Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


najaar 2013 mama's!

<<

Mamsie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2171

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:58

Bericht 02 Sep 2013 22:27

Re: najaar 2013 mama's!

Tip voor in de tas! Een wegwerpcamera. Gewoon volschieten en laten ontwikkelen. Is zo leuk en ook voor het gevalletje camera, telefoon laten vallen etc. erg handig!
GVS Let me love you a little more before youre not little anymore.
<<

nillis

Kletskop

Berichten: 501

Geregistreerd: 03 Sep 2013 08:49

Bericht 03 Sep 2013 09:06

Re: najaar 2013 mama's!

Jaaaaa, ik ben er ook. Helemaal gemist dat het forum wegging, maar nu weer goed aangemeld en ik ben er weer.

@ Stitch, bij mij klopt het lijstje. Goed bezig geweest. Hier ook bijna alle was klaar. Alleen morgen de dekentjes en het boxkleed, maar dat kan dan lekker buiten hangen. Dan ga ik het bedje ook opmaken en de vluchttas klaarmaken.
Wordt spannend.

@ Star, wat spannend. Hopelijk blijf je even bloeding vrij.

@ Exo, ik heb ook wel eens pijn bij de navel gehad. heb er eigenlijk weinig aandacht aan geschonken en ging ook weer vanzelf over.

@ Pomodori, fijn dat het steeds een beetje beter gaat.

@ Catgirl, ik hoop ook wel iets eerder te bevallen, maar ben bang dat ik ook richting 42 weken ga. Ik vind de ochtenden dat ik alleen ben goed te doen, maar de dagen dat T thuis is ben ik veel vermoeider.

@ all, volgens mij ben ik wel weer een beetje bij. Hier gaat alles nog goed. Vrijdag 37 weken, dus dan mag kleine thuis komen. Spannend hoor. Wij doen van de week heb bed omhoog en dan zal ik het oude beddengoed er ook even weer op doen. Dekens en boxkleed ga ik morgen wassen en dan bedje opmaken en vluchttas klaar en dan ben ik er klaar voor. Zal zo eens naar de drukker gaan dat we de proefdruk nog niet hebben gezien en ik wil graag de enveloppen schrijven, dus ben met van alles bezig. Afgelopen zaterdag voor docter wezen shoppen, dus die kan het najaar in op schoenen en een winterjas na, dus dat komt ook goed.
Morgen weer controle bij de vk, dus ben benieuwd
Groetjes
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Fenix

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 94

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:20

Bericht 03 Sep 2013 09:18

Re: najaar 2013 mama's!

Even wat uitgebreider reageren. Met mij gaat het niet zo goed. Ik ben het meer dan zat. Op het moment kan ik ook eigenlijk niets meer behalve op bed of op de bank liggen. Soms ga ik de deur wel uit maar dat kan alleen in een rolstoel. De hele dag verga ik van de pijn in mijn bekken.
Gelukkig is de kleine meid nu wel gedraaid en lag ze van de week zelfs een stukje ingedaald. Nog niet vast dus kan nog van alles gebeuren. Mijn vk in het ziekenhuis (klinisch) zag gelukkig ook dat het niet zo lekker gaat. We hebben nu afgesproken dat we vanaf 37 weken gaan kijken of er gestript of zelfs ingeleid kan worden.
Volgende week dinsdag een afspraak in het ziekenhuis om verschillende pijnbestrijdingen door te nemen. En alvast vast te leggen dat ik eigenlijk voor een ruggenprik kies.

Mijn lieve vriend moet nu alles doen. Gister is het bed alvast op klossen gezet. Dit is voor mij makkelijker in en uit stappen. Ook is hij de baby wasjes aan het draaien en zelfs nog snel alles aan het opruimen en schoonmaken. En hij werkt ook gewoon nog fulltime.

Owhja op het "oude" forum werd er gevraagd naar de gastouder. Wij hebben uiteindelijk niet voor deze mensen gekozen. Was even schrikken want wat moesten we dan. Het hele weekend zijn we internet af gaan struinen en alle flexibele gastouders gemaild die we vonden. Met 3 daadwerkelijk een afspraak gemaakt. En gelukkig zat daar een heel lief en zorgzaam vrouwtje van begin 30 tussen. Met een dochter en nog een aantal gast meisjes! En de extreem flexibele opvang die wij zoeken.


Ik zal vanavond even rustig gaan zitten om op jullie te reageren.
L.ivia E.smee 26-9-2013
<<

Aardbei

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 243

Geregistreerd: 03 Sep 2013 09:00

Bericht 03 Sep 2013 09:39

Re: najaar 2013 mama's!

Ha meiden!

Ik heb het ook gevonden hoor! Ga binnenkort weer even reageren maar het het nu zoooooo druk!
Hoef nog maar 2,5 week te werken dus heb veel af te ronden en over te dragen. Ook trouwen we over 3 dagen en moet nog zoveel regelen, plus mijn energiepijl is ook niet helemaal meer wat het geweest is, dus het ontbreekt me even energie om hier te reageren :)
Probeer wel alles bij te houden hoor!!
Afbeelding
Afbeelding
<<

Stitch

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 221

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:24

Woonplaats: Zuid-Holland

Bericht 03 Sep 2013 10:05

Re: najaar 2013 mama's!

Goedemorgen dames, even een kort berichtje van mij. Net bij de verloskundige geweest, kleine was minder gegroeid als dat ze had verwacht, dus wordt nu doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een groeiecho en hartfilmpje. Om 13:40 uur kan ik al terecht, dus maar even afwachten. Ben wel gelijk zenuwachtig nu!
If overthinking situations burned calories, I'd be dead.
<<

Novalee

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 934

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:28

Bericht 03 Sep 2013 10:14

Re: najaar 2013 mama's!

Oh spannend Stitch! Hopelijk is er niks aan de hand!
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11122

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:38

Bericht 03 Sep 2013 10:15

Re: najaar 2013 mama's!

@ Nillis: Fijn dat je ook bijna alles klaar hebt. Hopelijk is de proefdruk ook af :)

@ Fenix: Niet leuk dat het niet goed met je gaat. Ik kan me voorstellen dat je het goed zat bent als je eigenlijk niks meer kan. Gelukkig ziet je vk dat ook in, dus hopelijk hoef je niet al te lang meer. Fijn dat je vriend zo goed bezig is :)

@ Aardbei: Wat spannend, over drie dagen al trouwen! Spaar je energie dan maar voor die dag :)

@ Stitch: Ik kan me voorstellen dat dat je zenuwachtig maakt, maar gelukkig kan je zo snel al terecht. Hopelijk is alles gewoon in orde, sterkte straks!
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Bruintje beer

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 484

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:10

Bericht 03 Sep 2013 11:09

Re: najaar 2013 mama's!

Stich: Fijn dat je doorgestuurd bent. Hopelijk is alles goed.

Fenix: Balen dat je bijna niks kan. Hopelijk komt de baby gauw!!

Zijn er veel die op het einde lopen......
Even op 2 gereageerd.Ben vanaf gisteren nu alleen thuis met de jongste en wat een rust!! De oudste zit nu op school.
Hier zijn we bezig met de kamertje van de oudste 2 die bij elkaar komen te slapen en dan de babykamer. die gaan we wel opnieuw verven. Uit de naam zijn we al een poosje, geboortekaartje weten we welke het wordt en het gedichtje staat ook voor 90% vast. De eerste kleertjes liggen ook klaar. Heb in maat 50 en 56 dezelfde kleertjes voor het geval het toch een groot kind word!! Kraampakket werd ook bezorgd van de week dus die is ook in huis.
De afspraken in het ziekenhuis voor de groeiecho's en de gynacoloog staan ook vast tot 38 weken.
Born to be loved.......
Grote meid 05-08-2009
Grote knul 04-06-2011
Kleine knul 03-12-2013
<<

Stitch

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 221

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:24

Woonplaats: Zuid-Holland

Bericht 03 Sep 2013 15:28

Re: najaar 2013 mama's!

Goedemiddag, daar ben ik weer even kort.
Net uurtje terug uit het ziekenhuis, echo gehad en hartfilmpje gemaakt van Guus. Conclusie: vruchtwater en placenta zijn goed, blaas en maagje van de kleine ook goed gevuld. Eigenlijk alles prima dus. Maar wel klein (op het onderlijntje) dit maakte dat ze twijfelde of ze me gingen inleiden of niet. Vervolgens heeft ze me ook gecontroleerd op ontsluiting, en blijk ik gewoon al 2 tot 3 centimeter ontsluiting te hebben. :shock: conclusie: dinsdag word ik ingeleid! Ze willen geen risico lopen omdat hij toch wel klein is. Vrijdag moet ik nog een keer voor een hartfilmpje, en dinsdag of woensdag uiterlijk zijn we gewoon ouders. Ben een beetje flabbergasted nu, kan het nog niet echt beseffen. Ben er ook nog totaal niet klaar voor, en had verwacht toch wel overtijd te gaan lopen.
If overthinking situations burned calories, I'd be dead.
<<

Anoniem33

Bericht 03 Sep 2013 15:39

Re: najaar 2013 mama's!

Jeetje Stitch!! Dat is schrikken.... Gelukkig ben je op een prachtige termijn om te bevallen...

Misschien gaat het nog wel spannen tussen ons wie er het eerst is want ik word komende vrijdag overgedragen aan het ziekenhuis en moet me waarschijnlijk maandag melden voor inleiding!

Gebaseerd op het feit dat ik de vorige keer pas met 43 weken bevallen ben, de kleine nu eindelijk met het hoofdje naar beneden ligt maar nog niet ingedaald, hij alle ruimte heeft en misschien dus wel helemaal niet indaald en het feit dat ik er gewoon een beetje doorheen zit heeft de vk dit in overleg met ons besloten.

Spannend dus. Komende vrijdag moeten we om 14,20 in het ziekenhuis zijn en horen we het plan van aanpak. Mocht het rustig zijn kan het zelfs zijn dat we ons zaterdag al moeten melden!!
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11122

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:38

Bericht 03 Sep 2013 16:07

Re: najaar 2013 mama's!

Stitch, gelukkig is alles wel goed verder, en bijzonder dat je gewoon nu al weet dat je volgende week gaat bevallen! Wel fijn dat je het nu al weet lijkt me, nu weet je precies hoeveel tijd je nog hebt om de laatste dingen te regelen :)

Pien, hopelijk mag jij ook snel bevallen, zou toch leuk zijn als de bevalling nog spontaan op gang komt voor vrijdag :)

Haha, nu wil ik ook! Maar ben een beetje bang dat die kleine van ons het nog iets te goed heeft in mijn buik. Hij groeit veel te goed ;)
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Yindy

Kwebbel

Berichten: 406

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:34

Bericht 03 Sep 2013 16:38

Re: najaar 2013 mama's!

Jeejtje stich wat spannend nu, ik weet niet of je al helemaal klaar was maar anders nu de laatste dingen regelen.

Pien ik hoop voor jou dat het gaat beginnen voordat je overgedragen wordt aan de gyn.

Suus, ben jij al helemaal klaar?

Ik ben het echt beu aan het worden, heb de hele dag harde buiken en dan alle andere kwalen die ik erbij heb. Ik zal blij zijn wanneer de kleine komt. Donderdag de groeiecho ben benieuwd naar de kleine man. Hopelijk is ie niet te groot.

Gr
Afbeelding
<<

Anoniem315

Bericht 03 Sep 2013 17:12

Re: najaar 2013 mama's!

Zo! :shock: Er zijn er meer die het niet zo lekker hebben op dit moment.

Stitch, joh, wat een schok voor jou! Gelukkig zit je wel op een mooie termijn. Hopelijk mag alles goed verlopen.

Pien, spannend! Erg fijn dat ze actie gaan ondernemen. Wie weet komt het nu ook wel spontaan op gang ;)

BB, fijn dat je alles lekker op orde hebt.

Aardbei, succes met alle drukte!

Fenix, ik weet even niet wie je bent... Maar wat vervelend dat je het nu zo zat bent :( Sterkte.

Ik heb gisteravond het spoednummer van de verloskundige gebeld, want ik was er niet gerust op. De cursusleidster zat aan een navelbreuk te denken en toen sloeg mijn stemming helemaal om. Ik heb daarna de informatie-avond nog uitgezeten, even kort met de directeur gepraat (die me probeerde gerust te stellen en ik mocht later op het werk komen, mocht ik in de ochtend de dokter of vk willen bellen) en toen ik thuiskwam hield ik het niet meer. De vk heeft me toen tóch gerust weten te stellen. Ze herkende de klachten en zei dat het weefsel achter de navel heel stug is (is in feite littekenweefsel) en dat het waarschijnlijk in een oprek-fase zit. Dit kan een paar dagen aanhouden. Bij een navelbreuk puilt er inwendig weefsel uit... Brrr.. Dat heb ik gelukkig niet. Het is vandaag ook niet pijnlijker dan gister. Ook niet minder pijnlijk, maar oké, het is uit te houden. Ik voel me momenteel echt kolossaal en een wandelende buik en borsten op twee stokjes. Maar goed, baby maakt het volgens mij nog goed, dus dat is belangrijker.
<<

Valerie

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 653

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:25

Bericht 03 Sep 2013 19:34

Re: najaar 2013 mama's!

Stitch: wow dat is schrikken zeg, nu al ontsluiting! Gek idee he volgende week al mama.

Verder lees ik wel mee maar ook ik heb het echt momenteel echt te druk om op iedereen te reageren. Sorry daarvoor. Zodra m'n verlof ingaat zal dat wel weer beter zijn :)
Make happy memories
<<

Anoniem272

Bericht 03 Sep 2013 20:57

Re: najaar 2013 mama's!

Ik sluit me aan bij Valerie.

Wat gaat het snel met jullie allemaal plotseling zeg...
<<

Novalee

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 934

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:28

Bericht 03 Sep 2013 21:22

Re: najaar 2013 mama's!

Pien, spannend zeg! In elk geval fijn dat hij nu met z'n koppie naar beneden ligt. Hopelijk gaat het inleiden deze keer wel vlot en hebben jullie uiterlijk maandag jullie zoon bij je!

Stitch, wow dat is even schrikken zeg! Gelukkig heb je nog een paar dagen om aan het idee te wennen. Hebben jullie verder wel alles klaar?

Voor iedereen die er even doorheen zit, dikke knuffel!

Hier geen nieuws. Nu 1 dag overtijd maar ik voel nog helemaal niks. Zaterdag wel weer wat pijn in m'n onderrug die lang aanhield maar zondag was dat weer over. Ik wacht dus maar rustig af. Al merk ik wel dat iedereen in m'n omgeving zenuwachtig begint te worden en dat vind ik dan weer irritant, haha! Maar goed, iedereen bedoelt het goed natuurlijk :D
<<

Dolphinne

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2388

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:39

Bericht 03 Sep 2013 21:23

Re: najaar 2013 mama's!

Wat spannend bij sommigen idd!! Heel veel succes alvast!

Ik voel me vandaag niet erg fit. Ben bang dat ik ziek aan het worden ben. Al een zere keel en met vlagen misselijk. Hopen van niet.....

Morgenochtend weer een afspraak bij de gyn om 10 uur. Weer een nieuwe groeiecho. Kijken of ons meisje netjes haar eigen lijntje heeft gevolgd de afgelopen weken.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Aardbei

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 243

Geregistreerd: 03 Sep 2013 09:00

Bericht 04 Sep 2013 09:27

Re: najaar 2013 mama's!

Wow Stitch, heftig joh! Wat spannend allemaal nu! Ik ga het allemaal in de gaten houden volgende week!

Pien en Novalee, voor jullie wordt het ook spannend nu zeg!
Afbeelding
Afbeelding
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11122

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:38

Bericht 04 Sep 2013 09:28

Re: najaar 2013 mama's!

Ik heb gisteren ook voor het eerst het spoednummer van de verloskundige gebeld. Ik meet zelf bijna dagelijks mijn bloeddruk even en die was gisteravond te hoog. We moesten gelijk maar even langskomen op de praktijk en ook daar bleek de bloeddruk te hoog te zijn, dus ik moest langs het ziekenhuis. Intussen ook nog even naar het hartje geluisterd, dat klonk in elk geval goed. Ik was verder ook niet echt ongerust over de baby, omdat ik die de hele dag goed gevoeld had, dus dat scheelde weer. Ook zelf had ik totaal geen klachten, alleen dat stomme apparaatje dat dan aangeeft dat je bloeddruk te hoog is...
In het ziekenhuis werd ik aan de ctg gehangen en mijn urine en bloed werd gecontroleerd. De ctg was hartstikke goed, dus de baby had inderdaad nergens last van. Op mijn uitslagen moesten we wat langer wachten. Ook die uitslagen bleken uiteindelijk helemaal goed te zijn, dus mijn medicatie is nu gewoon weer omhoog geschroefd, hopelijk helpt dat snel! Om 1 uur vannacht mochten we weer naar huis en ik moet morgen weer even terugkomen om mijn bloeddruk te laten controleren. Helaas mag mijn eigen verloskundige nu niet meer de bevalling doen, maar goed, het is niet anders. Alles is in elk geval goed met ons kindje :D
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Anoniem144

Bericht 04 Sep 2013 10:38

Re: najaar 2013 mama's!

Stitch: Ik geloof wel dat het ff schrikken is zeg! Heb je wel alles klaar?
Exo: Hoe gaat t met de pijn?
Suus: Gelukkig waren de uitslagen verder wel goed. Wilde je eigenlijk thuis bevallen?
Pien : Fijn dat hij in ieder geval goed ligt. Hopelijk gaat het met de inleiding sneller als de vorige keer !

All: Vandaag 32 weken ! Een hele mijlpaal. Dit dacht ik een paar weken geleden in het ziekenhuis niet te halen ( met die bloedingen). Ook fijn dat ik nu in ons eigen ziekenhuis zou mogen bevallen.
<<

Anoniem144

Bericht 04 Sep 2013 10:41

Re: najaar 2013 mama's!

Oh en Novalee , voor jou is het dus spannend nu! Lijkt mij vervelend als je omgeving zo zenuwachtig doet. Heb er geen ervaring mee, want heb het maar tot 37 weken gered de vorige keer ;)
<<

Stitch

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 221

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:24

Woonplaats: Zuid-Holland

Bericht 04 Sep 2013 10:42

Re: najaar 2013 mama's!

Goedemorgen dames!

Suus, dat was dus ook even schrikken gisteren! Gelukkig was alles goed met de kleine! Ik hoop dat de medicijnen je bloeddruk snel weer laten zakken!

Dolphinne, ik hoop dat je niet echt ziek gaat worden! Hoe was de groeiecho vandaag?

Novalee, we moeten morgen nog wel even pakjes maat 44 gaan halen, kleine wordt nu rond de 2800 gram geschat. Dus zo lang moet hij iig nog even blijven zitten! Bij jou is het nu ook aardig spannend! Ben benieuwd wanneer jullie kleine zich aandiend! Met hoeveel weken is jullie dochter toen geboren?

Filoria, het gaat mij nu ook even iets te snel hoor! Had er zo rekening mee gehouden om overtijd te gaan lopen. En natuurlijk ook met een bevalling die vanzelf zou beginnen, ipv al die polonaise aan mijn lijf straks.

Valerie, het is zeker een heel raar idee. Kan echt niet wachten om onze kleine man te kroelen, maar eigenlijk was ik er nog niet echt klaar voor. Wanneer begint jouw verlof! Lekker van gaan genieten hoor!

Exo, wat ontzettend vervelend van die pijn bij je navel. Gelukkig heeft je verloskundige je gerust weten te stellen. Nu ik erover nadenk heb ik ook een aantal dagen flink last gehad van mijn navel, is inderdaad na een aantal dagen weer weggetrokken, en had daarna ook echt even een groeispurtje gehad met mijn buik. Hoe is het nu met je?

Kwebbeltje, even een knuffel voor jou! Succes met de groeiecho morgen!

Pien, fijn dat je nu eerder wordt doorgestuurd naar de gyn. Ben benieuwd wat ze jullie vrijdag gaan vertellen! Ik hoop dat jullie kleine man zich stiekem nog voor vrijdag meld!

Star007, pff wat ontzettend schrikken bij jou zeg! En wat goed dat je nu iig de 32 weken hebt gehaald! Hopelijk blijven de bloedingen nu weg, en kan de kleine voorlopig nog even lekker in je buik blijven zitten!

All, hier is het nieuws nog niet echt aangekomen geloof ik. Vanacht geen oog dicht gedaan, ik kon mijn gedachten gewoon echt niet stilzetten. Ben als de dood voor wat komen gaat. En ik hoop dat hij zich niet eerder gaat melden dan dinsdag, want moet echt nog een aantal dingen doen voordat het begint! Blegh, heb echt het gevoel dat ik wel kan janken. :( En dan voel ik me ook weer ondankbaar, alsof ik niet blij ben om onze kleine man binnenkort echt vast te kunnen houden. (wat natuurlijk helemaal niet zo is) Vooralsnog bouwt hij een aardig feestje in mijn buik, dus hij vermaakt zich iig nog wel ;)
If overthinking situations burned calories, I'd be dead.
<<

Anoniem315

Bericht 04 Sep 2013 10:44

Re: najaar 2013 mama's!

Schrikken Suus! Vervelend dat je die onzekerheid zo hebt over de bloeddruk :(

Dolphinne, en hoe was de groei-echo? Hopelijk word je niet ziek.

Novalee, een dag overtijd! Gelukkig voel je je goed :) Haha, irritant inderdaad, dat je omgeving bezorgd is. Ik herken het. Vind het ook steeds irritanter worden dat mensen continue vragen hoe het met me gaat :mrgreen:

Star007, dat is zéker een mooie mijlpaal! Super dat het, ondanks je zorgen, alles nog goed gaat.

Stitch, ik kan me je onrust voorstellen. Jemig, wat gaat dat dan snel ineens. Het komt vast wel goed (ik mis de knuffelsmiley..)

Ik heb vanochtend dus de dokter gebeld om te vragen of ik mijn eventuele navelbreuk mag laten zien, maar ze wilden dat ik eerst de vk belde. Nu moet ik morgen om half 5 daar langskomen. Het is wel uit te houden qua pijn, maar al mijn bewegingen moeten doordacht en voorzichtig. Erg vervelend ook met het werk. Kindje is wel heerlijk beweeglijk en had vanochtend de hik. Ikzelf voel me vandaag weer wat mobieler en vrolijker, op één of andere manier. Stomme hormonenzooi!!
<<

Catgirl

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 137

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:14

Bericht 04 Sep 2013 10:48

Re: najaar 2013 mama's!

@nillis, wil je thuis bevallen? Welke jas en schoenen heb je gekocht? Ik moet ook weer schoenen hebben voor m. De dagen dat ik ook met m. thuis ben vind ik ook best zwaar. Gelukkig slaapt ze nog in de middag. Hoe was het bij de vk?

@fenix, dat klinkt erg vervelend hoe jij je voelt. Gelukkig nemen ze het serieus en luisteren goed naar je. Hoe ver ben je nu?

@aardbei, trouwen over 2 dagen, spannend. Hou je het klein?

@stitch, wat een onverwachte wending ineens! Maaris het niet beter dat de kleine nog in jouw buik verder groeit? Of is dat te simpel gedacht? Omdat verder alles goed is? Is het al een beetje geland? Zie je er tegen op?

@pien, ook bij jou fijn dat ze al actie ondernemen! Dan weet je tenminste dat het niet zo gaat lopen als bij de eerste. Heb je verdernog geen tekenen dat het voor zaterdag of maandag gaat beginnen? Wel spannend hoor! Zie je er tegen op of ben je juist blij dat ze dit besloten hebben?

@exo, hie gaat het nu met je buik/navel?

@novalee, bij jou ook nog alles rustig? Wanneer was je bij de eerste bevallen?

@dolphinne, hoe was de echo?

@suus, gelukkig is alles goed met de baby! Maar hoezo mag je eigen vk nu de bevalling niet meer doen? Had je al medicatie voor je bloeddruk?

@all: hier gaat alles zn gangetje. Soms mag het wel beginnen, vooral op de dagen dat m. thuis is vind ik het wel zwaar. Ze kan zo erg uittesten en dan bheb ik even geen geduld. En dan vind ik mezelf weer een slechte moeder als ik de tv aanzet voor haar.
Het lopen wordt ook steeds zwaarder. Als ik naar de winkel loop ben ik echt bekaf. Moet ik even bijkomen daarna.
Verder alles gewassen en de nodigedingen klaar gezet voor. De vk mocht de bevalling beginnen na vrijdag.
Waar voelen jullie trouwens de hik in je buik?
Afbeelding

Afbeelding
<<

Stitch

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 221

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:24

Woonplaats: Zuid-Holland

Bericht 04 Sep 2013 11:06

Re: najaar 2013 mama's!

Catgirl, Alles zag er goed uit, maagje en blaas gevuld, genoeg vruchtwater, goede placenta en navelstreng, hartje klopte goed. Maar omdat ze niet zeker weten of hij 'gewoon' klein is, of dat de groei nu echt afbuigt naar beneden willen ze geen risico nemen. Ze denken dat hij nu rond de 2800 gram zal wegen als hij geboren wordt.
Ik zie er wel echt tegenop. Ik was al als de dood voor de bevalling. Maar ik ben ook panisch voor spuiten en infusen enzo, en daar kom ik nu zeker niet onderuit. Maar goed, ik heb weinig keus, en alles voor de kleine!
If overthinking situations burned calories, I'd be dead.
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Henque, Kira