Havermout
Wat is jullie verhouding met gewone melk? En hoe lang magnetron/ hoe bereid je het?
Peinture schreef:Ik vraag me wat af en op internet word ik tot nu toe niet veel wijzer.
Ik heb van die havermout zakjes wat je met 180 ml melk in een pannetje moet koken. Maar ik vind warme havermout niet heel geslaagd, ik eet het liever koud. Maar ik heb ook geen zin/tijd om te gaan zitten wachten totdat het is afgekoeld.
Kan ik het bijvoorbeeld ook de avond van te voren maken en dan in een afgesloten bakje in de koelkast zetten? En kan ik dan 's ochtends banaan of ander fruit toevoegen?
Peinture schreef:En als ik dan graag wat notenpasta/pindakaas erdoorheen doe, dat lijkt me niet goed gaan in die koude brij?
En ik las ergens dat je ook verse kaas erdoorheen kunt doen, wat moet ik me daar nu weer bij voorstellen???
Ik denk dat kersen er ook lekker door zijn hè, die gaan er nu weer aan komen!
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers