Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Help! Holteontsteking en dinsdag operatie keel.

<<

Anoniem247

Bericht 07 Jan 2018 15:32

Help! Holteontsteking en dinsdag operatie keel.

Ik heb al een paar dagen een holteontsteking bij mijn linker wang en ben een beetje verkouden. En vanmorgen werd ik wakker en is de ontsteking doorgetrokken naar boven mijn oog. Ik moet dinsdag geopereerd worden aan mijn keelamandelen en moet hier gewoon vanaf zijn. Ik weet sowieso niet of ze dan nog wel opereren en het is ook gewoon niet vet als je naast een pijnlijke keel nog met een verstopte neus en een holteontsteking zit. Ik gebruik nu voor de derde dag een neusspray van A. Vogel (forte) en stoom 2x per dag met kamille bloesem. Kan ik nog iets meer proberen? Het liefst pak ik nu een Ibupfrofen maar dat durf ik niet zo goed ivm die naderende operatie want dan mag ik geen bloedverdunnende middelen gebruiken. Ibuprofen is heel licht bloedverdunnend. En alleen paracetamol werkt niet. Misschien dat ik morgenvroeg toch maar eerst even langs de huisarts ga.

Echt weer een goede timing dit.. :cry:
<<

Quizzle

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2645

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:35

Bericht 07 Jan 2018 15:41

Re: Help! Holteontsteking en dinsdag operatie keel.

Zeker naar de huisarts gaan en waarschijnlijk moet je ook het ziekenhuis bellen. Staat dat niet in de folder of info die je meekreeg? Normaal moet je dergelijke klachten melden.
After the flood, all the colors came in
<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2340

Geregistreerd: 22 Feb 2015 14:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 07 Jan 2018 16:04

Re: Help! Holteontsteking en dinsdag operatie keel.

Als er bij jou nu nog een winkel/apotheek open is zou ik physiomer halen, dat werkt bij mij altijd super als ik last heb van mijn holtes. Daarnaast morgen sowieso de poli kno bellen om ze in te lichten, dan kunnen ze een beslissing maken over je operatie. Sterkte!
De kunst van te leven is thuis te zijn alsof men op reis is ~ Godfried Bomans
<<

Anoniem247

Bericht 07 Jan 2018 16:38

Re: Help! Holteontsteking en dinsdag operatie keel.

In de folder staat niks. Alleen dat je bijv. je bloeddruk nog controleren en naar je longen luisteren voor de operatie.

Ik ga morgen eerst maar even naar de huisarts. Misschien heeft zij nog wel een goede tip en anders geef ik het door aan het ziekenhuis. Ik word morgenmiddag toch gebeld hoelaat de operatie is. Ik heb wel gehoord dat zolang je door je neus kunt ademen en geen koorts hebt je gewoon mag worden geopereerd. Ik hoop het eigenlijk wel want ik heb mij nu eigenlijk wel ingesteld op deze datum. Ook mijn man ivm zijn werk en mijn eigen werk natuurlijk.

Ik weet dat de Kruidvat die Physiomer niet heeft. En dat is nu net de enige drogist die open is vandaag. Etos heeft ‘m en die is dicht. Ook geen apotheek open vandaag dus die kan ik morgen evt nog halen.

Ik ga in ieder geval vanavond vroeg naar bed met 2 paracetamols :(
<<

Beachgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1502

Geregistreerd: 09 Sep 2013 18:18

Bericht 07 Jan 2018 18:54

Re: Help! Holteontsteking en dinsdag operatie keel.

Ik zou een goede (geen homeopatische) neusspray halen, een goede zoutoplossing. En daarnaast regelmatig stomen met menthol capsules.

En je zegt dat de paracetamol niet goed werkt maar neem je ze wel goed in? Beginnen met 2 stuks en stipt om de paar uur weer een innemen? Het werkt alleen als je een goede spiegel opbouwt in je bloed.
Afbeelding
<<

Siep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3302

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:43

Bericht 07 Jan 2018 19:06

Re: Help! Holteontsteking en dinsdag operatie keel.

Sterkte Ava, ik ben er net vanaf en mocht niks anders dan paracetamol ivm zwangerschap.
Inderdaad een gewone neusspray halen en minimaal 3x per dag stomen. Als je paracetamol mag dan 3x per dag 2 stuks nemen. Bij mij was het ook niet genoeg maar iedergeval minimale verlichting.
Oktober 2016 Juni 2018
<<

Gympie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1053

Geregistreerd: 30 Jun 2014 15:48

Bericht 07 Jan 2018 19:21

Re: Help! Holteontsteking en dinsdag operatie keel.

Stomen! Maar ik zou er geen kruiden of iets in gooien, want dat kan gaan irriteren en daar schiet je niks mee op.
•09042019•
<<

Lilou

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1002

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:29

Bericht 07 Jan 2018 22:54

Re: Help! Holteontsteking en dinsdag operatie keel.

Wat rot Ava, zeker vlak voor zo'n operatie. Hier ook een holteontsteking. Inmiddels al twee weken, twee antibiotica kuren en dagenlang neussprayen verder maar nog steeds kan ik met beide oren niet goed horen (allebei vocht achter trommelvliezen) en voelt 1 kant van mijn gezicht alsof ik een vuistslag op mijn jukbeen gehad heb :( Stomen helpt hier ook weinig trouwens.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Anoniem247

Bericht 08 Jan 2018 11:33

Re: Help! Holteontsteking en dinsdag operatie keel.

Zo ik ben net terug van de huisarts en zolang ik geen koorts en een kriebelhoest heb kan de operatie gewoon doorgaan. Voor nu had hij geen wondermiddel voor mij. Ik mocht wel Ibuprofen pakken want er zit maar een heel klein procent in wat bloedverdunnend is. Vanavond moet ik nog een keer stomen en ik heb die reinigingsspray net gehaald die Scandic noemde en ook al gebruikt. Meer kan ik er niet aan doen. Het is gewoon voor mezelf vervelend.

Wat rot Lilou dat het zo lang duurt. Ik ben ook al ruim een maand verkouden. Gek word ik ervan!

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers