Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Photobucket vraag

<<

Anoniem17

Bericht 04 Sep 2013 14:51

Photobucket vraag

Is het mogelijk om op photobucket in één keer al je foto's te verwijderen? Er staan bij mij 200 foto's in waarvan ik niet meer weet of ze nog op het oude forum staan ja of nee, en ik heb eigenlijk geen zin om ze één voor één te deleten. Maar ik kan ook geen optie vinden om het hele album leeg te mieteren. Iemand een idee?
<<

Anoniem193

Bericht 04 Sep 2013 15:07

Re: Photobucket vraag

Geen idee, ik heb ze een voor een gedaan, maar had er maar 30 in staan.
<<

Burgemeester Julia

Bericht 04 Sep 2013 16:25

Re: Photobucket vraag

Volgens mij is er niet een optie dat je in één keer al je foto´s verwijderd, die kon ik pas in elk geval niet vinden toen ik hetzelfde wilde doen. Je kunt wel als je in een album staat de eerste foto selecteren, dan shift ingedrukt houden en de laatste aanklikken, zo selecteer je ze allemaal. En dan heb je wel een optie van delete selected images of iets in die trant.
<<

Brownie

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 35

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:00

Bericht 04 Sep 2013 16:46

Re: Photobucket vraag

Ik heb ook een vraag! Toen ik net een foto plaatste zag ik mijn volledige naam staan in de link. Kan dit nog gewijzigd worden? Ik kan het niet vinden in de instellingen.
<<

Anoniem273

Bericht 04 Sep 2013 17:51

Re: Photobucket vraag

Brownie, dan heb je waarschijnlijk je eigen naam als inlognaam? Kun je niet zomaar veranderen. Ik zou een nieuwe aanmaken met een nickname.
<<

Anoniem17

Bericht 04 Sep 2013 20:58

Re: Photobucket vraag

Burgemeester Julia schreef:Volgens mij is er niet een optie dat je in één keer al je foto´s verwijderd, die kon ik pas in elk geval niet vinden toen ik hetzelfde wilde doen. Je kunt wel als je in een album staat de eerste foto selecteren, dan shift ingedrukt houden en de laatste aanklikken, zo selecteer je ze allemaal. En dan heb je wel een optie van delete selected images of iets in die trant.

Ahh dat ga ik eens proberen, bedankt voor de tip!

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers