Dat kan ik me wel voorstellen Guattari. Lekker thuis weer koken. Heb ik ook wel weer zin in. Ik eet ook altijd te weinig groenten als ik veel uiteten ga dus daar heb ik dan zo'n zin in naderhand.
Wij hebben vanmiddag echt zo fantastisch geluncht met z'n drietjes, echt het leukste moment van de vakantie. We zaten op een terras aan zee en hadden allerlei zeevruchten enzo besteld, gewoon alleen maar voorgerechtjes. Eerst keek de serveerster nog wat vreemd dat we dat alleen namen maar ze werd steeds enthousiaster toen ze zag dat we de 'vreemde' gerechten van de kaart namen en ging allerlei suggesties geven.
Zo hadden we zee-egel, wat ik echt heerlijk vind, heel zacht van smaak. En kleine st Jakobsschelpen en scheermesjes. En roe (hom of kuit, weet het nooit) van kleine inktvisjes, zo zacht. En als laatste hadden we percebes, zo heet het in 't Spaans, in het Engels heet het goose barnacles en in 't Nederlands eendenmosselen, moesten we even opzoeken. Hadden we al eens op de markt hier zien liggen en nu konden we het proeven. Een soort schelpbeestjes die aan rotsen groeien. De serveerster moest laten zien hoe je 't at, open trekken en het binnenste eten. Het was ook echt lekker, beetje ziltig.
Zee-egel
Percebes
En Olivier at een stukje meloen wat de serveerster kwam brengen voor 'm.
Vanavond mochten m'n schoonouders kiezen en dus zijn we bij de meest troosteloze Aziaat van 't dorp, man man man. Maar 't eten schijnt wel heel goed te zijn. Ik heb gyōza en Kung bao beef.