Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Luchthaven London

<<

Pitty

Bericht 12 Aug 2019 19:55

Luchthaven London

Wij willen volgend jaar met het hele gezin gaan vliegen, waarschijnlijk dan Londen. Welke luchthaven kan ik dan het beste kiezen? Luton, Heathrow, Stansed, Gatwick? Gaat ons met name om goedkoopste.

We vliegen waarschijnlijk met Easyjet, tenzij jullie betere maatschappijen aanbevelen.
<<

Pluis

Kletskop

Berichten: 522

Geregistreerd: 20 Mrt 2016 13:19

Bericht 12 Aug 2019 21:32

Re: Luchthaven London

Wij zijn twee jaar geleden op Luton geland via Vueling. Het wisselt wel eens voor de ene of de andere vlucht wie het goedkoopste is. Wij hebben het toen via tix of expedia vergeleken geloof ik
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11831

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 12 Aug 2019 22:57

Re: Luchthaven London

Ik weet niet vanuit waar je in Nederland vertrekt. Maar met mijn moeder ben ik vanuit Zuid-Brabant met de trein gegaan. De combinatie van vooraf afwezig zijn op het vliegveld. Die reistijd erbij. Plus dan nog vanuit de verre luchthavens van Londen naar het centrum gaan was dit qua tijd hetzelfde of zelfs korter. Je komt met de trein gewoon hartje centrum aan. We zijn toen om half acht op de trein gestapt en om half 1 Engels tijd waren we in het hotel. Dus van deur tot deur hadden we de reis al gehad.
____________________
Verbouwingsinsta @bduintje_klus
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 12 Aug 2019 23:00

Re: Luchthaven London

Het ligt een beetje aan het gemak dat je wilt. Vanaf Heathrow kun je meteen met de metro/tube naar Londen en kom je uit aan de kant van Paddington/Earls Court. Bij Luton moet je eerst met een transferbus naar een treinstation en kom je aan de noord kant uit. Bij Stansted kon/kun je volgens mij alleen met een express trein en kom je op Liverpool St uit. Bij Gatwick kun je met een express trein zowel als reguliere treinen (laatste zijn goedkoper, maar duurt langer) en dan kom je aan de zuidkant uit. Je kunt even uit m’n hoofd kiezen tussen Victoria en London Bridge.

Als je de transfer van luchthaven naar hotel meerekent, kom je met easyJet volgens mij vaak op Luton of Gatwick uit. Ik vind zelf Gatwick een fijne luchthaven en een makkelijke verbinding/transfer.
L2014 & H2017
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13549

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:29

Bericht 12 Aug 2019 23:17

Re: Luchthaven London

London Southend is ook een optie, volgens mij is dat echt een budgetvliegveld. Je moet dan nog wel een stukje met de trein.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

Kees

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8146

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:36

Bericht 13 Aug 2019 01:02

Re: Luchthaven London

Silly-One schreef:Ik weet niet vanuit waar je in Nederland vertrekt. Maar met mijn moeder ben ik vanuit Zuid-Brabant met de trein gegaan. De combinatie van vooraf afwezig zijn op het vliegveld. Die reistijd erbij. Plus dan nog vanuit de verre luchthavens van Londen naar het centrum gaan was dit qua tijd hetzelfde of zelfs korter. Je komt met de trein gewoon hartje centrum aan. We zijn toen om half acht op de trein gestapt en om half 1 Engels tijd waren we in het hotel. Dus van deur tot deur hadden we de reis al gehad.

Vanuit onze regio is dit idd ideaal! Maar wij zitten natuurlijk 'zo' in Brussel.
30-04-2017
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43576

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 13 Aug 2019 06:52

Re: Luchthaven London

Fiederilsje geeft een mooi overzicht. Je hebt ook nog London City, die komt nog centraler aan. KLM vliegt daar geloof ik op.
Ik heb even voor je gekeken en vanuit Eelde (wat me best handig lijkt met vijf kinderen, lekker dichtbij en geen grote luchthaven om overheen te dwalen) ook op Londen, met FlyBe. Maar dan kom je dus op Southend uit, wat inderdaad niet echt Londen zelf is maar nog best een stuk reizen er naar toe. Is dus maar net wat je fijn zou vinden. Vanaf Schiphol zijn natuurlijk meer vluchten naar andere luchthavens.
Ik vind zelf Stansted met de Standsted Express trein naar de stad en Heathrow met de metro fijne luchthavens.
Let's discover the world together.
<<

Anoniem316

Bericht 13 Aug 2019 07:06

Re: Luchthaven London

Vanaf Southend is het nog zo'n 45 minuten met de trein als ik het me goed herinner. Ik vond het wel heel leuk omdat je zo ook wat meer van Engeland zag.
Als je in de buurt van Groningen woont, zou ik zeker vanaf Eelde gaan. Scheelt reistijd naar Amsterdam en ik vond het een stuk relaxter reizen. Daargelaten dat parkeren op de luchthaven ook veel goedkoper is haha.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43576

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 13 Aug 2019 07:08

Re: Luchthaven London

Ja precies, Dee. Dan heb je beetje de keuze tussen verder reizen in Nederland en dichter in Londen aankomen of dichterbij in Nederland en wat verder door Engeland reizen. Dan lijkt dat laatste me leuker zelf. FlyBe is ook niet zo'n dure maatschappij, dat scheelt ook.
Let's discover the world together.
<<

Pinky

Noob

Berichten: 167

Geregistreerd: 22 Jan 2019 16:37

Bericht 13 Aug 2019 07:32

Re: Luchthaven London

Ik vlieg regelmatig met FlyBe en het grote voordeel vind ik vooral dat je bij 2 redelijk kleine vliegvelden aankomt. Waardoor je dus nooit lang hoef te wachten en vrijwel gelijk je koffers hebt. Het trein station zit recht tegenover het vliegveld en trein is inderdaad 45 minuutjes.
<<

Pitty

Bericht 06 Sep 2019 08:05

Re: Luchthaven London

Bedankt voor al jullie tips. Met al dat brexit gedoe hebben we maar besloten het eerst even af te wachten.

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers