Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Eruit zien zoals ik vroeger poppetjes tekende.

<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 9105

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:18

Woonplaats: G.elderland

Bericht 08 Jun 2018 16:46

Re: Eruit zien zoals ik vroeger poppetjes tekende.

CBL, geloof niet alles wat op internet verschijnt. Er wordt ook een hoop ‘vertelt’ wat totaal niet waar is.
_
BAM
<<

Anoniem249

Bericht 08 Jun 2018 16:59

Re: Eruit zien zoals ik vroeger poppetjes tekende.

In principe hoef je niet te bewegen om af te vallen. Je moet minder eten dan dat je verbruikt. Dus je kunt of minder eten, of meer gaan bewegen. Dat zijn helaas de twee keuzes die je hebt.
<<

Filoria

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2097

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:43

Bericht 08 Jun 2018 17:51

Re: Eruit zien zoals ik vroeger poppetjes tekende.

Voor je algehele gezondheid (hartconditie etc.) kun je beter net zoveel blijven eten en een stuk meer gaan bewegen, dan op de bank blijven zitten en minder gaan eten. Tenzij je echt bizar veel junkfood eet of zo.
Afbeelding Afbeelding
<<

SoGood

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4254

Geregistreerd: 11 Sep 2013 11:54

Bericht 08 Jun 2018 18:04

Re: Eruit zien zoals ik vroeger poppetjes tekende.

Als je effectief wil afvallen zal je tóch wat aan moeten passen. Is een diëtist niks voor jou? Heb je overgewicht of wil je gewoon wat kilo's kwijt?
<<

Anoniem241

Bericht 10 Jun 2018 12:21

Re: Eruit zien zoals ik vroeger poppetjes tekende.

Wandelen zonder hond? Ik heb wel een stappenteller (misschien zit er een op je telefoon?) en ik loop elke dag ongeveer 15.000 stappen.
Ik laat altijd een trainingsschema en een voedingsschema maken, misschien is het iets voor je om een voedingsschema te laten maken, gericht op jouw lichaam en jouw doelen?

Als ik een tijdje wat extra wil opletten, zorg ik dat ik minder koolhydraten binnen krijg. Dus in plaats van brood neem ik Griekse yoghurt met fruit en wat noten (meestal met een schep eiwitpoeder om langer verzadigd te zijn en voor spierbehoud) of ik maak een smoothie met (bevroren) fruit, een klein beetje havermout, wat yoghurt, eiwitpoeder (evt) en water, als lunch vaak rijstwafels met humus (wederom eiwitten) met bv snoeptomaatjes erbij, hüttenkäse, enz. Als avondeten neem ik ca 300 gram groenten met een vleesvervanger of een ei en wat koolhydraten (35 gram ongekookte zilvervliesrijst of volkoren pasta, dat is niet heel veel).
Vorige

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers