Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Mama's op budget!

<<

Anoniem127

Bericht 09 Sep 2015 15:13

Re: Mama's op budget!

Wat balen Fiwen, heb ook niet echt goede tips. Misschien een keer heel erg duidelijk aangeven dat dat bij jou echt, echt, echt niet uit kan? Of misschien gewoon een keer niet mee gaan dan op een duurder uitje. Kan zijn dat het dan ineens ook duidelijker is?

Wolbol: grootse plannen met de zolder! Extra bergruimte in de nok maken en achter het schot. Allemaal vaste kasten. Ik heb er een grote kamer en een kleiner kamertje (voorzolder), op die laatste komt ook een soort inbouwbed. Logees moeten nu altijd bij mij in bed omdat ik geen kamer over heb en daar zit ik eigenlijk niet echt op te wachten haha. Het bed moet inbouw omdat er voor een gewone maat bed geen plek is door de andere kasten die er staan. Dan zonnepanelen en als laatste een grote dakkapel over beide kamers heen.

Fijn dat je het weer hebt gered met je budget!
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3624

Geregistreerd: 08 Sep 2013 10:40

Bericht 09 Sep 2015 15:49

Re: Mama's op budget!

Grootse plannen Twellie! leuk om te lezen dat je zo naar een verbouwing uit kan kijken. Ik houd helemaal niet van rommel en troep, dus ik trek verbouwingen altijd heel slecht haha. Fijn dat je ook niets meer kwijt bent aan winterjassen en mutsen/sjaals/handschoenen.

Wolbol: weer netjes gered met je budget! Ik vind dat echt heel knap.

Hier gaat het redelijk. Ik heb nog €140 budget voor de komende twee weken. Tanken heb ik hier al vanaf gehaald. Wel moet ik nog naar de kapper deze week, dus dan zijn we daar ook €40 voor kwijt (op zich niet duur voor knippen, verven en highlights, maar altijd wel weer een hap uit het budget). Dus nog €100 om twee weken van te eten. Luiers, billendoekjes, schoonmaakartikelen en verzorgingsproducten heb ik allemaal op voorraad. Alleen heb ik nog een fles crèmespoeling nodig. Nou, dat moet te redden zijn!
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3624

Geregistreerd: 08 Sep 2013 10:40

Bericht 13 Sep 2015 18:42

Re: Mama's op budget!

Hoe gaat het bij iedereen? Zitten jullie allemaal nog netjes op schema met jullie budget voor deze maand?

We hebben inmiddels nog €53 van het boodschappenbudget over. Eten t/m dinsdag heb ik al in huis. Ook de basics zoals brood, beleg, melk en fruit heb ik nog voor een week in huis. Enige lastige puntje is dat we zaterdag vrienden op bezoek krijgen die komen eten. Ik wilde sowieso al gaan gourmetten. Sausjes en stokbrood heb ik nog wel in huis. Dus ik heb qua kosten vooral vlees, groentes, kruidenboter en een salade. Ik bereid alles zelf dus ik hoop met €15 klaar te zijn. We hebben ook nog zo'n ring met zakken voor in de luieremmer nodig. Deze kost €7,95. dus dan heb ik nog €30 over voor eten woensdag, donderdag, vrijdag, zondag en maandag. Het moet te doen zijn! Mijn man vind dat ik anders gewoon extra geld moet gebruiken voor de boodschappen, maar ik wil dit keer echt binnen mijn budget blijven. Ik zie het als een uitdaging haha (en dan wel met gezond eten natuurlijk).
<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2448

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 12:30

Bericht 13 Sep 2015 21:54

Re: Mama's op budget!

Oh isabel wat fijn dat je de smaak te pakken hebt en het als een uitdaging ziet! Dat lijkt me zo fijn hè! Heb trouwens ook gelijk zin om te gourmetten!

Hier gaat het nu niet zo lekker met het budget, garderobes vd dames compleet vervangen, op vakantie, nieuwe accessoires in huis en dus de kast die vd week komt en nog betaald moet worden. Ook krijgen we een nieuw kozijn boven dus dat is een lekkere aanslag op de spaar. Ik wil niet onder een bepaald bedrag komen dus naast dat mijn man al spaart op de zakelijke rekening, natuurlijk als buffer voor zijn pas begonnen eenmanszaak, wil ik maandelijks toch zeker 100 euro opzij zetten. We krijgen ook als het goed is geld terug vd energiemaatschappij, en de psz vd oudste vervalt in nov. Het is maar 32 euro pm maar hee wie het kleine niet eert ;-) gewoon ook even geen gekke dingen meer. Ik moet maar eens leren tevreden te zijn met wat we hebben, ik kan wel wat van jullie goede eigenschap gebruiken haha

Deze week kom ik weer netjes en actief mee doen hoor!
<<

Mama29

Kwebbel

Berichten: 367

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:36

Bericht 13 Sep 2015 22:47

Re: Mama's op budget!

Wauw Twellie, wat een plannen voor je zolder! Leuk! Wij hebben wel een grote begaanbare zolder, maar daar valt amper 1 redelijke kamer van te maken.

Isabel: wat fijn dat het nu zo goed gaat en je de smaak te pakken hebt! Hopelijk blijft dat zo :P

Parel: oepss ja dat zijn dingen die veel geld kosten allemaal! Maar ja... de kinderen hebben nou eenmaal kleding nodig, af en toe eens lekker op vakantie is ook wel fijn, en die accessoires in huis zijn zo af en toe ook wel eens "nodig" :ja:
En een nieuw kozijn... ja die zijn helemaal duur.. Krijgen jullie kunststof?

Wolbol: ja dat heb je goed begrepen, dat de kinderbijslag richting de kledingwinkels zal gaan deze keer.. hihi..
Eerste weekend van okt ben ik eindelijk eens een weekendje vrij, dus dan ga ik met dochter naar de stad, gaan we samen shoppen (en lunchen) Vind ze altijd zo gezellig, en ze weet precies waar ze dan wil eten :)

Hier gaat het op zich ook wel goed. Beide auto's zijn weer klaar (1 auto stond binnen 2 dagen weer bij de garage, maar dat heeft ons toen niets gekost gelukkig!!), en die rekeningen weer betaald. Er is zelfs weer eens wat gespaard deze maand, dat was lang geleden! Dus hopelijk kunnen we dat nu weer elke maand doen, heb nog een aantal grote doelen die ik graag ooit eens zou willen halen :)
Over 3 maanden vervallen de kosten van het kdv, ook erg fijn! Kunnen we die weer sparen :)
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3624

Geregistreerd: 08 Sep 2013 10:40

Bericht 15 Sep 2015 16:04

Re: Mama's op budget!

Parel: dat zijn inderdaad dure dingen allemaal! Fijn dat jullie maandelijks ook nog kunnen sparen nu je niet meer werkt. Wij willen ook nooit onder een bepaald bedrag op de spaarrekening komen, dat voelt heel vervelend. We proberen maandelijks minstens €500 sparen, maar nu met weer een kleintje opkomst lukt dat niet altijd.

Mama29: fijn als de kosten van het kdv komen te vervallen, scheelt toch weer een heleboel denk ik!

Ik had vanochtend nog steeds €53 maar ik heb toch €50 van de hra (werd vandaag gestort) naar de boodschappenrekening geboekt. Morgen gaat J. voor het eerst naar de kapper en ik had al wat leuke Sint cadeautjes gezien die nu in de aanbieding zijn. Dus ik kon mij toch niet inhouden :redface:
<<

Anoniem154

Bericht 15 Sep 2015 21:23

Re: Mama's op budget!

Ojee isabel, daar ga je al met je extra overboeking :) :)
Ik zoek nog lego voor de sint, maar denk niet dat ik daar een leuke aanbieding voor zal vinden.

Gezellig mama29. Lijkt me ook leuk om van die dagjes met 1 vd kinderen te doen, zo nu en dan. Maar shoppen zal hier niet snel gebeuren vermoed ik...de oudste zeurt nu vaak al, dat we te lang in de winkel zijn.
Gaat de jongste over 3 mnd naar school? Geen bso kosten?

Haha Parel. Gaat lekker dus :) leuk een woonkamer metamorfose. Wat voor kast heb je gekocht?

Gezellig twellie, die logees in bed. Ik vind logees in huis sowieso niet zo prettig, laat staan in bed :) had laatst 6 mannen te logeren, was blij dat ze weg waren. Klinkt wel goed die verbouwplannen. Hoeveel zonnepanelen laat je bevestigen?
Hier komt morgenmiddag een man langs, voor een vrijblijvende offerte. Ben heel benieuw waar hij ze dan zou plaatsen, gezien we zelf geen logische plek kunnen bedenken.


vorige week belde man op...de schoenzool van de oudste was eraf gevallen, wat hij nu aan moest trekken (dus die dag de laarzen maar aangetrokken) :) dus daar moet ik hoognodig voor op schoenenjacht. Vanavond aan tafel "mama, we moesten gymmen vandaag, maar die gymschoenen doen heel veel pijn aan mijn tenen, hoe kan dat" Euh.....dat worden dus ook nieuwe gymschoenen :)

Boodschappen gaat goed. Al 2 dagen chili con carne gegeten (had gerekend op 1 dag), dus dat scheelt weer. Morgen hutspot met hachee, donderdag saaie sperziebonen, en vrijdag lasagne.
Van het weekend maar een dag pannenkoeken, en zondag eens zien hoeveel we nog over hebben.

Morgen dus een man over de vloer voor zonnepanelen. Ben neel benieuwd, gezien ik nog niet overtuigd ben.
<<

Mama29

Kwebbel

Berichten: 367

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:36

Bericht 15 Sep 2015 21:46

Re: Mama's op budget!

Wolbol: ja mijn jongste gaat over 3 maanden naar school. En wij maken alleen gebruik van de vakantie-opvang van de BSO. (ze gaan dus alleen in een vakantie, als wij moeten werken) Verder geen opvangkosten meer dan zoals het nu lijkt... Kijk dr nu al naar uit :laughcry: Scheelt zo'n heen en weer gesjees (en geld!)
Het geld dat we er mee overhouden, willen we elke maand extra gaan sparen.
Hoe eerder we bij ons doel zijn, hoe beter :D
<<

Anoniem154

Bericht 21 Sep 2015 10:00

Re: Mama's op budget!

Idd...geen opvang zou zoveel schelen (geld en tijd). Wat is jullie doel, verbouwing oid in of aan het huis?



Al 2 weken gered met 50 euro boodschappengeld. Net voor 3 dagen eten gehaald en zit op 23 euro...dus moet lukken. Zondag hebben we verjaardag, dus dan eten we vrijwel niets thuis.
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3624

Geregistreerd: 08 Sep 2013 10:40

Bericht 21 Sep 2015 10:22

Re: Mama's op budget!

Goed bezig Wolbol! Ik ga straks boodschappen doen, alleen voor vandaag en wat basisdingetjes. Ik ben benieuwd haha! Ik heb wel zo'n kaart van de postcodeloterij waarbij ik voor €12,50 "duurzame" producten mag kopen. Ik ben benieuwd wat zij onder duurzaam vinden vallen haha!
<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2448

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 12:30

Bericht 21 Sep 2015 11:16

Re: Mama's op budget!

Isabel_ schreef:Goed bezig Wolbol! Ik ga straks boodschappen doen, alleen voor vandaag en wat basisdingetjes. Ik ben benieuwd haha! Ik heb wel zo'n kaart van de postcodeloterij waarbij ik voor €12,50 "duurzame" producten mag kopen. Ik ben benieuwd wat zij onder duurzaam vinden vallen haha!


Ja die heb ik idd ook! Mag je dat bij elke winkel besteden of alleen bij de ah? Ik vind het maar onduidelijk aangegeven.
<<

Chaos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2213

Geregistreerd: 24 Dec 2013 23:54

Bericht 21 Sep 2015 12:10

Re: Mama's op budget!

Die kaart is alleen bij AH Parel. En producten die je ermee kunt kopen staat een kaartje voor dus het is wel duidelijk aangegeven in de winkel (bij ons tenminsten).
Ik heb er zalm en kabeljauw mee gehaald.

Ik kom deze maand voor het eerst sinds lange tijd ruim uit. Ik heb nog 96,- waarmee ik tot donderdag moet maar heb vlees, vis, rijst, aardappel, pasta etc ruim in huis. Moet alleen nog groente voor vandaag en woensdag. En 3l melk.

Dus ik ga morgen nog even lekker het restant opshoppen.
Afbeelding

I & N juni 2010
<<

Parisienne

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3787

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:55

Bericht 21 Sep 2015 12:14

Re: Mama's op budget!

Die kaart is echt fijn! Bij de AH, maar je hebt keuze uit zóveel producten. Bij alles wat je met die kaart kan betalen hangen bordjes. Zelfs de goedkoopste basic repen chocolade kan je ermee betalen. Ik heb gewoon dingen die ik normaal ook altijd koop met die kaart kunnen betalen. Wat pakjes Liptop groente thee Sencha (drink ik altijd, maar alle Liptop thee kan), de goedkoopste chocolade-met-nootjes-repen (mijn favoriet!), roomboter-chocolade cake, wat blikjes Unox tomatensoep voor N. Echt, er is genoeg keuze! Ik heb er nu nog 6 euro op staan of zo. Je hoeft het niet in één keer op te maken namelijk.
<<

Chaos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2213

Geregistreerd: 24 Dec 2013 23:54

Bericht 21 Sep 2015 12:24

Re: Mama's op budget!

Ben & Jerry's kan ook met de kaart!
Vond ik zelf alleen zonde.
Afbeelding

I & N juni 2010
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3624

Geregistreerd: 08 Sep 2013 10:40

Bericht 21 Sep 2015 13:10

Re: Mama's op budget!

Ik vond inderdaad dat er veel keuze was in de producten die je met die kaart kan halen. Ik heb er een voorraadje rookworsten en vleesjus voor gekocht voor bij stamppotten. Oh en nog twee wereldgerechten van Knorr. Die eten we heel soms op een zondag. Als we geen inspiratie hebben haha.

Verder was ik €18 kwijt voor de basis dingen (brood, melk, eieren, vleeswaren, vla, yoghurt en rauwkost) en voor twee dagen avondeten, koekjes, snoetenpoetsers en handzeep. Voor fruit moet ik nog even naar de boer vanmiddag. Ik verwacht daar €10 uit te geven. Dan heb ik nog €42 voor vier dagen avondeten (inclusief weekend) en drogisterij artikelen. Ik denk dat dit wel gaat lukken. Zaken als luiers en billendoekjes heb ik allemaal op voorraad. Ik moet alleen een nieuwe drinkbeker voor J. kopen en crèmespoeling voor mezelf. Oh en tandpasta bij Etos is 1+1 gratis en de sensodyne tandpasta is op. Dus daar haal ik ook nog twee tubes van.
<<

Studiebol

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5097

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:19

Bericht 22 Sep 2015 08:53

Re: Mama's op budget!

Die kaart heb ik idd ook gekregen moet ik maar eens activeren, doe eigenlijk altijd de boodschappen bij de ah, dus dat komt mooi van pas.

Verder gaat het wel oke hier, heb afgelopen maanden al veel sint en kerstkado's bestelt dus daarvan hebben we al veel in huis dat ik er nu wat minder oplet. Wel heb ik al hun verjaardagskado's bestelt, deze maand gaat het prima qua geld en volgende maand hebben we door hun verjaardag al een duurdere maand dus verdeel ik het op deze manier een beetje.

Volgende maand ook minder uren bij het dagverblijf omdat ze gaan starten op school dus dat scheelt al de helft en dan vanaf november veel minder kosten omdat we dan allen de bso kosten hebben van in totaal 42 uur per week kdv gaan we naar 14 per week bso. De bso is qua uurprijs wel duurder maar het verschilt zoveel uur dat we veel minder kosten daar aan gaan hebben, ook wel lekker na 4 jaar.
:heart: :heart: 2011
<<

Anoniem127

Bericht 23 Sep 2015 22:40

Re: Mama's op budget!

Wat fijn dat het bij iedereen zo goed gaat!

Studiebol: ik heb hetzelfde met mijn tweede dochter, we zaten toen volgens mij ook in een mama-topic samen ooit, ze zijn allemaal van dezelfde leeftijd. Zo fijn dat de opvangkosten dan zoveel omlaag gaan.

Parel: bij jou ook binnenkort school dan of niet?

Wolbol: ik houd ook niet zo heel erg van logees en helemaal niet in mijn eigen bed. Dus ben blij met het logeerbed binnenkort. Verbouwing fase A gaat waarschijnlijk binnen twee weken beginnen :).

Mama29: ik houd ook niet zo van de chaos van een verbouwing, maar mijn huis is nu juist een chaos door te weinig opbergruimte. Dus ben blij als ik nieuwe kasten heb binnenkort en ik kan gaan opbergen.

Hier gaat het ook wel goed. Ik heb eindelijk een lijstje gemaakt van inkomsten en uitgaven en daarin een boodschappenbudget opgenomen: 150 euro per maand. Lijkt misschien weinig, maar ik eet regelmatig op mijn werk, de kinderen dan bij mijn ex en ik heb mijn moestuin nog. Ga het gewoon proberen dus, maar denk ook wel dat het moet kunnen.

Nu ik mijn vaste lasten zo netjes op een rijtje heb, zag ik ook dat er elke maand dus gewoon een bedrag 'verdwijnt', geen idee waar het gebleven is / waar ik het aan uitgegeven heb. Daar ga ik ook op letten, zodat ik meer kan sparen voor de rest van de verbouwing :).
<<

Anoniem154

Bericht 27 Sep 2015 21:25

Re: Mama's op budget!

Y
Laatst gewijzigd door Anoniem154 op 22 Dec 2015 22:43, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Studiebol

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5097

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:19

Bericht 28 Sep 2015 19:23

Re: Mama's op budget!

Twellie, wow knap 150 euro per maand, dat zou hier nooit gaan lukken. Hoop echt voor je dat het gaat lukken! Fijn dat je kan verbouwen kan je weer lekker al je spullen opruimen.

Wolbol, mijn meiden hebben echt geen idee wat ze moeten vragen voor hun verjaardag. Ohja wel ze komen dan met zo;n toverstafje van de hema :ja: Dat vond ik niet zo heel leuk om te geven dus heb ik maar op hun lijstje gezet. Ik heb voor hun allebei een radio cdspeler gekocht. Ik wilde twee verschillende, maar bij de een zitten dan weer andere dingen dan de ander (zoals bijv stickers) en ik heb gewoon geen zin dat daar gezeur over komt dus kies ik gewoon dat ze hetzelfde krijgen al weten zij niet wat ze krijgen :-) Ik doe er nog een cd bij dan doe ik wel een verschillende.

Ik ben afgelopen dagen nog een paar dagen met mijn moeder en zus weggeweest. En toen flink de kledingkast van de meiden gevuld.Maar ze zijn echt enorm gegroeid, alle longsleeves waren sowieso te kort bij de armen en ook vaak bij hun middel, het was gewoon echt nodig. Gelukkig niet hele dure shirts gekocht, dat vind ik wat leuker dan kan ik wat meer kopen en vaker afwisselen.
:heart: :heart: 2011
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3624

Geregistreerd: 08 Sep 2013 10:40

Bericht 29 Sep 2015 12:33

Re: Mama's op budget!

Ik vind €150 per maand aan boodschappen wel knap hoor Twellie! Zou mij echt niet lukken, ook niet als wij veel niet thuis zouden eten.

Wolbol: dat van die druiven is heel herkenbaar haha! Mijn ouders hebben jaren druivenstruiken gehad maar het gros werd altijd opgepeuzeld door de vogels. Nu hebben ze een appelboom en een perenboom. De appels hebben ze vorige week geplukt en zijn echt heel lekker. Ik heb ook weer een voorraadje hier liggen. De kinderbijslag gaat hier altijd naar de spaarrekening van J. Zolang dit mogelijk is heeft dit bij ons geen andere bestemming.

Studiebol: ik vind een cd speler echt een leuk cadeau! Lijkt me lastig als ze zelf niet goed weten wat ze willen hebben. Wel weer flink geshopt dus? Hier is ook ineens alles qua kleding aan vervanging toe.

Wij houden hier de teugels weer een beetje strakker. We hebben de laatste weken veel geld uitgegeven aan de nieuwe kamer voor J.(meubels, behang, gordijnen) en aan de kinderwagen (bugaboo donkey duo). J. had ook veel nieuwe kleding en pyjama's nodig en nieuwe schoenen. We zijn hier ruim €150 aan kwijt geweest en dan had ik de laarsjes nog in de sale gekocht (Shoesme met flexzolen). Ik moet alleen nog een spijkerbroek hebben voor haar en dan zijn we voorlopig weer klaar.

Qua boodschappen gaat het redelijk goed. Vorige week iets over het weekbudget gegaan omdat mijn man de laatste boodschappen deed voor het weekend. Hij let dan toch wat minder op dan ik :palm:
<<

Anoniem127

Bericht 29 Sep 2015 21:34

Re: Mama's op budget!

Leuk cadeau Studiebol! Misschien dat ik dat voor mijn middelste ook nog wel ga vragen aan haar oma.

Isabel: schoenen zijn altijd zo duur ja. Ik heb ook gewinkeld voor de kinderen, maar gewoon even wat goedkope maar leuke broekjes gehaald bij de Primark.

Wolbol: nog helemaal geen mislukte oogst! Alleen eens in de zoveel tijd rupsen in de boerenkool en palmkool en die pluk ik er dan gewoon uit. Balen van je druiven!

Kinderbijslag heb ik geen speciale bestemming voor, gaat gewoon mee in de normale uitgaven.

Het gaat nog wel goed met het budget hier. Deze week krijg ik de offertes voor de verbouwing, ben benieuwd.
<<

Studiebol

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5097

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:19

Bericht 14 Okt 2015 19:17

Re: Mama's op budget!

Hoe is het met iedereen zijn budget?

Dit kwartaal is wel het duurste kwartaal voor ons denk ik :-) Ook door de verjaardag maar zeker door sint en kerst.
Maar vandaag boodschappen gedaan voor de verjaardag (oh heerlijk in mijn eentje toen de meiden op school zaten, wat relaxed) had me weer voor genomen niet te veel hapjes te doen want ik ben daar alleen maar druk mee. Maar goed er verdween toch van alles in mijn karretje, en ook frisdrank en wijn maar uiteindelijk moest ik 150 euro afrekenen, tuurlijk een boel geld maar het viel me mee. Daar zit ook nog tot en met zondag eten bij.

Na zondag maar eens kijken wat ze hebben gekregen en wat ik ga kopen voor hun voor sint en kerst, er staat ook al wel wat op zolder maar er mag nog wel wat bij :)
:heart: :heart: 2011
<<

Anoniem134

Bericht 14 Okt 2015 19:40

Re: Mama's op budget!

Jeetje de meiden alweer 4 dan studie. Ķlinkt herkenbaar wat hapjes/verjaardagseten betreft. Ik koop altijd veel te veel en zie van alles wat wel lekker is voor op tafel.

Hier een mindere maand... Man heeft 2 weken geleden een ongeluk gehad en is sindadien thuis (daardoor geen reiskosten en reisuren vergoeding), auto had gelukkig voor maar 400euro schade + een nieuwe ruit maar die werd vergoed. Hebben de tijd maar goed benut en zijn voor ons allemaal gaan winkelen. Willen binnenkort in huis nog wat schilderen dus moeten daar nog wat aan uit geven en verder is het nu gewoon even rustig aan doen met uitgeven.
<<

Mama29

Kwebbel

Berichten: 367

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:36

Bericht 14 Okt 2015 19:49

Re: Mama's op budget!

Studie, zeeeer herkenbaar van dat duurste kwartaal... Onze dochter is vandaag jarig, dus kadootjes van ons en van dr broertje gehad, en traktaties voor school. Vrijdag geeft ze dr kinderfeestje en zaterdag vieren we haar verjaardag voor familie en vrienden. Hiervoor huren we een zaaltje, en heb ik een frozentaart besteld..
Heb maar niet alle kosten bij mekaar opgeteld, want dan wordt ik niet blij denk ik.. hahaha :laughcry:
En dan komen inderdaad de feestdagen er weer aan (wij doen alleen sint, niet aan kerst qua kadootjes).. En meteen na de feestdagen, begin januari is onze zoon weer jarig (al hoort dat alweer bij volgende kwartaal he..)

MissD: Wat een schrik van je man! Hoe is het met hem, niet gewond oid?? Gelukkig is het verder goed afgelopen, met niet al te veel schade..
<<

Anoniem134

Bericht 14 Okt 2015 19:54

Re: Mama's op budget!

Drukke dagen dan nog Mama29.
Laatst gewijzigd door Anoniem134 op 14 Okt 2015 19:59, in totaal 1 keer gewijzigd.
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers