Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Partner waarderingstopic

<<

Anoniem301

Bericht 28 Jun 2019 10:20

Partner waarderingstopic

Want er zijn vast ook goede dingen te melden over die mannen/vrouwen van ons!

Gisteren kwam ik thuis nadat ik uit eten was geweest met vriendinnen. Had mijn fiets op slot gezet met het kettingslot maar de sleutels had ik thuis in de poortdeur laten zitten.
Ik moest een kwartier lopend naar huis. Toen ik thuis kwam is mijn man naar mijn fiets gelopen om hem op te halen, zodat ik vandaag toch op de fiets naar mijn werk kon. En dit was niet de eerste keer.

Op zijn vrije dag met Bo zorgt hij ervoor dat het huis netjes is wanneer ik thuis kom. Hij werkt dan de was weg die in de kasten moet, stofzuigt het hele huis, ruimt beneden op, etc. En vaak nog een klus erbij, de schuur helemaal opruimen, of alle ramen lappen. Zo fijn! En hij doet natuurlijk ook leuke dingen met Bo dan, naar de speeltuin, ballenbak, samen lunchen of iets anders gezelligs.

Hij sport, ziet er goed uit vind ik! Vind ik ook aantrekkelijk, dat hij zichzelf ‘onderhoudt’.

Hij regelt alle financiële zaken in huis, ik vind dat doodsaai, dus ben blij dat hij dat oppakt.
En daarmee bedoel ik alles rondom verzekeringen, de hypotheek, abonnementen, maar ook afspraken bij de dierenarts voor de kat, wanneer hij ingeënt moet worden etc.
<<

Radler

Yipyapper

Berichten: 1703

Geregistreerd: 31 Dec 2018 18:26

Bericht 28 Jun 2019 10:49

Re: Partner waarderingstopic

Wat lief van hem!

Hier is man heel zorgzaam nu ik zwanger ben. Stuurt mij regelmatig even naar bed overdag of dat ik moet gaan liggen / niks mag doen.
Schoonmaken doet hij ook met regelmaat nu dat hier wat moeizamer gaat
Juli 2019
<<

Minx

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11563

Geregistreerd: 15 Jan 2014 01:42

Bericht 28 Jun 2019 10:56

Re: Partner waarderingstopic

Mijn vriend doet echt veel in huis.
Maakt 1x per week alles schoon. Kookt 4/5x per week.

Maar het belangrijkste vind ik hoe hij met J is. Af en toe kan hij hem wel achter het behang plakken maar over het algemeen is dat echt 4 handen op 1 buik. Ze spelen mij echt uit. Ik roep wel eens tegen mijn vriend doe eens niet zo lief. Je bent weer te lief voor J.

Edit: en waar ik ook heel blij van word is dat mijn vriend zo handig is. Mijn exen konden niets en mijn vriend kan alles. Een aantal klussen wil hij niet zelf doen zoals op het dak bv of een muur stucen maar veel kan hij wel. Voor hem zou ik nooit bedacht hebben om een klushuis te kopen en nu denk ik kom maar op met het volgende huis!
2015 💙
<<

Anoniem304

Bericht 28 Jun 2019 11:23

Re: Partner waarderingstopic

Wat lief Carrie!

Mijn vriend kan bijna alles (maken) en is erg handig. Wat hij in z'n handen krijgt veranderd in goud. Ik vind dat heel knap, maar ook erg aantrekkelijk.
Sinds de geboorte van onze dochter is hij een zacht ei geworden en ik vind het heel lief en aandoenlijk als hij moet huilen bij iets op TV ofzo. Sowieso is hij erg lief en goed voor onze dochter en probeert zoveel mogelijk tijd met haar door te brengen. Je weet van te voren niet hoe een baby je veranderd en echt niet alle mannen zijn zo betrokken dus dat waardeer ik echt enorm.

Als hij een dag alleen thuis is met dochter dan doet hij alles in huis. Van dweilen tot de was en van de vaatwasser tot de badkamer. Omdat hij heel veel werkt komt het meeste huishouden op mij neer, dus als hij dan zo'n poetsdag heeft vind ik dat echt heel fijn.

En hij haalt vaak McFlurry's voor me. Waardeer ik ook heel erg :D
<<

Anoniem313

Bericht 28 Jun 2019 11:26

Re: Partner waarderingstopic

Carrie schreef:
Hij regelt alle financiële zaken in huis, ik vind dat doodsaai, dus ben blij dat hij dat oppakt.
En daarmee bedoel ik alles rondom verzekeringen, de hypotheek, abonnementen, maar ook afspraken bij de dierenarts voor de kat, wanneer hij ingeënt moet worden etc.


Dit minus de kat maar plus alles rondom het nieuwe huis doet hij ook, zo fijn.

Daarnaast zeurt hij veel minder over klussen dan ik. Ik kan echt best wel lang mauwen over wat er nog moet gebeuren, maar hij doet het gewoon - of niet, maar hij zeurt er iig niet over.

Hij weet dat vrije tijd, sporten en dingen doen met vrienden voor mij belangrijk zijn en laat me daarin ook erg vrij.

En, heel belangrijk: hij is altijd helemaal zichzelf, volledig comfortabel ook met wie hij is en wat hij wel of niet kan of leuk vindt. Hij trekt zich vrijwel niets aan van de buitenwereld. Dat vind ik heel aantrekkelijk en hij geeft anderen (mij) daarmee de ruimte dat ook te doen en te zijn.
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4521

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 28 Jun 2019 11:44

Re: Partner waarderingstopic

Ah leuk topic! Lief van je man Carrie.

Dat laatste heeft mijn vriend ook Caulfield. Ik bewonder dat heel erg, en het is ook relax inderdaad want hij geeft mij daardoor ook de ruimte om dat te doen. Maar soms vind ik het wel irritant als hij iets niet wil waarvan ik wel wil dat hij het wil haha!

Ik vind het leuk dat mijn vriend groot en sterk is, hij sport fanatiek en heeft daar echt plezier in, dat werkt aanstekelijk. Daarnaast is het echt een slimme vent, heel gedreven in zijn werk, brede algemene interesse en heel loyaal. Als je eenmaal in zijn hart zit staat hij altijd voor je klaar. Hij is altijd eerlijk en doet niet aan sarcasme. Dat laatste is op zich wel jammer maar ook wel duidelijk haha! Oh en ik vind het heel leuk dat hij me vaak spontaan even meeneemt ergens naartoe, even een rondje rijden op de motor, ergens wat eten, dat soort dingen!
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 12141

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 28 Jun 2019 12:16

Re: Partner waarderingstop

Mijn man kan alles maken. Ideaal. Soms zie ik een mooie tafel of iets en dan maakt hij dat.
Hij is erg lief voor mij zegt dat ik rustig aan moet doen als die ziet dat ik me niet lekker voel. En als ik het koud heb mij dan instopt. Iedere ochtend gaat hij vroeg uit bed dan stopt die mij altijd in.
Hij houd van koken en doet dat bijna altijd .
Hij is super lief met onze kat. En ook met ons ene nichtje is hij super lief. Zij is ook echt gek op hem zodra hij er is heeft ze alleen aandacht voor hem, en dan gaat hij lief met haar spelen zo mooi om te zien
Afbeelding
<<

SoGood

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6121

Geregistreerd: 11 Sep 2013 12:54

Bericht 28 Jun 2019 12:29

Re: Partner waarderingstopic

Wat lief van je man Carrie, dat hij helemaal je fiets haalt.

Mijn man is ook lief. Hij houdt veel van ons en waardeert ons heel erg net als mijn familie en die van hemzelf. Hij weet wat we aan boodschappen nodig hebben en houdt dit bij in de app. Hij doet bijna net zoveel in het huishouden als ik en is heel netjes van zichzelf. Geen vieze rondslingerende sokken hier. Hij is degene die tussen 15 moeders met onze dochter naar ballet gaat en daar zit met tranen in zijn ogen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Het gaat op dit moment niet goed met hem en daardoor niet goed met ons. Ik mopper daardoor teveel op hem en dat is niet eerlijk.
<<

Marsy31

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6680

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:19

Bericht 28 Jun 2019 12:44

Re: Partner waarderingstopic

Ik waardeer het dat ik elke avond bij mijn man in de armen lig en alle zorgen en onbelangrijke dingen aan hem kan vertellen en dat hij me vasthoudt en luistert en me het gevoel geeft dat ik de belangrijkste persoon in de wereld ben. We doen het leven samen: ik hoef hem nooit aan dingen ter herinneren en we vullen elkaar goed aan.

Ik waardeer het dat we, na bijna 9 jaar, nog steeds zo gek op elkaar zijn en ook niet schromen dat te laten merken. Hij is romantisch (niet als in zoetsappig, meer attent), hij werkt hard, hij zeurt nooit en lijkt onuitputtelijke energie te hebben (in tegenstelling tot mij, maar ik mag wel altijd tegen hem aanzeuren). Hij leeft bewust en met volle teugen maar verwacht niet van mij dat ik me verander of aanpas. Hij vindt me gewoon leuk zoals ik ben.

We zijn individuen met ontzettend veel respect voor elkaar. Hij is zo'n ontzettend lieve leuke papa ook. 50/50 alles altijd verdeeld (werken beide parttime, zoon gaat niet naar opvang). Ik mag zo vaak per week uitslapen en hij staat elke dag om 5 uur op om te werken aan zijn bedrijf, voordat hij naar zijn andere werk gaat. Zijn talent voor schrijven maakt me ook blij. Hij maakt me gewoon blij.

Hij is absoluut niet handig met zijn handen (dat ben ik) en ook de financien doet hij niet (doe ik liever zelf), maar als ik thuiskom van het werk en zoon ligt in bed, de was is weggewerkt, er is gezogen en opgeruimd, er staat een glas wijn op tafel met een bord eten, onze favoriete tvshow op de televisie, dan voel ik me zo gezegend.

En het allerfijnste vind ik: dat hij tegen anderen net zo liefdevol over mij spreekt als ik hierboven nu geschreven heb.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25109

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 28 Jun 2019 13:12

Re: Partner waarderingstopic

Goed topic, want die van mij heeft natuurlijk ook veel leuke kanten naast zijn irritante trekjes! :wink:
Ik kan met hem lachen, we hebben echt dezelfde humor en houden allebei van woordgrappen. Qua intelligentie zijn we aan elkaar gewaagd en we hebben vaak dezelfde manier van denken/associëren, leuk is dat. Hij is heel lief en vertelt me vaak dat-ie nog steeds verliefd op me is etc., hij geeft me het gevoel dat ik de mooiste vrouw ter wereld ben (al neem ik dat uiteraard met een grote korrel zout). Verder is hij supergek op onze dochter, hij is echt een leuke en lieve vader.
En ten slotte accepteert hij mij volledig zoals ik ben, met al mijn nukken, rare trekjes, huilbuien etc. Never a dull moment met Blissie hoor. :palm:

Oh en hij is ook handig, dus dat komt goed van pas. Al kan hij niet schilderen, dat kan ik dan weer beter.
❤ 7 juni 2018
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4521

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 28 Jun 2019 13:17

Re: Partner waarderingstopic

Wat rot dat het niet goed gaat SoGood. Wel goed dat je inziet dat het niet eerlijk is om nu veel op hem te mopperen. Hopelijk gaat het snel beter met hem en met jullie. Sterkte!
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25109

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 28 Jun 2019 13:19

Re: Partner waarderingstopic

Harrison schreef:Wat rot dat het niet goed gaat SoGood. Wel goed dat je inziet dat het niet eerlijk is om nu veel op hem te mopperen. Hopelijk gaat het snel beter met hem en met jullie. Sterkte!


Hier sluit ik me bij aan, veel sterkte voor jullie!
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem321

Bericht 28 Jun 2019 13:30

Re: Partner waarderingstopic

Leuk topic hoor! Fijn om te lezen ook, al die lieve en leuke dingen.

Mijn vriend is intelligent, heeft humor. Hij is ook nog eens goed in klussen. Hij doet op dat gebied ook bijna alles zelf. Dat is erg handig natuurlijk.
Hij is een volhouder, gooit de handdoek niet snel in de ring.

Hij is een ontzettend lieve vader. Hij is lief en attent. Zowel voor mij als voor alle andere mensen om hem heen. Staat altijd klaar voor mensen.

Wat ook heel prettig is, is dat hij mij volledig neemt zoals ik ben. Daar verwonder ik me wel eens over, want ik ben zelf best wel onzeker en als dat heel erg opspeelt ben ik bang door hem afgewezen te worden op bepaalde dingen. Maar dat is nooit aan de orde. Hij vindt het ook helemaal niet erg om mij zo nu en dan die bevestiging te geven..
Hij steunt mij, luistert altijd geduldig, ook al ben ik aan het zeuren over dingen, en hij kan mij relativeren wanneer dat nodig is. Hij denkt met mij mee als ik alleen even niet uit bepaalde dingen kom.
Ik voel me veilig en geborgen bij hem!
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 28 Jun 2019 14:27

Re: Partner waarderingstopic

SoGood schreef:Wat lief van je man Carrie, dat hij helemaal je fiets haalt.

Mijn man is ook lief. Hij houdt veel van ons en waardeert ons heel erg net als mijn familie en die van hemzelf. Hij weet wat we aan boodschappen nodig hebben en houdt dit bij in de app. Hij doet bijna net zoveel in het huishouden als ik en is heel netjes van zichzelf. Geen vieze rondslingerende sokken hier. Hij is degene die tussen 15 moeders met onze dochter naar ballet gaat en daar zit met tranen in zijn ogen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Het gaat op dit moment niet goed met hem en daardoor niet goed met ons. Ik mopper daardoor teveel op hem en dat is niet eerlijk.


Ahh wat rot dat het goed gaat met hem, en daardoor ook met jullie. Sterkte!

Mijn vriend is ook heel lief. Momenteel gaat het dus echt niet goed met mij, en daarin geeft hij me alle vrijheden om dat uit te vogelen. Hij zegt ook eerlijk dat hij niet goed weet wat hij moet doen, en zich machteloos voelt maar trekt niet aan me en laat me even. Dat heb ik nodig.
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4074

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 28 Jun 2019 14:40

Re: Partner waarderingstopic

Mijn vriend vult mij heel goed aan, is mijn spiegelbeeld en dat is erg goed voor mij.
Hij is een hele harde werker, veel energie en heeft veel over voor zijn gezin.
Hij is bijna altijd vrolijk en in veel dingen een autodidact, als hij iets wil weten of leren dan lukt dat hem vaak ook.
Ik merk steeds vaker hoe veel geluk ik met hem heb.

Leuk om te lezen wat jullie in je partners waarderen.
Sogood, hopelijk gaat het snel beter. Dat mopperen herken ik soms wel, en dat verdienen ze vaak niet, maar sluipt er soms zo in.
<<

SoGood

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6121

Geregistreerd: 11 Sep 2013 12:54

Bericht 28 Jun 2019 14:43

Re: Partner waarderingstopic

Caro, wat verdrietig dat het niet goed met je gaat, het lijkt me heel zwaar wat jullie moeten doorstaan. Fijn dat hij je ruimte geeft. Veel sterkte voor jullie. Hopelijk volgen er snel betere tijden.
Laatst gewijzigd door SoGood op 28 Jun 2019 14:55, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem301

Bericht 28 Jun 2019 14:43

Re: Partner waarderingstopic

Sterkte SoGood en Caro :hug: Klinkt wel heftig, SoGood.

Leuk om te lezen dat elke partner zo weer zijn/haar eigen dingen heeft waar hij/zij goed in is!
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4521

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 28 Jun 2019 14:51

Re: Partner waarderingstopic

Jeetje, sterkte SoGood. Ik kan me voorstellen dat je het niet hier wilt hebben hoor, maar aan wat voor situatie moet ik dan denken? Heel heftig klinkt het!
Jij ook sterkte Caro. :hug:
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 28 Jun 2019 14:52

Re: Partner waarderingstopic

Heel heftig SoGood! Ik wens je heel veel sterkte met alles! Kan ik iets voor je doen?
Bij mij is het niet alleen door het IVF traject hoor, maar er komt nu een hoop shit uit het verleden los (scheiding/ overlijden papa) die ik blijkbaar nog niet goed had verwerkt. Dat komt heus wel goed, daar heb ik al het vertrouwen in. Kan alleen maar beter worden!

Mijn vriend vindt nooit iets teveel om te doen. Ok, als hij echt geen zin heeft in de was op te vouwen doet hij dat niet maar als het om mij gaat is hem nooit iets teveel. Hij zal mij bijvoorbeeld altijd wegbrengen als het nodig is. Of rijdt nog 3x heen en weer naar de appie als ik dingen ben vergeten te halen. Daarnaast vind ik het enorm fijn dat hij bijna nooit boos wordt.In al die tijd dat we samen zijn is hij max 4x écht boos geweest (denk ik, hou geen excel lijstje bij ;-))
<<

SoGood

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6121

Geregistreerd: 11 Sep 2013 12:54

Bericht 28 Jun 2019 14:56

Re: Partner waarderingstopic

.
Laatst gewijzigd door SoGood op 28 Jun 2019 15:03, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

SoGood

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6121

Geregistreerd: 11 Sep 2013 12:54

Bericht 28 Jun 2019 14:57

Re: Partner waarderingstopic

Jeetje Caro, dat komt ineens alles hè.. veel sterkte. Vertrouwen is goed, fijn dat dat er is!
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4503

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 28 Jun 2019 17:04

Re: Partner waarderingstopic

So Good, ik heb 't gemist maar veel sterkte gewenst! Jullie ook Caro, niet niks waar jullie allemaal doorheen gaan.

Mijn date verdient ook wat waardering volgens mij.. die is zo enorm zorgzaam. Legt handdoeken voor me klaar in de douche als ie ziet dat ik pijn heb. Als ik 's ochtends nog lui in bed lig hoor ik 'm cappuccino maken (met zo'n stoompijpje in een kannetje, te lief) en staat er een ontbijtje met vers gesneden fruit klaar.
Ik had al 10 jaar niet meer in een schakelauto gereden en durfde ook niet meer maar hij neemt dan het initiatief om het me weer te leren en leent me 5 minuten later zijn auto zodat ik niet met het OV een uur hoef te reizen.
Hij haalt me thuis op om me ergens heen te brengen en staat na afloop ook weer klaar, wederom omdat ik dan geen ov hoef te nemen.
Z'n vriezer ligt vol met m'n favoriete ijs en hij zag dat m'n wattenschijfjes op waren dus heeft alweer nieuwe gekocht. En als er kleding bij hem is blijven liggen krijg ik een appje of ie het even moet wassen haha.

Ik kan helemaal niet zo goed tegen zoveel aardigheid geloof ik. Dan steek ik zo onaardig af haha
<<

Fantine

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3726

Geregistreerd: 01 Jan 2015 13:05

Bericht 28 Jun 2019 17:43

Re: Partner waarderingstopic

Mijn vriend is eigenlijk altijd goed gehumeurd, lief en gezellig. Hij zal niet snel uit zichzelf iets in het huishouden doen maar wanneer ik het hem vraag is het nooit een probleem. Hij gaat nu sinds kort in het weekend 's morgens vroeg verse croissantjes halen bij de bakker voor ons, super lekker!

Ik vind het heel fijn dat we dezelfde interesses hebben en in het weekend altijd leuke dingen doen samen. Hij zegt nooit nee wanneer ik iets voorstel of komt zelf met leuke ideeen. We hebben gewoon weinig irritaties of discussies en dat vind ik heel fijn. Ik kan soms wel mopperen maar dat zit ook in mijn aard haha.
<<

Anoniem315

Bericht 28 Jun 2019 19:40

Re: Partner waarderingstopic

Hij sport veel en is daardoor gezond en sterk.
Hij is super handig en kan eigenlijk alles zelf aanleggen en maken.
Hij gaat leuk om met de kinderen en is consequent.
Hij is heel nuchter en kan me vaak helpen realistisch te zijn.
<<

Anoniem268

Bericht 28 Jun 2019 22:38

Re: Partner waarderingstopic

X
Laatst gewijzigd door Anoniem268 op 31 Dec 2019 09:44, in totaal 1 keer gewijzigd.
Volgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers