Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Lang weekend Frankrijk

<<

Parisienne

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3785

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:55

Bericht 12 Mei 2018 19:48

Lang weekend Frankrijk

Ik heb het idee gekregen om half juni vier dagen er even tussenuit te gaan. Van vrijdagmiddag (of evt. zaterdag) t/m dinsdag. Iemand een leuk idee voor een camping of andere accomodatie in Frankrijk voor die paar dagen?
<<

Caulfield

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5473

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:33

Bericht 13 Mei 2018 13:17

Re: Lang weekend Frankrijk

Ik weet nog niet of het leuk gaat zijn, maar wij gaan in de zomer een paar dagen naar Versailles. naar het kasteel en de tuinen en er is een Napoleon expo die ik graag wil zien. En dan denk ik ook wel ff met de trein naar Parijs, is 20 min. We hebben Airbnb geboekt.
‘You are a woman with a brain and reasonable ability. Stop whining and find something to do.’

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers