Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Overstrekken Baby

<<

Anoniem253

Bericht 03 Feb 2017 20:56

Overstrekken Baby

Vandaag bij de osteopaat geweest, mijn dochtertje overstrekt zich heel erg en heeft door een moeilijke start veel spanning in haar lijfje. Heeft iemand ervaring met overstrekken? Hoe werd het beter en duurde dat lang? We hebben wat handvaten mee gekregen en volgende week weer een afspraak.

Ben benieuwd of iemand hier ervaring of tips heeft.
<<

Geel

Bericht 05 Apr 2017 11:47

Re: Overstrekken Baby

Hoe gaat het met het overstrekken Champagne? Ik lees nu pas je topic, vandaar.
<<

Anoniem253

Bericht 05 Apr 2017 12:16

Re: Overstrekken Baby

Het ging heel goed! Tot een week geleden, we zijn gaan provoceren met koemelk en nu overstrekt ze zich alweer een week. Vanaf vandaag weer aan de nutrimigen, hopelijk helpt het. Bedankt voor je interesse!

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Tsjip