Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Moviemaker op Windows 7

<<

Anoniem315

Bericht 05 Mrt 2017 15:18

Moviemaker op Windows 7

Hoi, ik wil van meerdere filmpjes één compilatie maken met muziek er achter. Echter zit op de pc van mijn man geen Moviemaker geïnstalleerd. Nu heb ik er eentje gedownload, maar deze werkt anders en beperkter dan ik gewend ben.

Wie weet welke ik moet downloaden? Of is er een ander programma dat ik kan gebruiken? Het moet voor de pc zijn, want ik heb filmpjes op m'n camera gemaakt.
<<

Anoniem257

Bericht 06 Mrt 2017 11:46

Re: Moviemaker op Windows 7

Ik ben hier vorige maand toevallig mee bezig geweest, met moviemaker is het ook zo dat je geen MP4 kan bewerken, en al mijn filmpjes van de telefoon zijn mp4s.

Nu gebruik is Wondershare Filmora. Makkelijk in gebruik en genoeg opties!

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers