Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


najaar 2013 mama's!

<<

Anoniem315

Bericht 18 Dec 2013 13:58

Re: najaar 2013 mama's!

Vanmiddag komt iemand van het consultatiebureau. Ik ben zeer benieuwd of en hoeveel N. gegroeid is. Aan haar bolle wangetjes en buik te zien, is er wel wat bij gekomen :)
We hebben zopas weer met haar een ritje in de auto gemaakt. Ze wordt altijd even heel woest als ze in de maxi cosi gezet wordt, maar in de auto is ze direct stil. Prachtig, dat karaktertje!
<<

Pomodori

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 520

Geregistreerd: 02 Sep 2013 21:28

Bericht 18 Dec 2013 14:41

Re: najaar 2013 mama's!

@bb, wat een leuke foto's. Maar wat een heftige bevalling zeg. Bij mij werd er niet gedreigd met knip en vacuümpomp, maar gewoon gedaan. Fijn dat je het toch gewoon hebt weten te redden. Herstelt vast een stuk prettiger, temeer je ook niet uitgescheurd bent. Flink kereltje ook volgens mij.

@dolphinne, op zich had ik er wel zin in, maar er is een kleine kink in de kabel gekomen. Staat hieronder bij all.
Verstandig om lekker vroeg mee naar bed te gaan. Dan pak je toch al een mooi stukje slaap. En doseren, blijft lastig. Hier kwam/kom ik mezelf ook nog wel eens tegen.

@suus, wat goed alweer gestart met hardlopen! Knap hoor. Ik ben het ook van plan, maar had het bedacht voor 2014. Maar dat wordt nog even afwachten of dat lukken gaat. Door dat evenwichtsorgaan ben ik in het donker niet op mijn best en om nou steeds om te vallen of tegen dingen aan te lopen lijkt me ook niet handig.
Weer echt werken staat gepland voor 2014. Maar ik loop ook deels ziek, door dat evenwichtsorgaan. Hopelijk gaat dat wel goed straks met werken.

@nillis, wat fijn dat het zo goed gaat. En dat je nu nog vakantie hebt en er even van kan genieten nog. Wanneer mag je weer beginnen?

@exo, ben benieuwd naar haar groei. Maar als je zo hoor, zal ze vast goed gegroeid zijn. Fijn dat het allemaal zo goed gaat!

@all, hier een dip deze week. Meneer weigert diepvriesmelk te drinken, dat waren we mee aan het oefenen. Maar op het moment gaat het uit de fles drinken helemaal ruk. Gisteravond heeft mijn man er ruim een uur mee gezeten en van alles geprobeerd, maar er ging maar 20cc in. Daarna heeft hij aan de borst gedronken en dat was geen probleem. Ik kolf al drie dagen melk af voor morgen wanneer ik ga werken, maar door de stress of hij wel uit de fles gaat drinken, kolf ik ook heel slecht. Er komt maar 80 cc uit twee borsten. Dat is niet echt wat. In het begin kolfde ik met gemak 125cc uit eentje. Erg vervelend.
Zo naar de thuiszorgwinkel om mijn kolf na te laten kijken, of de zuigkracht wel genoeg is. Ik heb sinds een maand een eigen, tweedehands kolf. Misschien ligt het daaraan dat de opbrengst zo laag ligt. Zo niet, dan de lk maar eens bellen.
Morgen ga ik toch naar mijn werk, maar dan maar een half dagje. En mijn man gaat dan met L. Naar het consultatiebureau. Even wegen en vragen hoe we de fles toch kunnen gaan geven. Hopelijk komt daar wat goeds uit. En anders de lk eens vragen om tips. Zo wordt werken in 2014 wel erg lastig.
Baal er in elk geval flink van...
augustus 2013
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 18 Dec 2013 14:42

Re: najaar 2013 mama's!

Ik ben benieuwd Exo! Wat leuk dat je eruit bent geweest. Ik ben ook zo benieuwd naar het karakter van onze kleine. Als er een beetje druk op mijn buik wordt uitoefend (riem, gordel, of mijn eigen handen zelfs) wordt daar wild naar geschopt of gekieteld, dus ik vraag me af hoe dat gaat als hij dadelijk zelf in de riemen moet...
L2014 & H2017
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11209

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 18 Dec 2013 14:45

Re: najaar 2013 mama's!

Exo, dan wacht ik heel geduldig op nieuwe foto's :angel:
Haha, ze heeft nu al een duidelijke eigen mening, dus? Ik ben ook benieuwd hoeveel ze al gegroeid is :)

Dolphinne, hebben jullie een beetje kunnen uitslapen vanmorgen?

Vanavond komen mijn ouders oppassen en wij gaan naar een gezellig kerstdiner met vrienden :)
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Dolphinne

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2388

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:39

Bericht 18 Dec 2013 17:20

Re: najaar 2013 mama's!

Suus, nee niet echt. Ze was om half 2, half 5, 8 uur en 10 uur wakker. Kon steeds met heel veel moeite wakker worden. Normaal heb ik daar minder moeite mee.

Exo, hoe was het met het cb op bezoek? Hier was het een hele drukke vrouw die maar doe bleef praten. Was blij toen ze weer weg ging. Ze was er ook al 2 dagen na de kraamzorg. Dus wegen heeft ze niet gedaan. Ik ga denk ik morgen even naar het weeguurtje.

Wij hebben net even heerlijk gewandeld met zn 4 en. Even naar de bieb en het winkelcentrum. Nu flink moe! Maar wad wel erg leuk om ook al die reacties op onze wagen te horen. Zelfs van een paar jongens van een jaar of 11. 'Wow, mooi dat is een oude wagen! '

Hier waren we net weer thuis. Ze slaapt nog heerlijk!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Spencer

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11145

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:18

Bericht 18 Dec 2013 17:23

Re: najaar 2013 mama's!

Wat een leuke wagen zeg!
R. 2013
D. 2016
<<

Anoniem315

Bericht 18 Dec 2013 17:26

Re: najaar 2013 mama's!

Mzcharlotte, haha, dat deed N. ook altijd. Maar eenmaal in de auto is ze rustig hoor :) Ze heeft nu 3 keer een ritje gemaakt (z'huis-huis, naar oma en vandaag dus) en elke keer is ze, zodra het stoeltje vastgeklikt wordt, stil en rustig.

Suus, ja, ze is heel duidelijk! Ik herken ons beide karakters er in :study: Heb je dat met E. ook? En op wie lijkt ze eigenlijk? Ik vind dat nu nog moeilijk te zien bij N., maar haar gezichtsvorm is wel echt dat van mijn man.

Pomodori, jij hebt nu dus waar ik voor straks ook zo bang voor ben.. Wat vervelend :( Het zou best aan jouw onrust kunnen liggen dat het moeilijk loopt nu. Maar begrijpelijk dat het je zorgen baart en dat je je wat stressig voelt. Hopelijk gaat het de komende dagen beter! Hoe ver voor je aan het werk moest, ben je begonnen met kolven?

Dolphinne, wat een supermooie wagen :heart: Wat heerlijk dat je lekker aan de wandel bent geweest.
Die vrouw.. tja, ook hier wel wat een kletser ja. Ze had ook tal van folders bij zich en een vragenlijst van heb ik jou daar. Maar ik vond haar niet vervelend ofzo. 3 januari moet ik voor het eerst naar het bureau. Ik wil dan wandelend heen, want het is net een mooi ritje. Hopelijk ben ik tegen die tijd 'getraind' genoeg.


Nou... madame weegt gewoon 3540 gram nu! We mogen haar 's nachts door laten slapen en haar op verzoek voeden :thumbup:
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11209

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 18 Dec 2013 18:29

Re: najaar 2013 mama's!

@ Pomodori: Vervelend dat het nog niet lukt met de diepvriesmelk... Hopelijk hebben ze op het cb tips voor jullie! Misschien zitten hier ook wel meiden die dit ook gehad hebben?

@ Dolphinne: Lieve foto van jullie meisje, mooie wagen!

@ Exo: Ik vind het moeilijk te zeggen op wie ze lijkt, we horen verschillende dingen. Zelf zie ik het echt nog niet.
Wat is ze goed gegroeid! Hopelijk is ze het er zelf ook mee eens dat ze door mag slapen :wink:
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Bruintje beer

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 484

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:10

Bericht 19 Dec 2013 12:55

Re: najaar 2013 mama's!

Dolphinne: Lekker er even tussenuit met z'n 4tjes! Minder dat ze zoveel kwam op jullie uitslaapdagje. Ik ben zelf heel goed hersteld. Ben al een aantal keren buiten geweest en naar de stad geweest. Vanmorgen de oudste voor het eerst naar school gebracht omdat M. lekker uitsliep.

Exo: Ze is lekker gegroeid!!! En op verzoek voeden is echt veel relaxter!! Lekker dat jouw man zijn tijden zelf een beetje kan bepalen. Hier is mijn man ook thuis tot 3 januarie. Maar gaat tussendoor ook even naar het werk.

Luce: Ik voe me heel erg goed eigenlijk!! De bevalling heeft zeker vee gevergd van mij. Kreeg ook gelijk mirgraine die dag en de 2 daen erna w.s. van de stress ofzo. Jij hersteld volgens mij ook goed? S. vonden wij ook een mooie naam maar M. is het toch geworden.

Pomodori: Hij was 3215 gr en 48 cm bij de geboorte. Dus vrij gemiddeld volgens mij!! Morgen alweer aan het werk??

Hier gaat het goed. Eergisterenavond was hij erg onrustig en de nacht ook maar vannacht heeft hij 7 uurtjes achter elkaar geslapen!! Heerlijk was dat.
Gisteren is hij ook meegeweest naar de kerstvieringsdienst van de oudste van school en heeft hij zich voorbeeldig gedragen.
Straks even naar het weeguurtje. Ze wegen bij ons niet meer bij de thuibezoeken dus nu even kijken of hij groeit op de BV. En daarna de oudste van school halen en dan door naar het werk van mijn man. M. Showen aan collega's en bewoners!!
Born to be loved.......
Grote meid 05-08-2009
Grote knul 04-06-2011
Kleine knul 03-12-2013
<<

Dolphinne

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2388

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:39

Bericht 19 Dec 2013 15:08

Re: najaar 2013 mama's!

Er is hier net een poepbom ontploft op de bank....!
Ik ging haar verschonen en op het moment dat de luier open is blijft er steeds meer uitkomen. Ik kon het meeste gelukkig wel opvangen in de luier die eronder lag. Ze heeft zondag voor het laatst gepoept, dus dat was ook wel te verwachten. Maar zoveel had ik nog nooit gezien!

Verder hier een drukke dag. Lijkt wel wat op die van jou BB.
Vanochtend eerst mn vriend weggebracht naar zijn werk ( hij had daarvoor de oudste naar school gebracht). Toen even buurten op mijn werk.
Door naar het weeguurtje op het cb.
Daarna even thuis eten en nu moet ik zo D. weer ophalen. En dan vanavond weer naar school voor de kerstviering en daarna vriend weer uit zijn werk halen.

Ze is goed gegroeid en woog nu 3610 gram (al zal dat nu na die volle luier heel wat minder zijn haha). Bij haar geboorte woog ze 3400 gram.

Ik zal vanavond even verder op iedereen reageren. Nu eerst naar school
Afbeelding
Afbeelding
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11209

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 19 Dec 2013 17:21

Re: najaar 2013 mama's!

Wij zijn vanmiddag naar het CB geweest voor de tweede prikjes.Het was er maar eentje vandaag, dat is net eind november veranderd, dus dat scheelde weer. Ze gilde weer keihard! Maar was daarna wel snel te troosten gelukkig. Tot nu toe lijkt ze er nog geen last van te hebben.
Ze weegt nu 5880 gram, gaat goed dus!
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Anoniem315

Bericht 19 Dec 2013 18:12

Re: najaar 2013 mama's!

Hehe, eindelijk is het navelstompje er af gevallen. Er zit alleen nog wel een korstje in en wat andere restjes (stinken dat het doet!!). Hoe maakten jullie de navel schoon na het eraf vallen?
Ik ben vandaag trouwens alleen thuis. Man is toch maar even een dagje gaan werken. Ik vind het wel prima. Het enige nadeel, is dat ik nu nog steeds niet met de wagen ben gaan wandelen (ik durf nog niet alleen) en ik moet veel rondlopen in huis (voor verschoningen, krampjes-troost, de was, etc.), waardoor ik nauwelijks rust pak.

Ahh Suus, de arme meid. Volgens mij is dat ook hartstikke pijnlijk, die prikken :(

Haha, Dolphinne! :khaha: Heeft ze er niet veel last/krampen van gehad?

BB, heerlijk dat doorslapen :D En fijn dat je man ook nog tot in het nieuwe jaar thuis is.
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11209

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 20 Dec 2013 12:04

Re: najaar 2013 mama's!

Nou, mijn dochter is vandaag echt een slaapkop!
Ze heeft vannacht weer de hele nacht doorgeslapen, vanochtend om 8 uur gedronken en daarna is ze weer in slaap gevallen en ze slaapt nu nog steeds! Zal het door de prik van gisteren komen?

Haha, Exo, bij ons viel het navelstompje er al na 3 dagen af, heel snel dus! Wij hebben er niks speciaals mee gedaan om het schoon te maken, gewoon lekker weken in het badje. Ik kan me ook niet herinneren dat het stonk eigenlijk.
Als je weinig tijd hebt om te rusten en dat nog wel nodig hebt, zou ik de was gewoon lekker even laten liggen voor als je man weer thuis is. De rest moet je wel doen natuurlijk en dat is al druk genoeg. En dan lekker even languit op de bank als N. slaapt of lekker bij je ligt.

Ik ben bezig spullen te pakken voor een nachtje weg (kan mooi nu ze slaapt!). We gaan vanavond uit eten in Zwolle om de verjaardag van mijn schoonzus te vieren. We brengen E. naar Meppel, naar mijn moeder, en daar blijven we zelf ook slapen. Wat een spullen moeten we nu mee zeg!
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Anoniem315

Bericht 20 Dec 2013 13:11

Re: najaar 2013 mama's!

N. is vandaag gewoon 2 weken :shock:
Twee weken geleden zat ik op dit moment in de weeën :shock:

N. was gister in de namiddag/avond helemaal van slag. Ze vroeg om de anderhalf uur om voeding, dronk steeds maar heel kort, was bijna niet te troosten, lag steeds te woelen en was gewoon totaal uit haar humeur. Ik had bíjna weer (kraam) tranen, want ik was de hele dag alleen geweest, was moe, slaperig en kon het gehuil op het laatst niet meer aanhoren.
Gelukkig was ze vanaf een uur of 9 rustiger en heeft ze goed geslapen, zonder verdriet (en ons een goede nachtrust bezorgd). Om half 1 werd ze wakker en daarna om half 6. Vervolgens schrok ik vanochtend om half 10 wakker en even daarna meldde N. zich ook. Geen lange tussenpozen dus, maar voldoende om zelf bijgetankt te zijn. E. is vandaag weer aan het werk, maar komt halverwege de middag thuis. Ik MOET dan wandelen, want het is zulk mooi weer!
Helaas verlies ik vandaag wel erg veel stolsels, da's wat minder. Komt waarschijnlijk doordat ik gister zo druk in de weer ben geweest.

Suus, veel plezier alvast vanavond! Hopelijk slaapt E. lekker bij haar oma. En wat een fijne nacht heb je gehad! Heerlijk zeg! Lekkere slaapkop :D

All, hoe gaat het met alle najaars-moeders die al even niet meer online zijn geweest?
<<

Sazzle

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 155

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:48

Bericht 20 Dec 2013 13:16

Re: najaar 2013 mama's!

Exo, bij J. viel het navelstompje er op de 8e dag af.. en inderdaad stinken dat dat doet! Wat was ik blij dat het eraf was zeg! Je rook het gewoon door de kleertjes heen..

Even een update vanuit hier..
Ik lees nog altijd mee hoor! Maar heb gewoon geen tijd om te reageren. Hier gaat alles prima. De vaccinaties begin deze maand waren even drama maar ze heeft er gelukkig verder geen last van gehad.
J. lacht nu al een paar weken en sinds kort begint ze veel te brabbelen en te kraaien. Zo schattig! Ze word al een echt dametje!
Helaas is de borstvoeding bij mij niet goed gelukt en ben ik deze week weer aan de pil gegaan. Een dag voordat ik daarmee begon ben ik ook weer voor het eerst ongesteld geworden. Dat heb ik nou echt niet gemist! Bah!
Afbeelding
<<

Pomodori

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 520

Geregistreerd: 02 Sep 2013 21:28

Bericht 20 Dec 2013 13:29

Re: najaar 2013 mama's!

@Exo, twee weken alweer, wat gaat het hard hè. Was wellicht een regeldagje gisteren, dan zijn ze wat minder te genieten en komen vaker. Maar lekker dat je in de nacht een beetje hebt kunnen bijtanken.
Het bleek stress te zijn bij mij waardoor kolven niet wilde. Kolf is prima in orde. Maar meer bij all zo.
Dat stompje viel bij ons na elf dagen eraf en stonk inderdaad. We hebben het met een wattenstaafje een beetje schoongemaakt als er wat vieze frutjes zaten. En inderdaad, laat die was maar even wachten. Je kunt beter even aan jezelf denken. Stolsels had ik ook meer als ik veel had gedaan. Maar ach, dan zijn ze er maar uit ook.

@BB, ja gisteren aan het werk geweest. Nou ja werk, kerstlunch, mail, urenregistratie, wat overleg en bijkletsen. Maar meer bij all te lezen. Wat goed dat hij al 7 uur achter elkaar heeft geslapen, kom je zelf ook van bij. Was hij goed gegroeid?

@Dolphinne, wat gaat ze goed ook zeg! Ik ken dat zoveel poep. Het houdt niet op soms en komt er aan alle kanten langs zetten.

@Suus, wij waren net 27 november voor de tweede serie prikjes geweest en dus nog wel allebei gehad. Hij was er dit keer wel wat beroerder van. Ook veel slapen, wat huileriger en wat verhoging twee dagen. Netjes haar gewicht ook! Ze doet het goed! Ja wat een spullen heb je nodig dan he! Wij zijn een maandje terug een weekendje weg geweest, nou we hadden ook de auto goed vol zitten. Veel plezier vanavond!

@Sazzle, wat leuk wat van je te horen! Fijn dat het met jullie dametje goed gaat. Jammer dat de borstvoeding niet is gelukt, maar ook op flesvoeding worden ze groot. Ongesteld zijn mis ik ook absoluut niet, lekker dat het ook nog niet aan de orde is hier.

@all, nou gisteren voor het eerst naar mijn werk geweest. Ik begon later zodat ik L nog een voeding kon geven om half elf. Daarna naar het werk met een knoop in mijn maag, zou het wel goed gaan? Maar het ging prima. Mijn man redde zich prima, L heeft uit het flesje gedronken en gewoon geslapen. Bij het CB is hij even gewogen, 6.710 gram alweer. En de tip daar was wat betreft het flesje geven, gewoon blijven oefenen. Maar ik ben al blij dat hij het wel doet als ik er echt niet ben. Toen ik in de avond thuis kwam heeft hij wel heel veel gedronken de avond. Hij drinkt dan toch minder uit de fles.
Ook heb ik op het werk gekolfd en het ging gelukkig prima. Door de stress voor gisteren was het dus heel slecht gegaan ervoor, maar nu er geen stress meer was kolfde ik genoeg af. Was erg prettig dat het zo goed ging met L en met mij. En ik moet zeggen, ik vond het ook erg lekker er weer eens even uit te zijn. Tot op heden leken we net Bassie en Adriaan. Overal waar ik was is L ook. En nu ineens 7 uurtjes voor mezelf. 6 januari ga ik weer echt beginnen. Nu nog lekker twee weken vrij. Mijn man is alleen vandaag nog aan het werk en dan ook vrij tot 9 januari. Lekker!
augustus 2013
<<

Anoniem315

Bericht 20 Dec 2013 13:33

Re: najaar 2013 mama's!

Sazzle, je bent er nog! :dance: Wat fijn dat het goed gaat! Jammer van de borstvoeding, maar ja, het loopt zoals het loopt. Zo lang je je maar niet laat opnaaien door betweterige mensen die vinden dat je door moet zetten, terwijl het gewoon niet gaat. Oeh, alweer aan de pil en alweer een menstruatie gehad.. Niet leuk, maar wel fijn dat het allemaal nog werkt, toch? Wat superlief dat ze al brabbelt en zo vrolijk is. Lijkt me zo mooi, die eerste echte lachjes :heart:

Pomodori, fijn dat het gister allemaal goed ging. Toch wel even een rare dag, denk ik. Super dat het kolven goed ging én dat je nu nog even vrij bent en van de feestdagen kunt genieten :D
<<

nillis

Kletskop

Berichten: 501

Geregistreerd: 03 Sep 2013 09:49

Bericht 20 Dec 2013 14:49

Re: najaar 2013 mama's!

@ pomodori, wat fijn dat het gisteren goed ging en ook het kolven weer beter. Ik moet 11 jan. weer beginnen.

@ dolphinne, leuk he al die poep. Mijn schoonzus heeft wel eens gehad dat het tot de muur zat, zo'n 2 meter verder. Jullie meisje doet het goed. Hoe vindt D het en je vriend?

@ Exo, die eerste lachjes zijn inderdaad leuk. Je moet nu wel eerst aan jezelf denken hoor en huishouden komt later wel weer.

@ Sazzle, leuk van je te horen en hier begint M ook heerlijk te brabbelen en te lachen. Zo leuk!

@ BB, drukke dag gehad zo te lezen. is alles goed gegaan? Wrl fijn dat M het zo goed doet. Ik hoef met onze M echt niet zoveel op pad te gaan. Hij is heel gevoelig voor prikkels.

@ all, hier ook weer een teken van leven. Alles gaat goed. Gisteren was T bij het dagverblijf en lekker even met M op pad geweest. Wilde graag een leuk jurkje voor kerst maar kon het nog niet vinden. Nu zag ik er net 1 bij de hema. Maandag of dinsdag maar even kijken of ik tijd heb om er even heen te gaan. Of ik moet hem onlinebestellen en thuis laten bezorgen. Zal straks eens kijken of dat nog lukt voor de feestdagen. M gedroeg zich netjes, maar heeft weinig geslapen. Hij is zo gevoelig voor prikkels. Hij lag gisteren om 19 uur op bed gelijk met z'n zus en om 22 uur de fles en toen lag hij er om 22.45 uur weer in en konden wij ook op tijd naar bed. Gisteren ook nog even lekker naar de kapper geweest en fijn weer model in mij haar. Vandaag doen we lekker een rustig dagje. Vriend heeft kerstborrel en ben dus tot vanmiddag alleen. Zal zo even kolven en dan ga ik morgen nog wel even boven poetsen. dan hebben we lekker nog 2 weken samen vakantie en dan zit mijn verlof er ook weer op. Vind het jammer maar ook wel lekker dat ik straks ook even momentjes heb zonder kinderen. Jullie alvast fijne feestdagen als ik hier niet meer ben voor de tijd.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

nillis

Kletskop

Berichten: 501

Geregistreerd: 03 Sep 2013 09:49

Bericht 20 Dec 2013 14:56

Re: najaar 2013 mama's!

Gelukt met het jurkje wordt morgen nog bezorgd. Nu hopen dat hij leuk is en mooi zit.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Dolphinne

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2388

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:39

Bericht 21 Dec 2013 17:40

Re: najaar 2013 mama's!

Exo, wij hoeven pas 7 jan voor het eerst naar het cb. Maar ze gaan hier verhuizen en zijn dan 2 weken dicht. Nu is het op loopafstand, maar ze gaan een wijk verderop, dus dan helaas niet meer.
Wat fijn dat ze 's nachts door mag slapen. Moesten jullie haar dan steeds wakker maken nog?

Bb, fijn dat je ook snel herstelt bent. Ik was woensdag ook voor het eerst weer naar school geweest om de oudste op te halen. Toen nog zonder de jongste. Donderdag en vrijdag moest ze ook mee omdat vriend moest werken.
Hoe was het op het weeguurtje?

Suus, fijn dat ze zo goed groeit! Heeft ze nog last gehad van de prikjes?

Exo, hier duurde het ook vrij lang voordat het navelstompje eraf viel. Bijna 2 weken. Hier bloedde het heel iets, maar stonk het verder niet. Er zat een mooi korstje op en die viel er woensdag ineens af. Hier heb ik het verder niet schoongemaakt. Behalve gewoon het badje.
Is het nog gelukt met wandelen gisteren?

Sazzle, wat lief dat ze al begint met brabbelen! Lijkt me leuk om te horen!

Pomodori, fijn dat hij toch de fles accepteerde als jij er niet bij bent!

Nillis, D. vind het super om grote broer te zijn. Hij duwt ook steeds heel trots de kinderwagen of buggy met mc. Ik mag dan vooral niet helpen haha. En mijn vriend is ook helemaal gelukkig met zijn dochter. Al kan hij nu nog niet zoveel met haar nu ze zo klein is. Hij showt haar wel heel graag aan bezoek. Of lekker met haar knuffelen!

All, hier gaat alles goed. Gisteren was mijn moeder jarig en zijn we vanaf school meteen door gereden naar mijn ouders. Daar gegeten en D op bed gelegd. We zouden hem dan wakker maken om mee naar huis te gaan. Maar dat was geen succes. Hij wilde niet wakker worden en mee naar huis. Dus hem toen daar laten slapen en vanochtend hem weer opgehaald en naar zijn vader gebracht.
N. wilde ik in het campingbedje daar laten slapen, maar ik had alleen de wiegdeken mee en dat was toch wat fris. Ze heeft toen dus lekker op mijn buik geslapen terwijl de visite rustig kletste enzo. Ze slaapt lekker overal doorheen.
Vandaag een mooi rustig dagje. Bijkomen van de hele week. Vanmiddag nog visite gehad en nu zit ik in bed met de iPad. Vriend is werken tot 23.00 uur. Denk dat ik ook lekker vroeg ga slapen straks en nu ook nog een dutje doe tot N. ook weer wakker is.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11209

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 24 Dec 2013 23:32

Re: najaar 2013 mama's!

Sazzle, leuk om weer eens van je te horen :) fijn dat het goed gaat! Jammer dat de bv niet gelukt is en dat je alweer ongesteld bent geworden. Dat mag van mij nog wel even wegblijven :wink:

Pomodori, fijn dat je werkdag goed is gegaan en dat L. gewoon uit het flesje dronk. Hij is goed gegroeid, zeg!

Nillis, past het jurkje?

Dolphinne, ze spuugde en sliep wat meer na de prik. Verder had ze er weinig last van gelukkig. Fijn dat het goed gaat met jullie en dat N. zo lekker bij je slaapt.

Hier gaat het goed. Wel drukke dagen gehad met twee keer een nacht ergens anders slapen (nacht bij mijn ouders en nacht bij schoonouders), best een gedoe met een baby! Morgen gaan we weer naar mijn schoonouders. Wordt vast erg gezellig, maar we mogen weer ons halve huis meenemen voor E. :wink: Tweede kerstdag vieren we met mijn familie.
Hebben jullie nog leuke plannen? Een hele fijne kerst allemaal! :boom:
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Anoniem16

Bericht 25 Dec 2013 00:47

Re: najaar 2013 mama's!

Dolphinne, ik ben zo verliefd op jouw wagen... Echt zo gaaf.
<<

Dolphinne

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2388

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:39

Bericht 25 Dec 2013 12:38

Re: najaar 2013 mama's!

Wat leuk printje! Dankjewel!

Ik lig nu nog lekker in bed. Vanmiddag gaan we naar mijn schoonouders. Voor het eerst een uur in de auto met N. ben benieuwd hoe dat gaat!
Morgen is D. ook weer hier en gaan we naar mijn ouders, daar komen dan ook mijn zus en vriend en broer en zoon.

Ik heb ook gisteren mijn draagzak binnen gekregen. Een hop tye, overgenomen van balloon!
Gisteravond al even geprobeerd en ging aardig goed. N. lag heerlijk te slapen!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem315

Bericht 25 Dec 2013 13:34

Re: najaar 2013 mama's!

Dolphinne, de eerste 6 of 7 dagen moesten we haar om de 3 of 4 uur wekken 's nachts. Maar toen ze op haar geboortegewicht kwam, mochten we er geleidelijk aan meer uren tussen laten. Nu heeft ze al een dikke week 7 uren er tussen (en zelfs een keer 9, toen lag ze echt nog zwaar in coma), dus ze slaapt zo goed als door. Echt heerlijk!

Uiteindelijk ben ik maandag voor het eerst wezen wandelen. Heerlijk vond ik het! Geen last gehad van m'n bloedtekort en de conditie valt me absoluut niet tegen. N. lag heerlijk te slapen. Zo mooi he, loop je tussen het winkelend publiek rond met veeeeeel drukte en lawaai, en ze slaapt gewoon door. We stofzuigen en kijken ook gewoon film terwijl ze slaapt (overdag in de woonkamer in de kinderwagen).
Ze ligt trouwens ook al een dikke week op haar eigen kamer. De eerste paar nachten na thuiskomst van het ziekenhuis sliep ik niet zo goed door haar geluidjes, maar mijn man wel, de dagen daarna sliep ik juist wel, maar mijn man niet. Dus toen hebben we het in haar eigen kamertje geprobeerd en dat verliep probleemloos. Ze slaapt daar net zo lekker en het is er wat warmer.

Mooi die draagdoek zeg! Schattig, zo'n klein ukje in zo'n grote doek. Ik heb gister m'n Mei Tai geprobeerd, maar ze werkte niet echt mee met haar voetjes. Ze moet haar benen om mijn heupen doen, maar dat kan of wil ze nog niet.

Wij gaan vandaag kerst vieren met schoonouders. Ik ben benieuwd hoe dat gaat. Hopelijk stoppen ze hun hond en katten ver weg, want ik heb een grote hekel aan de combi dieren en (kleine) baby's. Dat gesnuffel en de haren enzo.. Brr! En de halve familie komt, dat vind ik ook al zo prettig :laughcry: Die drukte trek ik zelf nog slecht (lees: veroorzaakt oorsuizingen, hoofdpijn, we doen ook maar 1 kraamvisite per dag). Dus ik ben benieuwd hoe lang ik het zelf volhoud.

Morgen kerst bij mijn ouders. Dat is een stuk korter (12 tot 16 u ongeveer) en er zijn wat minder mensen. Wel meer kinderen, maar die weten inmiddels wel hoe ze zich bij de baby moeten gedragen.

Fijne Kerst najaar 2013 mama's!
<<

Stitch

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 221

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:24

Woonplaats: Zuid-Holland

Bericht 25 Dec 2013 16:15

Re: najaar 2013 mama's!

Even kort, ik probeer van de week weer eens goed op jullie te reageren! Maar ik wil wel even iedereen hele fijne kerstdagen wensen!
*weg*
Laatst gewijzigd door Stitch op 17 Feb 2014 16:34, in totaal 1 keer gewijzigd.
If overthinking situations burned calories, I'd be dead.
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers