Marin schreef:Betty schreef:Vanavond eten we Roast Dinner
Zoals een Sunday Roast? Met een stuk vlees (rollade achtige roast) met groenten, aardappel en wie weet zelfs een Yorkshire pudding? Echt lekker (mits goed gedaan), dat heb ik begin dit jaar weer met plezier in Engeland gegeten op zondag.
Ik eet vanavond weinig spannends. Wokgroenten en kip met een zoetzuurboemboe van Kumar's die we gratis bij de AH bestelling kregen.
Caulfield schreef:Lekkere dingen komen er weer voorbij. IK weet het nog niet; er komt een vriend bij me eten. Ik wilde voor een lamstajine gaan, maar dan had ik het vlees gisteravond al moeten braden en dat heb ik niet gedaan. Dus nu denk ik aan shaksuka met flatbread. Of misschien paddestoelen risotto.
Harrison schreef:Caulfield schreef:Lekkere dingen komen er weer voorbij. IK weet het nog niet; er komt een vriend bij me eten. Ik wilde voor een lamstajine gaan, maar dan had ik het vlees gisteravond al moeten braden en dat heb ik niet gedaan. Dus nu denk ik aan shaksuka met flatbread. Of misschien paddestoelen risotto.
Doe je dat de avond ervoor ja? Ik doe dat nooit. Waarom doe je dat?
Caulfield schreef:Harrison schreef:Caulfield schreef:Lekkere dingen komen er weer voorbij. IK weet het nog niet; er komt een vriend bij me eten. Ik wilde voor een lamstajine gaan, maar dan had ik het vlees gisteravond al moeten braden en dat heb ik niet gedaan. Dus nu denk ik aan shaksuka met flatbread. Of misschien paddestoelen risotto.
Doe je dat de avond ervoor ja? Ik doe dat nooit. Waarom doe je dat?
Ik vind stoofvlees het lekkerst als het uren heeft gesudderd. En nu ben ik aan het werk dus ik heb straks hooguit nog een uurtje om te koken, in die tijd boks ik het niet voor elkaar.
Marin schreef:Leuk lady, wat een feestmaal. Neem aan dat de prosciutto crudo meegebakken wordt?
Wij gaan tapas eten.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers