Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Ouder worden

<<

Femm

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1492

Geregistreerd: 17 Jan 2016 10:10

Bericht 08 Mei 2018 16:14

Re: Ouder worden

Leeftijd:30

Word je grijs, verf je, je haar en wat doe je als je haar dunner wordt? Kort knippen of misschien wel extensions? Ik word nog niet grijs volgens mijn kapster. Ik verf het al jaren dus weet het niet goed. Wat dunner haar dan nu is geen probleem. Ik heb erg dik haar.

Rimpels, heb je ze en zou botox een optie zijn? Vooralsnog heb ik niet echt rimpels. Ik hoop het als mijn overgroot oma zonder rimpels oud te worden (ze is 103 geworden zonder rimpels). Botox zou ik wel overwegen. Voor nu smeer ik s ochtends en s avonds net zoals oma nivea.

Lichaam, ben je blij met je lichaam, ga je er anders mee om nu je ouder bent? Ik ben na 3 zwangerschappen niet heel blij maar ook niet heel ontevreden met mijn lichaam. Wel wil ik iets afvallen. Overal net iets te dik.

Kleding, kleed je, je anders? Nee, niet echt.

Vind je jezelf nog even mooi als pakweg 10 jaar geleden? Jawel, wel anders dan toen denk ik.

Hoe vind je het om ouder te worden (qua uiterlijk)? Geen moeite mee.
Januari 2012
Augustus 2014
Juli 2016
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 21411

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 08 Mei 2018 16:20

Re: Ouder worden

Leeftijd: 33

Word je grijs, verf je je haar en wat doe je als je haar dunner wordt? Kort knippen of misschien wel extensions?
Ik heb vrij veel grijze haren, althans, van die dikke witte haren die dan ineens - poink- zo recht overeind staan. Die pluk ik er met een pincet uit. Ik heb er een haat liefde verhouding mee. Aan de ene kant vind ik het heel lollig dat ik grijs word, aan de andere kant speur ik ze soms echt op en kan ik het niet uitstaan als ik ze maar niet te pakken krijg.
Ik verf af en toe maar meer voor de leuk dan voor de grijsdekking. In die zin interesseert het me niet zo.
Ik heb wel van die lelijke pluisvlokken aan de voorkant bij m'n gezicht na de zwangerschap.

Rimpels, heb je ze en zou botox een optie zijn?
Ja ik heb intussen wel een paar rimpels die echt niet meer weg gaan. Dus echte rimpels. Ik vind het niet zo erg. Ik merk wel echt duidelijk dat m'n huid ouder word. Ik zie het. Op foto's en in de spiegel. Maar ik vind het wel leuk. Ik vind het leuk dat ik duidelijk geen jonge twintiger meer ben maar een mevrouw (om direct even dat andere topic aan te tikken).

Lichaam, ben je blij met je lichaam, ga je er anders mee om nu je ouder bent?
Ik ben in pakweg 15 jaar 20 kg aangekomen. Ja dat merk ik wel ja. In mijn hoofd heb ik nog altijd maat 38 maar ik heb maat 44. Ouch. Dat is wel confronterend.

Kleding, kleed je je anders?
Jazeker. Ik heb steeds meer door dat die kleding van 15 jaar geleden écht niet meer bij me past. Ik strubbel nog wel met m'n stijl maar in elk geval voel ik me niet meer passen bij m'n oude stijl.

Vind je jezelf nog even mooi als pakweg 10 jaar geleden?
Mwah. Ik vind mezelf wél leuker en vind deze levensfase super fijn. Mezelf vind ik niet mooier.

Hoe vind je het om ouder te worden (qua uiterlijk)?

Heel erg leuk qua innerlijk. Qua uiterlijk, tja. Wel prima. Ik heb een badpak gekocht recentelijk. Dat vond ik zo'n typische stap van ouder worden waar ik eigenlijk wel heel content mee ben maar wel duidelijk voelt als ouder worden.
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 11118

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:56

Bericht 08 Mei 2018 16:26

Re: Ouder worden

Oh een badpak vind ik niet perse ouwelijk! Ik vind badpakken véél mooier dan bikini’s, veel stijlvoller ook. Ik draag wel bikini’s maar zeker ook badpakken.
Dundas schreef:Van plakken wortels kun je niet op reis.

https://www.instagram.com/ooph_baby/
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 12621

Geregistreerd: 20 Feb 2014 11:58

Bericht 08 Mei 2018 17:16

Re: Ouder worden

Ja eens UN! Ik heb het nu allebei, maar vind een badpak zeker niet suf of ouwelijk.
2016 ♥
2019 ♥♥
Afbeelding
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 16138

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 08 Mei 2018 17:41

Re: Ouder worden

Leeftijd: 34
Word je grijs, verf je je haar en wat doe je als je haar dunner wordt? Kort knippen of misschien wel extensions?
Ik word nog niet grijs, maar verf het regelmatig. Nu heb ik highlights in mijn peper-en-zoutkleurige haar, maar een jaar geleden had ik het nog donkerbruin. Ik houd van afwisseling. Als het dunner wordt, laat ik er een bob in knippen denk ik. Heb ik nu ook al regelmatig en vind ik ook leuk, maar op dit moment laat ik het weer even groeien.
Rimpels, heb je ze en zou botox een optie zijn?
Ik vind dat ik nog niet veel rimpels heb, maar misschien komt dat ook omdat ik nu een stuk dikker ben dan een tijd geleden. Ik heb eigenlijk geen moeite met rimpels, die horen erbij en ik zou geen botox overwegen.
Lichaam, ben je blij met je lichaam, ga je er anders mee om nu je ouder bent?
Momenteel ben ik op mijn zwaarst ooit. Ik ben nu dan wel hoogzwanger, maar voor mijn zwangerschap was ik even zwaar als een jaar of elf geleden en dat was ook al mijn hoogste gewicht ooit. Mijn gewicht verschilt per jaar; een jaar of vier geleden was ik dan weer op mijn slankst en een kilo of twintig minder dan net voor ik zwanger werd. Ik ben dus een enorme jojo en hoop er na de zwangerschap wel weer een hoop kilo's af te krijgen. We zullen zien hoe dat gaat. Ik heb niet de illusie ooit slank te worden, maar er moet echt flink wat af.
Kleding, kleed je je anders?
Momenteel ben ik de tijd aan het uitzingen tot het eind van de zwangerschap, ik draag continu hetzelfde en met dit warme weer weet ik het al helemaal niet meer. Een paar jaar geleden, toen ik nog een stuk slanker was, vond ik het makkelijker om me leuk te kleden. Ik ben nu een beetje te dik voor leuke, hippe kleren, dus daar moet ik echt wat aan gaan doen.
Vind je jezelf nog even mooi als pakweg 10 jaar geleden?
Ondanks dat ik dikker ben, zit ik nu beter in m'n vel dan tien jaar geleden. Wel is het jeugdige er een beetje af. Mijn hoogtepunt lag wel rond m'n 30e denk ik. Toen ging ik nog veel uit en werd ik altijd jonger geschat, een jaar of 25 doorgaans. Alsnog schatten mensen me nu weleens jonger, maar ik hoor het niet meer zo vaak en ga ook nooit meer echt uit. (Misschien na de zwangerschap weer eens.)
Hoe vind je het om ouder te worden (qua uiterlijk)?
Ik heb daar op zich weinig moeite mee. Wel vind ik soms ineens dat ik erg burgerlijk ben geworden en gewoon een beetje ingekakt. Aan de andere kant vind ik dat stiekem ook wel lekker, maar het is wel een contrast met hoe m'n leven er een paar jaar geleden uitzag. Momenteel voel ik me vooral een dikke zeekoe en totaal niet aantrekkelijk. Als ik straks weer wat slanker ben en leukere kleren aan kan, zal dat wel schelen denk ik, dan voel ik me vast weer iets beter over mezelf.
Afbeelding

Babykleertjes en -spullen te koop! http://www.instagram.com/spullen_van_nova
<<

Anoniem231

Bericht 08 Mei 2018 17:54

Re: Ouder worden

Ik ben 30+ en ik merk nog geen rimpels.
Wel ben ik echt grijs geworden. Moet dus hoognodig gaan verven maar durf niet zo goed.
Ik kleed mij praktisch, geschikt voor de kinderen. Dus ik denk wel dat ik er ouder eruit zie, als ik kijk naar mijn vriendinnen, die zijn nog blijven hangen als toen ze 20 waren. Niet te jong ofzo maar gewoon nog stijlvol, aandacht voor zichzelf.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 21411

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 08 Mei 2018 17:59

Re: Ouder worden

Elliot schreef:Ja eens UN! Ik heb het nu allebei, maar vind een badpak zeker niet suf of ouwelijk.


Niet perse ouwelijk maar voor mij was de aankoop wel als gevolg van het veranderende lichaam. Door zwangerschap, ouder worden, een ander lichaam krijgen door een andere levensfase. Maar ik ben er wel heel blij mee hoor (net mee gezwommen!), maar het was voor mij zeker een bewuste oké nieuwe fase aankoop.
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
<<

Frankie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1410

Geregistreerd: 13 Jul 2016 16:13

Bericht 08 Mei 2018 18:01

Re: Ouder worden

Feline, dat jonger schatten is hier ook herkenbaar. Ik vind dat alleen zo raar, want zo jeugdig vind ik mezelf niet.

Ik heb echt wel maandelijks dat ik jonger geschat word. Gisteren op mijn eerste werkdag vroeg iemand of ik kwam voor een vakantiebaantje haha. Een paar maanden geleden vroeg iemand of ik nog thuis woonde.. Als ik zeg dat ik getrouwd ben dan is de eerste vraag van mensen vaak 'Hoe oud ben jij?'.

Gelukkig hoor ik dan ook wel vaak dat als mensen met me hebben gepraat dat ik toch een stuk volwassener en ouder overkom.
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4800

Geregistreerd: 01 Sep 2013 23:24

Bericht 08 Mei 2018 19:11

Re: Ouder worden

Leeftijd: 35

Word je grijs, verf je, je haar en wat doe je als je haar dunner wordt? Kort knippen of misschien wel extensions? Ik ben al erg grijs aan het worden, maar verf mijn haar al jaren, voor het grijs werd al. Ik heb blond haar dus valt het wel wat minder op. Dun is het altijd al geweest. Afknippen doe ik niet, heb het altijd lang gehad.

Rimpels, heb je ze en zou botox een optie zijn? Ik krijg meer rimpels, maar dat vind ik niet erg. Behalve die ene vouw die ‘s ochtends een tijdje zichtbaar blijft. Botox sluit ik niet uit.

Lichaam, ben je blij met je lichaam, ga je er anders mee om nu je ouder bent? Het kan beter. Ik zou blijer zijn als ik wat dunner was. Daar word aan gewerkt. Ik sport genoeg en probeer zo gezond mogelijk te eten, maar ook dat kan beter.

Kleding, kleed je, je anders? Nee, niet zozeer heel veel anders. Ik probeer rekening te houden met mijn figuur.

Vind je jezelf nog even mooi als pakweg 10 jaar geleden? Ik denk dat ik het nu beter vind. Toen had ik meer issues met mijn gewicht, ik kan het nu beter handelen.

Hoe vind je het om ouder te worden (qua uiterlijk)? Dat vind ik wel mooi. Lichamelijk kan het alleen nog maar beter worden hoop ik. Qua uiterlijk is er (op de rimpels na) nog niet zo gek veel veranderd.
25062006 & 20092009
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
<<

Bazinga

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5229

Geregistreerd: 20 Jul 2015 16:55

Bericht 08 Mei 2018 19:30

Re: Ouder worden

Leeftijd: 29,5

Geen grijze haren hier! Maar ik verf het wel; in het voorjaar highlighs en dan bijna-zomer een beetje blonder en in 't najaar bruin.

Geen rimpels, geloof ik, hooguit lachrimpels.

M'n lichaam is niet schokkend anders dan 10 jaar geleden; ben nog steeds te dik. Ik ga er ook niet heel anders mee om, zou dat wel moeten trouwens. M'n kleding is niet heel anders, iets meer volwassen denk ik. Meer rekeninghoudend met m'n figuur, maar ook met m'n kind; als ik buk, ga ik geen showtjes geven :nerd:

Ik vind mezelf eigenlijk weinig veranderd met 10 jaar geleden dus ben niet veel mooier of minder aantrekkelijk. Ik merk dat 't moederschap me goed doet; ik ben rustiger en voel me gelukkiger dan 10 jaar geleden en geloof wel dat ik dat uitstraal en dat dát me mooier maakt. Omdat ik zo weinig verander en zo langzaam (denk ik!) ouder word qua uiterlijk vind ik het niet moeilijk of eng of wat dan ook.
Our love goes without saying.
<<

Exogenesis

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 13056

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:26

Bericht 08 Mei 2018 19:43

Re: Ouder worden

Leeftijd: 32
Word je grijs, verf je je haar en wat doe je als je haar dunner wordt? Kort knippen of misschien wel extensions?
Ik ben blond en heb nog niks grijzigs ontdekt. Mijn haar is niet dunner dan eerder, maar juist in betere staat dan ooit tevoren.
Rimpels, heb je ze en zou botox een optie zijn?
Ik heb lachrimpels en die vind ik prima. Ik wil niks onnatuurlijks in mijn lijf, dus wat komt, dat komt.
Lichaam, ben je blij met je lichaam, ga je er anders mee om nu je ouder bent?
Ik ben blij met mijn lichaam. Het is nog steeds strak. Alleen zijn mijn borsten 2 cupmaten kleiner dan voor de zwangerschappen. Ze hangen niet, dus ik heb dat geaccepteerd. Zouden ze wel hangen, dan dacht ik er misschien anders over.
Kleding, kleed je je anders?
Ik draag kleding van deze tijd. Ga zoveel mogelijk met de mode mee. Mijn lijf kan 'alles' hebben, dus ik draag wat ik wil.
Vind je jezelf nog even mooi als pakweg 10 jaar geleden?
Ik ben mezelf steeds meer gaan waarderen en accepteren. Ik ken mijn lijf goed en weet aardig wat het kan. Ik ben absoluut niet ontevreden. Mijn imperfecties laat ik lekker links liggen. Ik ben niet de knapste, maar ik ben goed genoeg.
Hoe vind je het om ouder te worden (qua uiterlijk)?
Qua uiterlijk vind ik tot nu toe niks echt vervelend aan het ouder worden. Ja, ik heb wat pigmentvlekken in mijn gezicht, ja, mijn borsten zijn niet meer wat ze waren en de rimpels komen vast een keer, maar ik ben blij dat ik ouder mag worden en dat telt het zwaarst.
• 6-12-2013 & 30-8-2016 •
<<

Char

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 984

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:04

Bericht 08 Mei 2018 20:12

Re: Ouder worden

Leeftijd: ik word van de week 32
Word je grijs, verf je, je haar en wat doe je als je haar dunner wordt? Kort knippen of misschien wel extensions? Ik blondeer, omdat ik dat leuk vind. Word nog niet grijs gelukkig en het wordt ook niet dunner. Denk dat ik wel redelijk jong grijs word en tegen die tijd bekijk ik of ik ga verven
Rimpels, heb je ze en zou botox een optie zijn? We wat meer lijntjes rond mijn ogen die niet meer helemaal wegtrekken. Maar ik ga er niks medisch mee doen.
Lichaam, ben je blij met je lichaam, ga je er anders mee om nu je ouder bent? Ik merk wel dat afvallen/op gewicht blijven een stuk lastiger is dan pakweg tien jaar geleden
Kleding, kleed je, je anders? Ja, wel volwassener. Vind iets nu sneller te strak of te kort. En bepaalde prints draag ik ook niet meer.
Vind je jezelf nog even mooi als pakweg 10 jaar geleden? Qua uitstraling wel, qua slankheid niet.
Hoe vind je het om ouder te worden (qua uiterlijk)? Tot dit punt nog wel Ok, maar hoef niet verder af te takelen :p

Gelukkig werd ik net door een groep jongens van een jaar of twintig nog toegeroepen met 'daar fietst een mooi meisje'. Best goed voor je ego af te toe :p
<<

Anoniem231

Bericht 08 Mei 2018 20:13

Re: Ouder worden

Ik heb ook een badpak. Ik vind mijn buik echt niet mooi door alle straie (hoe schrijf ik dat ook alweer?) daarnaast lubbert hij heel erg, overal kleine wondjes door psoriasis en heb ik zo'n lijntje met donkere haren (ondanks harsen heb ik in mijn hoofd zitten dat het voor iedereen dan nog zichtbaar is) naar mijn navel. Dus echt niet bikini waardig.
Als ik mijn badpak aan heb, denk ik altijd aan een foto van mijn moeder. Ze was toen net zo oud als ik nu ben en ik vind haar er oud uitzien op de foto. En dan denk ik iedere keer dat ik hetzelfde ben geworden als mijn moeder. Dus dat is wel echt een dingetje.

Niet quoten aub.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 16138

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 08 Mei 2018 20:31

Re: Ouder worden

Striae.
Afbeelding

Babykleertjes en -spullen te koop! http://www.instagram.com/spullen_van_nova
<<

Missmaiorana

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 74

Geregistreerd: 09 Nov 2017 07:49

Bericht 08 Mei 2018 22:02

Re: Ouder worden

Marin schreef:
Elliot schreef:Ja eens UN! Ik heb het nu allebei, maar vind een badpak zeker niet suf of ouwelijk.


Niet perse ouwelijk maar voor mij was de aankoop wel als gevolg van het veranderende lichaam. Door zwangerschap, ouder worden, een ander lichaam krijgen door een andere levensfase. Maar ik ben er wel heel blij mee hoor (net mee gezwommen!), maar het was voor mij zeker een bewuste oké nieuwe fase aankoop.


Ik heb heel lang een bikini gehouden (nu 32), maar ik merk dat ik me nu fijner ga voelen in een badpak. Vandaag in het zwembad een hempje in de kleur van de bikini over mijn bikini aan gedaan en ik voelde me veel fijner. Niet meer zo bloot.
Dus ik ga een badpak kopen. Vond ik eerder vreselijk, maar ik moet dan maar eens op zoek naar een wat trendy bikini :banaan: Blij dat er meerderen zijn die door een ander lichaam een badpak aanschaffen
<<

Exogenesis

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 13056

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:26

Bericht 08 Mei 2018 22:16

Re: Ouder worden

Ik heb 2 badpakken (naast een enorme hoeveelheid bikini's) en die heb ik niet vanwege mijn veranderde lijf, maar gewoon, omdat ik ze mooi en sexy vind!

Oh ja, ik heb ook striae en putjes in mijn bovenbenen. En lelijke plekjes op mijn enkels. Moet je nagaan hoe ik mezelf geaccepteerd heb. Ik ben ze gewoon vergeten! Hoewel dit ook zaken zijn die niet bij het ouder worden horen. Ik heb die shit al vanaf m'n 16e.
• 6-12-2013 & 30-8-2016 •
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6164

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 09 Mei 2018 06:07

Re: Ouder worden

Ik voel me niet oud, maar ik zie toch wel aan m’n gezicht dat ik ouder aan het worden ben. Ik wil geen ingrepen maar ik zie wel duidelijk rimpels, met name rond m’n ogen. Ik ben slanker dan 5 jaar geleden, maar heb wel een flubberbuik na twee zwangerschappen. Over het algemeen kleed ik me niet anders dan 5 of 10 jaar geleden, de printjes zijn misschien wat volwassener geworden. Ik wil me wel anders gaan kleden. Als ik geen borstvoeding meer geef, wil ik weer meer jurkjes gaan dragen.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem245

Bericht 09 Mei 2018 06:15

Re: Ouder worden

Ik ben 33, maar mensen schatten mij meestal zo'n 25. En vaak moet ik mij nog legitimeren als ik wijn wil kopen :angel:
Rimpels heb ik wel, vooral rond mijn ogen inderdaad, en ik vind mijn hoofd ook ouder uitzien dan een aantal jaren geleden. Botox zou ik nooit gebruiken, vind dat echt heel lelijk. Vind wel dat ik mooier ben geworden, ik heb een volwassebere uitstraling, het jeugdige is er wel van af (vind ik dan, niet de mensen achter de kassa).
Mijn haren zijn nog gewoon normaal, heb nog geen grijze haar gespot. Ik zou alleen verven als ik echt veel grijze haren zou krijgen, maar denk niet dat ik snel grijze haren krijg.
Mijn lichaam is niet echt veranderd vind ik, ik draag ook nog steeds een bikini. Denk ook dat ik dat blijf doen tot het echt niet meer kan, een badpak vind ik niet fijn en ik wil lekker bruik worden en geen badpak afdruk op mijn lijf hebben waarbij alles bruin is behalve je romp.
Verder voel ik mij wel ouder, ik heb dat heel lang niet gehad maar nu begint het toch wel. Ik heb mijn slaap bijvoorbeeld veel harder nodig maar ook in mijn hoofd voel ik mij volwasserer.
<<

Anoniem250

Bericht 09 Mei 2018 08:58

Re: Ouder worden

Bliss schreef:Striae.


Je begrijpt best dat ik die twee letters heb omgedraaid. Ik vind verbeteren prima als iemand iets structureel fout doet, zoals bij je je. Ik vind het flauw om nu ook overige fouten, zoals het omdraaien van letters, te gaan verbeteren.

Ik vind een badpak ook mooi en niet leeftijdsgebonden. Ik zou alleen bang zijn dat het alles platdrukt bij mij.
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2425

Geregistreerd: 31 Aug 2017 14:18

Bericht 09 Mei 2018 09:04

Re: Ouder worden

In het berichtje boven Bliss, vraagt pollepel min of meer hoe je dat ook alweer schrijft. Volgens mij was het puur reactie daarop.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 16138

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 09 Mei 2018 09:06

Re: Ouder worden

Het was inderdaad een reactie op Pollepel die vroeg hoe je dat woord schrijft.
Afbeelding

Babykleertjes en -spullen te koop! http://www.instagram.com/spullen_van_nova
<<

Anoniem250

Bericht 09 Mei 2018 09:10

Re: Ouder worden

Oké excuses!
<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2362

Geregistreerd: 22 Feb 2015 14:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 09 Mei 2018 12:08

Re: Ouder worden

HollyGolightly schreef:
Bliss schreef:Striae.


Ik vind een badpak ook mooi en niet leeftijdsgebonden. Ik zou alleen bang zijn dat het alles platdrukt bij mij.


Dat vind ik ook een nadeel. Ik vind badpakken best oke en er zijn echt mooie modellen, maar ik vind het niks met mijn b-cup. Dan lijk ik echt bijna plat en ik ben al niet de slankste, dus dat ziet er echt niet uit.
De kunst van te leven is thuis te zijn alsof men op reis is ~ Godfried Bomans
<<

Geel

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4188

Geregistreerd: 28 Apr 2015 15:24

Bericht 09 Mei 2018 14:48

Re: Ouder worden

Leeftijd: 34
Word je grijs, verf je, je haar en wat doe je als je haar dunner wordt? Kort knippen of misschien wel extensions?Ik word al flink grijs ja, maar ik verf het nog niet. Ik ben er gewoon niet over uit. Ik vind het werkelijk verschrikkelijk om te verven, voelt echt als een zonde tegen mijn haar. Tegelijk wil ik ook niet volledig grijs worden. Denk ik. Want ergens flirt ik met het idee om het gewoon lekker natuurlijk te houden. Ik wil gewoon de kleur die ik nu heb, maar iedereen zegt dat dat niet kan. :eyes:
Rimpels, heb je ze en zou botox een optie zijn?Ja, ik heb wel rimpels. Nog niet zo veel, maar bij mijn mondhoeken en oren zitten ze wel. En ze gaan ook niet meer weg. Dat vind ik wel stom.
Lichaam, ben je blij met je lichaam, ga je er anders mee om nu je ouder bent?Ik weet het niet goed, niet héél veel beter, wel ietsje.
Kleding, kleed je, je anders?Ja, ik vind dat ik me beter kleed dan vroeger. Ik weet beter welke kleuren en vormen me flatteren.
Vind je jezelf nog even mooi als pakweg 10 jaar geleden?Hmmm. Mijn zelfbeeld is beter, dus ja. Maar ik was tien jaar geleden wel mooier denk ik.
Hoe vind je het om ouder te worden (qua uiterlijk)?Echt niet tof. Ik kan niet omgaan met dat ik me jong voel, terwijl mijn lichaam al veel ouder is.
Afbeelding
<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2362

Geregistreerd: 22 Feb 2015 14:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 09 Mei 2018 14:59

Re: Ouder worden

Leeftijd: 31
Word je grijs, verf je, je haar en wat doe je als je haar dunner wordt? Kort knippen of misschien wel extensions? Ik verf mijn haar al jaren, maar grijs ben ik nog niet. Al heb ik laatst wel 1 grijze haar gespot en die er snel uit getrokken :face:
Rimpels, heb je ze en zou botox een optie zijn? Geen rimpel te bekennen hier :banaan:
Lichaam, ben je blij met je lichaam, ga je er anders mee om nu je ouder bent? Nee ben er niet blij mee maar dat ben ik nooit geweest. Maar heb er wel meer vrede mee ofzo, er zijn belangrijkere dingen in het leven dan het hebben van de perfecte maat.
Kleding, kleed je, je anders? Degelijker/chiquer dan vroeger, maar wel modern.
Vind je jezelf nog even mooi als pakweg 10 jaar geleden? Ik vind mezelf niet mooier/minder mooi, zeker niet gerelateerd aan mijn uiterlijk.
Hoe vind je het om ouder te worden (qua uiterlijk)? Tot nu toe nog niet zo erg, maar dat komt ook doordat ik er nog niet zo oud uitzie. Ik word eigenlijk altijd 25 geschat haha. Wel relaxed hoor!
De kunst van te leven is thuis te zijn alsof men op reis is ~ Godfried Bomans
VorigeVolgende

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers