Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Open relatie

<<

Liv

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 770

Geregistreerd: 01 Okt 2017 14:00

Bericht 26 Mrt 2018 18:06

Re: Open relatie

Ik denk niet dat een open relatie bij mij past.
<<

Anoniem248

Bericht 26 Mrt 2018 18:28

Re: Open relatie

Ik denk dag ik er net als Chiq in sta. Ik zou het zelf niet kunnen of willen (vooral dan het stuk van het moeten delen van mijn vriend), maar ik zie het ook niet meer zo zwart-wit dat ik het per definitie al raar of fout vind. Ik weet eigenlijk niet wat nou ervoor heeft gezorgd dat m’n mening daarin veranderd is.
<<

Caulfield

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5482

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:33

Bericht 26 Mrt 2018 18:35

Re: Open relatie

Maple schreef:Ik denk dag ik er net als Chiq in sta. Ik zou het zelf niet kunnen of willen (vooral dan het stuk van het moeten delen van mijn vriend), maar ik zie het ook niet meer zo zwart-wit dat ik het per definitie al raar of fout vind. Ik weet eigenlijk niet wat nou ervoor heeft gezorgd dat m’n mening daarin veranderd is.


Oud en wijs geworden denk ik.

Serieus hoor; ik zie naarmate ik ouder word steeds minder iets als zwart-wit. OK, kinderporno is fout en iemand vermoorden moet je ook niet doen, maar verder heb ik altijd wel iets te mitsen en te maren.
‘You are a woman with a brain and reasonable ability. Stop whining and find something to do.’
<<

Mamsie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1632

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:58

Bericht 26 Mrt 2018 18:36

Re: Open relatie

Caulfield schreef:
Caro schreef:
Volgens mij heb je geen één vorm van een open relatie maar is het net wat de partners onderling beslissen met elkaar en met anderen te doen.


Nouja, dit. Het lijkt soms wel alsof een open relatie per definitie inhoudt dat je er altijd iets naast hebt ofzo. Ik ken ook wel mensen die een open relatie hebben (al zouden zij die term zelf nooit gebruiken) waarbij er gewoon af en toe weleens iets gebeurt met een ander, en soms ook jaren niet. Gewoon maar net hoe het loopt.


Precies dit idd.
GVS Let me love you a little more before youre not little anymore.
<<

ChiQ

Yipyapper

Berichten: 2471

Geregistreerd: 24 Jun 2016 15:43

Bericht 26 Mrt 2018 20:17

Re: Open relatie

Nou in dit geval is het mijn beste vriendin die dus met iemand is met een open relatie. Hij heeft al 14 jaar een vriendin, en ik dacht altijd dat het vreselijk foute jongen moest zijn, maar ik heb hem leren kennen en zo is het ook gewoon niet. Hij vertelde goudeerlijk dat hij na 8 jaar merkte dat hij nieuwsgierig werd naar andere vrouwen. Hij heeft dit destijds met zijn vriendin besproken ipv haar te besodemieteren. Ik vind dat getuigen van respect naar elkaar toe, in plaats van in de verleiding te raken (want kom op. Dat kan ons allemaal gebeuren). Om eerlijk te zijn zou ik denk ik ook eerst flippen als mijn man dit zou verkondigen maar het wel kunnen begrijpen. Kijk, sommige mensen hebben die innerlijke rust wel, 1 partner en dan samen gelukkig 90 worden, maar ik heb wel het idee dat dat voor velen vaak niet werkt. Ik merk dat ik nog best veel aandacht van andere mannen krijg, ik kan wel zeggen: laat me koud, maar dat is lang niet altijd zo. Ik vind flirten erg leuk, het spel etc, maar op het moment dat zo’n man mijn telefoonnummer wil is het standaard antwoord: lijkt me een slecht idee, heb een man, een kind en een hoge hypotheek :spam:
Maar ik ga niet stellig beweren dat ik NOOIT zoiets zou kunnen doen. Ik kán het echt wel, maar ik wil het alleen niet.
<<

SoGood

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4269

Geregistreerd: 11 Sep 2013 11:54

Bericht 26 Mrt 2018 20:34

Re: Open relatie

Ik kan me inderdaad echt wel voorstellen dat stellen er voor kiezen om dit te doen. Eigenlijk is het best onnatuurlijk om altijd met dezelfde persoon naar bed te gaan. Wij hebben het er weleens voor de grap over gehad maar voor ons zou dat denk ik niet werken.
<<

Exogenesis

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 13056

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:26

Bericht 26 Mrt 2018 20:36

Re: Open relatie

Ik zou het niet willen en kunnen, maar ik snap dat anderen er anders in staan. Ik veroordeel dat niet.
• 6-12-2013 & 30-8-2016 •
<<

Anoniem246

Bericht 26 Mrt 2018 21:38

Re: Open relatie

Ik zit Ghost Adventures te kijken en die emoji met spam maakt opeens overuren met zijn heen en weer gezwaai. Iets met ik moet een verslaving loslaten als ik er niet tegen kan. Verder eens. Ik denk dat je er pas over kunt oordelen, als je het snapt.
<<

Marsy31

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3019

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:19

Bericht 27 Mrt 2018 00:14

Re: Open relatie

Wij zijn enorm monogaam en willen alleen elkaar. Maar we hebben paar jaar geleden wel eens poosje geprobeerd een 'open relatie' te hebben. Uiteindelijk niks geworden, beide een keer geflirt maar vonden het toch niet zo leuk als dat we verwacht hadden. Niks gebeurd dus ook, maar even het gevoel van 'het mag' was wel fijn. Nu weten we tenminste zeker dat we dat niet willen.

Maar ik sluit echt niet uit dat ooit eens van ons eens gevoelens krijgt voor een ander. En ik ben dan blij dat we daar open over kunnen praten mocht dat voorkomen. Ik weet daarom ook zeker dat vreemdgaan bij ons niet voorkomt, in een opwelling gebeurt het sowieso niet, wij zijn nooit zo dronken dat het dan gebeurd, dus nee, dan zou het zijn bij (lust) gevoelens voor een ander en respecteren we elkaar en onze relatie zo zeer dat dat eerst besproken zal worden. Open relatie dus niet voor ons weggelegd, maar ik snap het wel van anderen.

En inderdaad, wat er gezegd wordt, open relatie heeft zo'n negatieve klank, alsof ze wekelijks met een ander in bed liggen. Er zit schijnbaar zo'n diep vertrouwen dat dat kan in die relaties. Net als bij polygamy, ik kan het me niet voorstellen maar vind prima als anderen dat doen, ik zou ze er niet op veroordelen in elk geval.
<<

Cotton

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 24663

Geregistreerd: 10 Feb 2014 16:21

Bericht 27 Mrt 2018 06:24

Re: Open relatie

Raphanus Sativus schreef:Ik zit Ghost Adventures te kijken en die emoji met spam maakt opeens overuren met zijn heen en weer gezwaai. Iets met ik moet een verslaving loslaten als ik er niet tegen kan. Verder eens. Ik denk dat je er pas over kunt oordelen, als je het snapt.

Huh wat zeg je nou???
29032018
Vorige

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers