Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Opwarmmaaltijd Lasagne opwarmen in oven,hoe heet en hoe lang

<<

Anoniem238

Bericht 21 Sep 2013 16:39

Opwarmmaaltijd Lasagne opwarmen in oven,hoe heet en hoe lang

Mijn man heeft een opwarmmaaltijd lasagne meegenomen van zijn werk.
Nu blijkt de bak te groot zijn voor onze magnetron.
Op de verpakking staat 450 watt en 15 minuten opwarmen.
We hebben nu de lasagne overgeschept in een gewone ovenschaal.
Maar nu vragen we ons af hoe lang je het moet opwarmen in de oven...gewoon hetzelfde als je zelf lasagne maakt of zijn er andere graden en minuten?
<<

Anoniem7

Bericht 21 Sep 2013 16:47

Re: Opwarmmaaltijd Lasagne opwarmen in oven,hoe heet en hoe

Ik zou gewoon wachten tot de korst mooi bruin is, dan zal hij van binnen ook warm zijn. Ik vind lasagne uit de magnetron trouwens een verschrikking dus ik was al direct voor de oven gegaan :)

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers