16 Jun 2017 16:58 door Kreeft
Oh leuk UN! Veel plezier en smakelijk.
Wij krijgen vandaag eters. Totaal met 6 personen. Heb heel de middag in de keuken gestaan, alle voorbereidingen zijn klaar. Alleen de tafel nog dekken.
Amuse:
Stukje Hollandse nieuwe, met crème fraiche, fijne reepjes appel en bosui ringetjes.
Voorgerecht:
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, gedroogde tomaatjes, pijnboompitten, rucola en parmezaanse kaas kletskopjes
Tussengerecht:
Zachtgegaard buikspek en gamba's, met zoetzure groenten (komkommer-rode ui-wortel), ketjapstroopje en sesamzaadjes
Hoofdgerecht:
Gegrilde ossenhaas met bearnaise saus, krieltjes met schil, gegrilde bosui, courgette en gepofte tomaatjes
Nagerecht:
Appel tarte tatin, en dan óf met vanille-ijs óf met een zacht Frans kaasje erover gesmolten met een beetje aceto.