Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Pijn onderrug/bil

30 Sep 2018 11:05

In de zwangerschap kreeg ik last van mijn onderrug. Dit is nu, een half jaar na de bevalling, niet over. Het is sinds een paar dagen eigenlijk niet meer te hebben. Het is dat kuiltje in de onderrug, net boven mijn billen. Het voelt alsof er een mes in wordt gestoken, zomaar ineens tijdens het lopen. Sinds gisteravond is het extreem pijnlijk en kan ik niet meer normaal lopen. Mijn dochter is ziek en mijn vriend is oo vakantie, dus ik kan dit nu niet gebruiken. Wat kan dit zijn? Ibuprofen helpt niet, is het overdreven om de huisartsenpost te bellen voor een sterkere pijnstiller?

Re: Pijn onderrug/bil

30 Sep 2018 11:08

Ik zou er door de huisartsenpost even naar laten kijken en daarna wellicht naar de fysio? Klinkt heel onprettig!

Re: Pijn onderrug/bil

30 Sep 2018 11:12

Ik zou inderdaad bellen, desnoods voor tips!

Re: Pijn onderrug/bil

30 Sep 2018 11:31

Ik herken het ook wel als bekkeninstabiliteit of zoals ik heb een verdikte piriformis spier bij overbelasting. Voel je ook een verdikking daar? Ik zou even vragen of iemand van familie/vrienden je vandaag kan helpen met je dochter zodat je kan rusten en als je het echt niet trekt huisartsenpost bellen? Ik heb geen verstand van pijnstillers maar is twee PCM icm met 1 ibuprofen ook niet lekker sterk? Succes.

Re: Pijn onderrug/bil

30 Sep 2018 11:59

Ondanks je vervolg stappen, pak ibropufen in combinatie mrt paracetamol en die laatste mag je echt wel behoorlijk pakken. Zorg in elk geval dat je een pijnsilling spiegel opbouwt. Succes de komende dagen.

Re: Pijn onderrug/bil

30 Sep 2018 13:05

Klinkt als je si-gewricht. Maandag je fysio maar bellen voor een afspraak.

Re: Pijn onderrug/bil

30 Sep 2018 14:38

Ik heb hetzelfde en ben vrijdag naar de fysio geweest. Het was bij mij het si gewricht. Ze heeft het iets los gemaakt en moet volgende week weer terug komen. Ik merkte de dag erna al verschil. Dus ik zou je aanraden de fysio even te bellen voor een afspraak.
Dit zijn ook klachten die van de zwangerschap kunnen komen zei ze tegen mij.

Re: Pijn onderrug/bil

30 Sep 2018 15:02

Thunder schreef:Klinkt als je si-gewricht. Maandag je fysio maar bellen voor een afspraak.


Zo klinkt het mij ook in de oren, ik heb dit geregeld. Fysio, dyclofenac en blijven bewegen.
Plaats een reactie