Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Pauze hapje school

<<

Boerenkool

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 822

Geregistreerd: 17 Dec 2014 20:51

Bericht 04 Sep 2018 15:04

Re: Pauze hapje school

Hier sinds dit jaar een continurooster.
Dochter krijgt meestal fruit mee. Maar soms ook een ei of kleine rijstwafeltjes, tomaatjes of komkommer. Dit is iedere dag anders.
Daarnaast twee boterhammen een pakje melk en een beker water. Ze hebben hier vorig jaar kleine koeltasjes uitgedeeld.

Afspraak met dochter is als zij haar eten de dag ervoor helemaal op heeft ze de volgende dag een klein koekje mee naar school krijgt.

Ze willen op school eigenlijk ook geen ongezonde dingen. Maar ik vind dat de basis gezond moet zijn en er af en toe best iets lekkers bij mag zitten.
<<

Dolphinne

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2387

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:39

Bericht 05 Sep 2018 15:31

Re: Pauze hapje school

Voor de ochtend pauze nemen ze hier allebei bijna altijd fruit of groente mee. Net wat er in huis is.
Appel, druiven of reepjes paprika zijn favoriet.
Daarbij een beker ranja.
De oudste zit nu in groep 6 en neemt ook wel eens een plak ontbijtkoek ofzo mee ipv fruit. Jongste in groep 1 wil dat zelf niet, zij vind fruit lekkerder.

Voor tussen de middag heeft de oudste 2 boterhammen en de jongste 1. Vaak nog iets als tomaatjes,komkommer, rozijntjes erbij. En een beker melk.
Afbeelding
Afbeelding
Vorige

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers