Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Moeilijk zwanger worden topic

<<

Anoniem87

Bericht 30 Nov 2014 15:44

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Emmeve, zou je Primolut kunnen slikken om je menstruatie uit te stellen? Ik weet niet hoe het zit met Primolut en zwanger worden, maar misschien kan je het vragen? Ik weet helaas hoe klote het is om heel erg ongesteld te zijn en een lekkere vakantie kan je vast goed gebruiken in deze spannende tijd! Oh en je hebt het vast al geprobeerd, maar naproxen zorgt er ook voor dat je minder bloedverlies hebt. Het is misschien niet pijnstillend genoeg voor je (vandaar vast de tramadol) maar qua bloedverlies kan het wel helpen.
'Hoor' verder niet in dit topic, maar wilde wel even reageren, misschien heb je er iets aan. :hug:
<<

Anoniem129

Bericht 30 Nov 2014 19:27

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Emmeve wat ontzettend naar dat het zoveel invloed heeft op jullie leven. Ik ken de pijn van endometriose wel maar niet zo heftig. Tramadol heb ik ook geslikt en werd daar vooral de eerste week naar van, jij slikt het natuurlijk maar een aantal dagen waardoor je lichaam er niet aan kan wennen! Hoop dat jullie nog lekker een last minute kunnen boeken om zo er samen even uit te zijn en van elkaar te genieten!

Wij waren vanmiddag op kraamvisite dus heb weer de nodige traantjes gelaten net.
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8744

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 30 Nov 2014 21:34

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Taeda: Echt fijn dat er nu wel wat gedaan gaat worden. Maar ook ik hoop natuurlijk dat jullie dat niet eens nodig gaan hebben!! :hug:
❤ augustus 2015
❤ juni 2018
<<

Emmeve

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 512

Geregistreerd: 22 Sep 2014 15:00

Bericht 01 Dec 2014 12:00

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Elin, wat lief dat je toch reageert! Primolut ken ik ook niet, maar je brengt me wel op een idee. Als het op 1 of 2 dagen aan komt kan ik Utrogestan iets langer blijven nemen, die stelt het ook uit. Naproxen slik ik helaas al. Dat en paracetamol moet ik naast de Tramadol blijven nemen.

Lien, wat naar dat je een keer Tramadol langer hebt moeten nemen. Ik neem het inderdaad maar een paar dagen.
Ik kan me voorstellen dat je wat tranen laat met zo'n kraamvisite.

We hebben bedacht dat we de vakantie plannen zodra mijn eisprong is geweest, hopelijk is dat ook op ons werk dan te regelen. Het klinkt zo belachelijk om op die manier een vakantie te plannen haha. Maar we kunnen een paar dagen weg inderdaad heel goed gebruiken, dus dan maar zo.
If only wishes could be dreams and all my dreams could come true..
<<

Anoniem129

Bericht 01 Dec 2014 12:54

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Ik kan me wel voorstellen dat je het op die manier gaat plannen hoor Emmeve, op mijn werk zou dat helaas niet gaan. Tramadol heb ik toen voor iets anders moeten gebruiken dan endomrtriose en daar om langer!
<<

sabje

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 570

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:05

Bericht 01 Dec 2014 15:25

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Emmeve: Erg he die buikpijn. Ik weet helaas hoe het voelt. Ik moet wel zeggen dat ik de afgelopen 2 keer minder is geweest komt denk ik door de medicijnen die ik nu gebruik. Weet niet wat me overkomt zo weinig buikpijn.
Dat van die vakantie is hier hetzelfde. Anders hadden we nu in Disney gezeten, maar omdat we niet wisten hoe en wat maar niet geboekt.

Lien: Dikke knuffel!!!

Punto: Hoe was je test vandaag? Ik had toen ik ze gebruikte ook echt een flink aantal dagen een donkere streep. Succes met de inseminatie.

Teade: Wat fijn dat er nu iets gedaan gaat worden.

BAY: Succes met het afwachten. Duurt lang he!

Olijfje: Hoe gaat het met jou?

All: Ik ben vanmorgen weer naar het ziekenhuis geweest. Donderdag heb ik de terugplaatsing. Er zat nog wel wat vocht in mijn baarmoeder. Daar kijken ze donderdag nog naar. Als er nog wat zit halen ze het dan nog weg.
Ik ga nog wel de bespreking in omdat ik de vorige keer al zo vroeg bloed verloor/ongesteld werd.
Nu weer hopen dat de cryo goed ontdooid. En hopen op een leuk kerstcadeau!!
Ons boefje 24-08-2010
<<

Olijfje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3761

Geregistreerd: 17 Sep 2013 10:58

Bericht 01 Dec 2014 16:03

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Emmeve gelukkig neemt de pijn bij jou weer wat af. Heftig hoor dat je er zoveel last van hebt iedere keer. En inderdaad erg vervelend dat je je leven er zo op moet aanpassen. Als het even kan zou ik wel tussen je menstruaties door een vakantie inplannen. Dat heb je zo nodig nu even!!

Taeda fijn dat er bij jullie nu echt wat gaat gebeuren, mocht deze laatste 2 keer geen succes brengen. Dat is dan toch een fijne gedachte. Zo maar doorgaan zoals jullie nu doen, dat werkt op een gegeven moment gewoon niet meer.
IUI is volgens mij bijna altijd met spuiten ivm clomid, omdat dat betere resultaten zou geven. Het spuiten valt echt enorm mee hoor. Je moet even over een drempel om jzelf te prikken, maar na een poosje weet je niet meer beter en is het zo gepiept elke dag. Ik ben er niet meer dan 30/40 seconden mee bezig, vanaf het uit de koelkast halen, het prikken en het er weer in leggen, zo bedreven raak je er op een gegeven moment mee :laughcry:

Lien, wat rot dat je zo emotioneel was na het kraambezoek. Niet meer dan logisch! Voor jou is het afwachten nu dus de komende twee weken. Super spannend!!

Punto wat heb jij al snel een donkere streep zeg. Hopelijk duur het inderdaad nog even, want het zou zonde zijn om een maand te missen omdat je vriend er niet is. Hoe was je test vandaag?
Je vriend had de vorige keer 100.000 bewegende zaadcellen? Dat is inderdaad erg weinig. Bij onze kliniek zou IUI dan inderdaad geen optie zijn. Voor jullie zou dus icsi een eventuele volgende stap zijn?

Bay jij ook in de wachtmodus net als lien he! Superspannend. Ik duim zo hard voor jullie allebei!

Sabje wat spannend donderdag de terugplaatsing. Jij mocht dus na de vorige terugplaatsing meteen de maand erna voor weer een terugplaatsing gaan? Ik weet eigenlijk niet hoe dat bij mijn kliniek is, maar ik gok/hoop hetzelfde mocht dat nodig zijn. JIj gebruikte de vorige keren maar 2 x 2 Utro op een dag toch? Ik zou echt vragen of je 3 x 2 mag gebruiken, zeker gezien jouw vroege bloedverlies!

Shally hoe gaat het met jou? Had je donderdag de eerste meting weer?

Met mij gaat het goed. Voel me lichamelijk en mentaal weer goed. Ook begin ik langzaam aan weer uit te kijken naar de volgende poging. Over 2 weken begin ik met de Duphaston, eind december ergens met de Progynova en dan in de eerste helft van januari de terugplaatsing. Maar nu dus nog even lekker helemaal niets. We doen enorme veel leuke dingen. Veel etentjes, veel concerten en andere leuke dingen.
Volgende week zijn m'n vriend en ik 8 jaar samen en ik heb een 10 gangen diner met wijnarrangement geboekt bij een restaurant met Bib Gourmand ster in onze omgeving. Dat soort dingen kunnen we zooo van genieten op dit moment, en we hebben dat ook echt nodig dus we doen gewoon alles waar we zin in hebben en in januari zien we wel weer verder.
<<

Anoniem256

Bericht 01 Dec 2014 19:19

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Spannend sabje, hoop dat ze iets voor je kunnen bedenken voor je bloedverlies zo snel.

Olijfje, lekker genieten de komende tijd en hoop dat januari nog meer geluk gaat brengen!

Gisteravond en vanochtend alweer een lichte test dus denk dat het nog wel even duurt. Hij was ook nog niet positief maar wel duidelijk. Had ook veel slijm ineens en wat buikpijn dus wel apart. Maar even afwachten, zit nu op dag 8 dus kan nog wel even duren. Hoop hem niet gemist te hebben want volgende maand valt ie precies in de feestdagen en dan zijn ze dicht.
Over vervolg hebben we na poging 3 een gesprek, dan moeten we evt ook doorverwezen worden want dit ziekenhuis doet alleen maar iui. We zien het wel, alles stap voor stap.
Ondertussen genoeg afleiding met misschien een nieuw huis kopen dus richt me daar ook een beetje op om niet door te draaien. Kan soms ineens heel verdrietig erover worden dat het zo moeilijk gaat en het ook wel somber inzien dat we wellicht straks met lege handen staan. Maar vooralsnog niet teveel over nadenken.
<<

Anoniem129

Bericht 01 Dec 2014 20:44

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Sabje: spannend zeg de tweede terugplaatsing! Zou inderdaad een heel erg mooi en bijzonder kerstcadeau zijn! Ik hoop voor je dat de cryo goed gaat ontdooien!

Olijfje: fijn dat je goed voelt! Ik denk dat het toch een goede keuze is geweest om een maand te wachten. Nu heb je rust en een tijdje lekker kunnen genieten met je man! Zo gaan jullie er veel relaxter in en komt het helemaal goed, ik heb er vertrouwen in!

Punto: het kan toch bijna niet dat je hem gemist hebt? Dan zou je wel een hele vroege eisprong hebben. Hoop dat je alsnog een keer een duidelijke test hebt! Spannend dat jullie misschien een ander hui s gaan kopen, al kan dat ook wel weer verdrietig zijn! Wij wonen nu bijna 3 maanden in ons nieuwe huis en het kamertje dat babykamer gaat worden zijn we nog niet aan begonnen, elke keer doe ik toch even de deur open om me voor te stellen hoe het zou zijn…

Ik voel me vandaag wel weer oke. Gisteren was even rot maar nu gaat het wel weer! Had vandaag weer een test die net zo donker was als die van gisteren maar wel meer gedronken. Ik weet dus niet helemaal zeker of ik mijn eisprong nu al gehad heb of niet. Laten we nog maar een keer ons best doen
<<

Anoniem160

Bericht 02 Dec 2014 15:22

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Sabje, spannend donderdag de terugplaatsing! Hopelijk dit keer succesvol, ik zal voor je duimen. Had je de vorige keer niet ook vocht in je baarmoeder? Kan dat verder geen kwaad? Succes alvast!

Punto, zo lastig als je niet precies weet wanneer je eisprong is. Ik hoop dat je snel een positieve ovulatietest hebt ennn dat je vriend dan thuis is. Wel rot dat het aantal zaadcellen tegenvalt, ik hoop dat het toch nog genoeg is om door te gaan.

Taeda, wat fijn dat er eindelijk iets gaat gebeuren!

Emmeve, even een dikke knuffel voor jou. Ik vind het zo naar voor je dat je zoveel pijn hebt. Hopelijk binnenkort even een paar daagjes er tussenuit. Jammer dat je bij het boeken rekening moet houden met je eisprong, maar je hebt dan wel in ieder geval iets om naar uit te kijken.

Olijfje, wat fijn om te lezen dat het goed met je gaat en dat je zoveel leuke dingen doet. Dat 10 gangen diner klinkt wel erg goed! Lekker genieten deze maand en daarna op naar de volgende poging.

Shally, hoe gaat het met jou? Morgen moet je weer naar het ziekenhuis, toch?

Hier gaat het z'n gangetje. Ik ben wel erg ongeduldig, zou het liefst vandaag al testen maar goed dat heeft natuurlijk totaal geen zin. Gelukkig hebben we wel leuke dingen in het vooruitzicht dus probeer ik me daar ook op te focussen.
<<

Anoniem160

Bericht 02 Dec 2014 15:29

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Lien schreef:Ik voel me vandaag wel weer oke. Gisteren was even rot maar nu gaat het wel weer! Had vandaag weer een test die net zo donker was als die van gisteren maar wel meer gedronken. Ik weet dus niet helemaal zeker of ik mijn eisprong nu al gehad heb of niet. Laten we nog maar een keer ons best doen


Heb je vandaag nog een test gedaan? Als je twijfelt zou ik sowieso om de dag vrijen, dan heb je een goede kans dat het lukt!
<<

Anoniem129

Bericht 02 Dec 2014 18:36

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Bay schreef:
Lien schreef:Ik voel me vandaag wel weer oke. Gisteren was even rot maar nu gaat het wel weer! Had vandaag weer een test die net zo donker was als die van gisteren maar wel meer gedronken. Ik weet dus niet helemaal zeker of ik mijn eisprong nu al gehad heb of niet. Laten we nog maar een keer ons best doen


Heb je vandaag nog een test gedaan? Als je twijfelt zou ik sowieso om de dag vrijen, dan heb je een goede kans dat het lukt!


Net nog een test gedaan. Nog wel een streepje maar wel lichter. Denk dat gisteren mijn eisprong was want toen had ik in de ochtend ook wat steken in mijn buik.
<<

ShallY

Yipyapper

Berichten: 2276

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:36

Bericht 02 Dec 2014 21:17

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Bay, hoe lang duurt het wachtbankje nog? Nog een weekje toch?

Taeda, wat fijn meid, dat er eindelijk iets gaat gebeuren. Zie je er tegen op? (Bedoel dan het spuiten)
Hopelijk is het allemaal niet nodig en raak je nog spontaan zwanger.

Emmeve, hopelijk werken ze mee op je werk en kan je vrij krijgen om alsnog even lekker op vakantie te gaan.

Sabje, succes donderdag! Ga weer voor je duimen! En misschien even aankaarten dat of je 2x 3 maal per dag utro te gebruiken?

Olijfje, goed om te lezen dat het goed met je gaat en kan genieten van alle leuke dingen die jullie gedaan hebben en nog gaan doen. Wat leuk, een 10 gangen diner!! Daarna weer met goede moed de nieuwe poging in. Ik blijf voor je duimen meid!!

Punto, hopelijk is er geen vervolg nodig na IUI. Waarom maar 3 pogingen? Of heb ik dat verleerd gelezen.
Lastig he, dat ze dicht zijn bij de feestdagen. Ik hoop ook de hele tijd dat m'n ei nu eens een keer mee werkt en optijd groot genoeg is..

Lien, hopelijk goed jullie best gedaan de afgelopen dagen en dan maar hopen dat je eisprong geweest is!!

Met mij gaat het goed. Voel me erg relaxt en ik zie het allemaal wel (kan morgen weer omgeslagen zijn hoor, haha).
Ik zou eigenlijk morgen voor echo moeten maar heb het verzet naar donderdag. Want anders was er misschien een kans dat ik vrijdag weer terug zou moeten en aangezien ik al 2 dagen vrij ben de komende dagen kan ik het niet maken om vrijdag ook nog eens later te komen op het werk. En nu weet ik zeker dat ik maandag was weer terug moet.

Afgelopen dagen al flink wat steken in m'n buik, alsof er al iets groeit, dus ben benieuwd donderdag.
<<

Anoniem129

Bericht 03 Dec 2014 20:51

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Shally wat fijn dat je zo relaxt bent! Ik hoop dat dat zo mag blijven, ze zeggen dat dat het beste is om zwanger te raken! Ik hoop het voor je. Ik ben ook heel benieuwd naar morgen voor je! Kan het niet zijn dat je dan te laat bent zeg maar??

Ik had vandaag nauwelijks meer een streepje op de ovulatietest. Morgen doe ik hem niet meer. Klaar ermee. Ik vind het wel prettig aan de ene kant maar aan de andere kant ben ik er wel heel erg mee bezig dan. Nu op het wachtbankje! Volgens mijn berekening zou mijn NOD op 12-12 zijn maar eisprong was iets later dus denk NOD ook iets later.
<<

Anoniem160

Bericht 03 Dec 2014 21:57

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Shally, inderdaad nog een weekje wachten voor mij! Wat fijn dat jij je goed en relaxt voelt. Succes alvast morgen!
<<

ShallY

Yipyapper

Berichten: 2276

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:36

Bericht 03 Dec 2014 22:13

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Lien schreef:Shally wat fijn dat je zo relaxt bent! Ik hoop dat dat zo mag blijven, ze zeggen dat dat het beste is om zwanger te raken! Ik hoop het voor je. Ik ben ook heel benieuwd naar morgen voor je! Kan het niet zijn dat je dan te laat bent zeg maar??

Ik had vandaag nauwelijks meer een streepje op de ovulatietest. Morgen doe ik hem niet meer. Klaar ermee. Ik vind het wel prettig aan de ene kant maar aan de andere kant ben ik er wel heel erg mee bezig dan. Nu op het wachtbankje! Volgens mijn berekening zou mijn NOD op 12-12 zijn maar eisprong was iets later dus denk NOD ook iets later.


Zou eigenlijk niet moeten kunnen want vorige week pas begonnen met spuiten. Maar zit er nu sterk aan te denken dat het wel zo is..we zullen het zien morgen.

Ik ga voor je duimen!
<<

Anoniem129

Bericht 03 Dec 2014 22:35

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Spannend Shally! Ik hoop dat je nog op tijd bent. Duim voor je!
<<

Anoniem256

Bericht 03 Dec 2014 23:38

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Spannend Shally! Ik heb bijna een positieve test, denk dat ie morgen wel knalt dus dan bellen voor inplannen IUI. Hoop als eerste te kunnen vrijdag, voor vriend zijn latere tijden eigenlijk niet haalbaar.
<<

sabje

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 570

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:05

Bericht 04 Dec 2014 11:43

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Even snel want mijn man zal zo hier zijn om mij op te halen. Mijn baarmoederslijmvlies is gewoon goed/dik genoeg. Daarom denk ik dat ik geen 6 utrogestan op een dag moet, maar 4. Het vocht dat in mijn baarmoeder zit is oud bloed. Dat verlies ik nog een tijd na mijn menstruatie is al sinds ik met de pil gestopt ben. Ik heb het sinds gisteren niet meer gehad, dus denk dat ze niks moeten weghalen dadelijk.
Zo naar het ziekenhuis en dan lekker bij mijn moeder op de bank. Ik weet dat dat helemaal niet hoeft, maar voor mijn gevoel is het beter. Morgen ook nog lekker een dagje thuis.
Ons boefje 24-08-2010
<<

Olijfje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3761

Geregistreerd: 17 Sep 2013 10:58

Bericht 04 Dec 2014 15:49

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Sabje heel veel succes vandaag! Al zal de terugplaatsing nu al wel gebeurd zijn. Fingers crossed de komende weken!! Ik ga de dag van de terugplaatsing ook rustig aan doen hoor. Voelt toch beter!

Shally jij al een echo gehad? Als je vorige week begonnen bent met spuiten dan zal je eisprong vast nog wel minimaal een paar dagen op zich laten wachten denk ik. Spannend weer. Goed dat je er positief in staat. Hoeveelste ronde is dit eigenlijk sinds je mk? Ik duim weer voor je!

Lien en Bay nu maar weer afwachten dus. Lang duren die weken he!! Bay jij hebt er inmiddels al een week opzitten he afgaande op je positieve ovutest op de 25e.

Punto hopelijk heb/had je vandaag een knaltest. Staat de inseminatie al gepland inmiddels?

Emmeve hoe gaat het nu met jou? Pijn inmiddels wat meer afgenomen?

Ik ben sinds weer met foliumzuur begonnen. Ik was tijdelijk gestopt gezien de rustperiode. Verder weinig te melden hier!
<<

ShallY

Yipyapper

Berichten: 2276

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:36

Bericht 04 Dec 2014 20:14

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Succes in de wachtweken sabje!

Vanmorgen naar het ziekenhuis geweest maar nog niks bijzonders te zien. Bms groeit goed en er zijn wel 2 follikels aan het groeien maar nog niet groot genoeg om op te meten. Maandag weer terug.

Dit is de 6e ronde na m'n km in februari.
<<

tessado

Noob

Berichten: 1

Geregistreerd: 04 Dec 2014 20:34

Bericht 04 Dec 2014 20:45

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Dag dames,

Ik zit zelf in een ISCI traject en las tot mijn verbazing dat er Naproxen bij menstruatieklachten met endometriose gebruikt wordt.
Ik snap volledig waarom maar dit wordt ten sterkste afgeraden door apothekers net als door gynaecologen ivm het verminderen van de vruchtbaarheid.
Ik werd er door mijn kliniek op geattendeerd in eerste instantie. Dacht wil toch even inbreken om dit te melden voor de zekerheid. Daarnaast werd ook het middel Primolut genoemd voor het uitstellen van de cyclus, dit middel is geen aanrader voor mensen met endometriose, het is echt een "paardenmiddel".

Excuus voor het inbreken maar ik had er vannacht anders echt niet van kunnen slapen, sorry.
<<

Emmeve

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 512

Geregistreerd: 22 Sep 2014 15:00

Bericht 05 Dec 2014 10:55

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Tessado, vervelend dat je zelf in een ICSI traject zit. Iedereen mag meeschrijven al is het maar een kort eenmalig berichtje, geen excuses nodig hoor :)
Naxproxen vermindert de vruchtbaarheid bij langdurig gebruik. Ik neem niet constant Naproxen. Daarnaast ga ik er toch vanuit dat mijn fertiliteitsarts weet wat ze adviseert.
Gewoon uit nieuwschierigheid: heb je zelf Endometriose of ben je gynaecoloog of apotheker?

Olijfje, ik vind het echt knap hoe jullie er mee omgaan. Fijn dat je je daardoor ook lichamelijk en mentaal goed voelt. Dat is wel een fijn uitgangspunt voor de volgende poging!

Sabje, ik hoop dat de terugplaatsing goed is gegaan! Ik kan me voorstellen dat je de dag van de terugplaatsing rustig aan doet. Zou ik ook doen hoor, kan sowieso geen kwaad :)

Punto, hopelijk heb je de IUI al kunnen plannen of zelfs al gehad. In dat geval ook veel succes met wachten.

Lien en Bay jullie ook nog succes met wachten.

Shally, zouden ze maandag dan groot genoeg zijn of is dat meer om bij te houden hoe het gaat?

Hier gaat het ok. De pijn kan ik weer aan, het is nu vooral irritant dat het me constant herinnert aan dat de Endometriose er is. Afgelopen keren was het met de eisprong zelfs weg, ik heb goede hoop dat dat nu weer zo is, dus nog even geduld.
Mentaal gaat het heel wisselend, soms voel ik me enorm ellendig en soms best ok! Deze week eindelijk een keer positief nieuws gehad, het zaadonderzoek was goed! Daardoor vindt het team in het ziekenhuis dat we het nog een jaar zelf mogen proberen (met Utrogestan dan), tenzij wij aangeven eerder met IVF te willen beginnen. Die keuze zal ook afhangen van mijn pijn. Niemand kan natuurlijk inschatten hoe veel erger het wordt en hoe lang ik dat vol houd. Mijn man en ik kiezen er sowieso voor om het een half jaar te proberen en dan samen te kijken hoe we er dan over denken. Het voelt in ieder geval heel goed dat we iets te kiezen hebben. Alsof we toch een beetje controle hebben.
If only wishes could be dreams and all my dreams could come true..
<<

Anoniem256

Bericht 05 Dec 2014 11:00

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Zit nu in de wachtkamer voor IUI 2. Gisteravond laat nog een drukkend gevoel gehad in de buurt van m'n eierstok, nu lijkt dat weg dus hoop op tijd te zijn. Naja kan niks anders dan wachten.

Shally, zag nog een vraag van jou. In principe doen ze 6x iui maar ook een evaluatie na 3 omdat zaadkwaliteit slecht is. Dus na 3x gaan we kijken of het zinvol is om door te gaan.
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers