Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Stoofvlees

<<

Anoniem261

Bericht 30 Okt 2013 07:53

Stoofvlees

Wat is jouw favoriete recept voor stoofvlees :thumbup: ?
<<

nijntje4

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 837

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:18

Bericht 30 Okt 2013 14:47

Re: Stoofvlees

Ik heb deze vorige week gemaakt: http://veelkantie.nl/blog/2011/09/08/indonesische-rendang-rundvlees-stoofpotje/

Is wel met een pakje maar dan wel op een andere manier dan daar op staat :) Was erg lekker!
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5873

Geregistreerd: 02 Sep 2013 05:56

Bericht 30 Okt 2013 15:09

Re: Stoofvlees

Het liefst bak ik blokjes sucade (1kg) in roomboter en olijfolie aan, daar doe ik dan laurier (1 blaadje), kruidnagel (2 stuks) en jeneverbes( 2 stuks) bij en dek het af met uienringen daar doe ik dan rundvleesbouillon bij tot het vlees ongeveer 1 cm onder staat (en roer dan ook niet meer in de pan) en dat op een klein vuurtje zo'n 4 uur laten pruttelen. Op smaak brengen met 2 plakjes ontbijtkoek, peper en eventueel zout.
En dat eten met frietjes uiteraard :cheers:

Ook vind ik dit een erg lekker recept: http://www.ah.nl/allerhande/#/recepten/ ... und+grieks
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Anoniem119

Bericht 30 Okt 2013 16:42

Re: Stoofvlees

Met lekker veel wijn om t vlees zacht te maken! Ik gebruik nooit echt recept.
<<

Anoniem286

Bericht 02 Nov 2013 21:23

Re: Stoofvlees

Ik gebruik vaak een recept uit de nrc, deze
http://www.nrcnext.nl/koken/2010/12/10/ ... -stoverij/
Ik doe er alleen ook nog wijn bij en soms nog wat ontbijtkoek.
<<

Slakje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2867

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:38

Bericht 02 Nov 2013 23:12

Re: Stoofvlees

Gewoon, lekker klassiek. Stoofvlees dichtschroeien, uitscheppen. Uitje, laurier, tijm en extra boter in de pot, vlees er weer bij, donker bier erover, 2 boterhammen met mosterd erbij en laten sudderen tot het vlees lekker zacht is.
AfbeeldingAfbeelding
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15414

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:56

Bericht 03 Nov 2013 07:53

Re: Stoofvlees

Ik gebruik niet echt een vast recept maar meestal schroei ik eerst het vlees dicht en doe daarna kruidnagel, azijn, appelstroop en laurier erbij. En water natuurlijk.
En na het stoven nog wat ontbijtkoek.
#teammaple🍁

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Google Adsense [Bot]