak bij de uroloog met hem gelukkig, maar maak me toch een beetje zorgen :(
11-2017 ♥
<<

Anoniem236

Bericht 13 Jun 2018 08:50

Re: Balletje (blijft) niet ingedaald

Bij mijn oudste zijn de balletjes nooit ingedaald geweest en hij is daarom net na zijn eerste verjaardag geopereerd. (Wees gerust, stelt niets voor) het probleem kwam eigenlijk naar voren toen hij met een paar weken oud een dikke bult in zijn lies had.
Mijn jongste heeft hetzelfde als jouw zoon, maar omdat ze wel ingedaald zijn geweest doen ze hier niets aan tot de puberteit, mocht hij het dan niet goed zitten kan hij er dan aan geholpen worden. Zwevende balletjes schijnen geen kwaad te kunnen. Tot ergenis van mijn man, hij is er na zijn puberteit pas aan geholpen en hij ziet liever dat de jongste dezelfde behandeling krijgt als de oudste heeft gehad.
<<

widko

Noob

Berichten: 141

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:20

Bericht 13 Jun 2018 09:40

Re: Balletje (blijft) niet ingedaald

Ook hier 1 terug schietend balletje bij onze zoon. Deze is ook wat kleiner als de andere bal. Maar buiten extra controle doen ze er niks aan.
Onze stoere bink 20-08-2015
<<

Pippa

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1868

Geregistreerd: 11 Apr 2017 10:46

Bericht 13 Jun 2018 09:48

Re: Balletje (blijft) niet ingedaald

Oké, bedankt voor jullie reacties, dat stelt wel gerust. Zitten de balletjes van jullie zonen altijd buiten balzak, of soms? De kinderarts van cb twijfelde of hij wel echt ingedaald heeft gezeten, omdat hij totaal niet blijft zitten met terug masseren.

Mijn vriend heeft zelf een gedraaide bal gehad als kind, en heeft daar enorm veel pijn aan gehad.
11-2017 ♥
<<

Anoniem236

Bericht 13 Jun 2018 10:06

Re: Balletje (blijft) niet ingedaald

Bij de oudste bleef hij ook niet zitten, sprong gelijk weer omhoog.
Bij de jongste zitten ze soms goed en soms is het zakje leeg.

Ik vermoed dat ze bij je zoontje dan vastgezet zullen worden, maar dit doen ze rond de eerste verjaardag. Ingreep van een kwartier, wanneer hij wakker wordt uit de narcose en gegeten/gedronken en geplast heeft mag je weer gaan. Onze zoon had er ook geen last van de dagen erna. Die klom weer overal op en onder alsof er niets aan de hand was.

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: ekiaam87, Green_Pepper