Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Getuigenverklaring

<<

Emma

Major Yipyapper

Berichten: 3046

Geregistreerd: 24 Okt 2015 10:53

Bericht 01 Jun 2017 20:31

Getuigenverklaring

Hoi meiden,

Mijn vriend is getuige geweest van een diefstal en nu is hij opgeroepen door de politie om een getuigenverklaring af te komen leggen. Is dat volledig anoniem? Of heeft de verdachte de mogelijkheid om achter de gegevens van mijn vriend te komen?
Afbeelding
<<

Pure*

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1841

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:18

Bericht 01 Jun 2017 20:45

Re: Getuigenverklaring

Ik weet dat ik het destijds niet anoniem kon omdat ik geen 'bedreigde getuige' was. Ik werd toen opgeroepen om te getuigen in zaak over mensenhandel en was daar alles behalve blij mee en voelde me wel degelijk bedreigd. Gelukkig kon ik toen het adres van mijn werkgever gebruiken en bleef ik op die manier nog deels anoniem.
Hopelijk geldt voor jou vriend anders...
Juli 2015
Maart 2017

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers