Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Liefde, seks & relatie biechttopic

<<

Anoniem125

Bericht 20 Okt 2014 15:06

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Ohhh! Hij woont nog bij zijn ouders?! Dat maakt de zaak heel anders. Ik zou hem dan lekker eerst zelf eens laten ervaren hoe het is om op zichzelf te wonen. Jij hebt wel al je eigen huishouden en de kosten daarvan, dus op zich vind ik het logisch dat hij nu zelf gaat betalen voor zijn huis en de inrichting. Daar heeft hij waarschijnlijk ook lang voor kunnen sparen aangezien hij tot nu toe nooit kosten heeft gehad voor een woning. Jij heb ook je eigen huis ingericht en hebt je eigen meubels neem ik aan. Tegen de tijd dat jullie gaan samenwonen kun je een combinatie maken van jouw meubels en zijn meubels.

Dat hij meer betaalt met uitjes en etentjes is waarschijnlijk omdat hij denkt dat het zo hoort, als man zijnde om te betalen. Op zich niet erg. Als ik dit zo hoor zou ik hem wel die PS4 geven.
<<

Anoniem185

Bericht 20 Okt 2014 19:06

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Ik zou hem ook die PS4 gewoon geven. Leuk toch?

Hij geeft duidelijk aan dat hij de hele tijd wil betalen en hij weigert geld van jou aan te nemen... Het is niet alsof je het niet hebt aangeboden en gebruik maakt van de situatie dan. Misschien doet hij het wel omdat hij beseft dat hij het momenteel financieel nog ruimer heeft dan jij nu. Ik betaal momenteel ook meer (uitjes, etentjes, gewoon boodschappen) dan mijn vriend, omdat ik meer werk. Dat maakt niet dat ik het vervelend zou vinden om een duur cadeau te krijgen als hij daar wel de mogelijkheid toe heeft en me graag blij wil maken met iets.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4575

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:53

Bericht 25 Okt 2014 11:19

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Ik heb heel lang getwijfeld of ik het op wilde schrijven maar ik doe het nu toch.

Mijn man en ik zijn al heel lang bij elkaar. We hebben twee kinderen. We hebben veel mee gemaakt in onze relatie en altijd kwamen er samen sterk uit. We waren ook altijd na zo'n lange tijd altijd gek op elkaar en knuffelen en moesten elkaar altijd even aan raken als we langs elkaar liepen in huis of als ik bezig was met eten maken kwam die er altijd bijstaan of mij even vasthouden. We gingen samen weg, uiteten of een weekendje weg, ook al hadden we toen die tijd een kind. We besteden aandacht aan elkaar.
De verandering is langzaam gekomen in de zwangerschap van de tweede. We gingen meer afstand van elkaar nemen, mijn man ging ook meer uit dan anders. We gingen ook steeds minder met elkaar iets doen of we knuffelde ook niet meer. We hebben sinds de geboorte al een halfjaar geen seks meer gehad en ik moet eerlijk toe geven dat ik het ook niet mis. Mijn man maak het volgens mij ook niet zoveel uit, hij maak ook geen move om het te willen doen. We zoenen elkaar ook niet meer, eigenlijk niks meer. We leven eigenlijk als broer en zus. We houden zielsveel van elkaar dat weet ik wel maar we zijn allebei niet gelukkig met elkaar. Scheiden willen we allebei eigenlijk niet. Na een aantal keer met elkaar gepraat te hebben, zouden we allebei ons best doen voor onze relatie. Ik heb het voor mij gevoel echt voor gegaan maar mijn man niet. De afspraken kwam die niet na en na een aantal dagen zaten we weer in dezelfde situatie. We leven een beetje ons eigen leven, lopen niet meer op hetzelfde pad laat maar zeggen. De situatie gaat ik kapot aan, ik heb heel veel verdriet en pijn er van maar ik weet niet hoe het goed ga komen. We moeten van ver komen om deze relatie te redden maar ik hebben gevoel dat het van een kant moet komen, hij wil wel maar niet met zoveel moeite lijkt het wel. We hebben de laatste twee jaar veel verdriet van andere situatie gehad wat we allebei moeten verwerken. Dat onze relatie teveel is erbij om het te redden. Ik wil zo graag maar ik weet niet hoe. Ik durf er ook niet over te praten met iemand dus ik krop alles op. Ik mis mijn man heel erg, ik wil niet stoppen met deze relatie maar het ziet er nu na uit dat er geen andere oplossing is dan stoppen.
<<

Anoniem315

Bericht 25 Okt 2014 13:09

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Als jullie het beide wel oké vinden zo, dan zou ik voor de kinderen bij elkaar blijven. Dan maar geen fysieke liefdesrelatie meer. Sterkte met je beslissing :hug:
<<

Anoniem331

Bericht 25 Okt 2014 13:15

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

*weg*

Ik zou nu dan ook weer aan de bel trekken. Bij je man, zeg wat jij graag anders wilt. Wij hebben dat beide niet gedaan en kwamen zo op een punt dat er ook niet meer de mogelijkheid was om er wat aan te doen. Te ver uitt elkaar, zoveel verschillende ideeën over het leven. We doen er zoveel mensen verdriet mee dat het zo gaat. Maar op de lange termijn zouden we onze kinderen echt te kort doen door ze in een huis op de laten groeien waar geen liefde is tussen de ouders.

Echt, praat met je man, zoek hulp, steek er alle energie in die je hebt!
Laatst gewijzigd door Anoniem331 op 25 Okt 2014 15:09, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem Antwoord

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 214

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:06

Bericht 25 Okt 2014 13:29

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

ik reageer even anoniem, wij hebben al ongeveer 6 jaar geen seks, hebben het 3x gedaan met als doel zwanger worden en dat is 2x gelukt. Hiervoor hadden wij seks zoals ieder ander (gemiddeld) stel. Hier heeft het als reden psychische problematiek, mijn vriend is aseksueel. Ik heb hier veel moeite mee gehad maar kan nu zeggen dat ik best zonder seks in een relatie kan, er zijn zeg maar meer wegen die naar Rome leiden. Ik mis zeker met regelmaat de intimiteit en inderdaad zoals jij beschrijft, ff die knuffel of aanraking als je elkaar in huis tegenkomt. Maar jij schrijft dat jullie niet alleen op sexueel gebied van elkaar vervreemd zijn geraakt, ben je dan nog wel gelukkig in je relatie? Afgezien van het feit dat jullie geen seks meer hebben? Verder sluit ik me helemaal aan bij popcorns laatste alinea. Sterkte!
<<

Anoniem315

Bericht 25 Okt 2014 13:43

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Ik zeg ook niet dat dat 't beste is, maar daar zou mijn voorkeur (waarschijnlijk) naar uit gaan. Het in elk geval proberen.

Popcorn, ik vind het echt benijdenswaardig dat je het zo lang nog hebt geprobeerd. Jammer dat het niet blijkt te werken. Dan doe je er inderdaad het beste aan om je eigen weg te gaan, lijkt me. Sterkte met alles..
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4575

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:53

Bericht 25 Okt 2014 14:06

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Exogenesis, ik moet ook eerlijk zeggen dat ik deze situatie alleen vol hou voor de kinderen. Daarom wil ik het blijven proberen. Als ik alleen was geweest dan was ik al lang weg gegaan dat weet ik zeker. Maar om mijn kinderen verdriet te doen vooral de oudste de kleinste zou er niet veel van merken, dat doet me heel veel verdriet. Maar dan vraag ik mezelf af hoe lang ik dat vol gaat houden voor de kinderen. Ik heb nu elke dag heel veel verdriet.

Popcorn, ik wil vanavond echt gaan praten met mijn man. Het gevoel wat je beschrijf even elkaar knuffelen of kusje, hoef noggeens seks dat mis ik. Tegen elkaar aan liggen op de bank, het alles delen mis ik. Sterkte de komende tijd.

Anoniem, we zijn allebei niet gelukkig in onze relatie. We zijn in alle opzichten een beetje vervreemd van elkaar, niet alleen op sexueel gebied. We houden zielsveel van elkaar dat is niet verdwenen maar onze relatie is echt niks op dit moment. Ik heb er op dit moment geen moeite mee om geen seks te hebben maar ik denk dat dat meer komt omdat het nu even niet lekker loopt.

Ik ga vanavond goed praten met mijn man, er moet op dit moment dingen veranderen. Ik vind het al moeilijk om elke dag op te staan met het verdriet en gemis van mijn man. Ik slaap slecht omdat ik hele tijd ligt te denken. Ik ga er echt aan onder door op dit moment. En als het niet gaat lukken moeten we denk ik een hele moeilijke beslissing gaan nemen. Ik wil dat echt niet en niet alleen voor de kinderen maar ook voor mezelf.
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13549

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:29

Bericht 25 Okt 2014 14:21

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Exo zegt natuurlijk niet voor niks: als jullie het allebei oké vinden zo.
Als het je echt ongelukkig maakt is het anders, maar dan vind je het dus niet oké. Ik ben het wel met Exo eens dat zo'n situatie niet per se hoeft te betekenen dat je uit elkaar moet gaan.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

Leaf

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2809

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:42

Bericht 25 Okt 2014 14:36

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Als ik 1 ding geleerd heb, dan is het wel dat je alleen voelen in een relatie veel erger en slopender is dan echt alleen zijn.
RYW schreef:Ik heb dingen uit mijn schoenzool gepeuterd die ik boeiender vind dan Nougat's mening en leven.
<<

Anoniem140

Bericht 25 Okt 2014 14:46

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Ik persoonijk vind het een vreemd advies, om maar bij elkaar te blijven voor de kinderen. Biechtje geeft aan diep ongelukkig te zijn, en kinderen krijgen dat echt wel mee. Als ouders ongelukkig zijn met elkaar heeft dat zijn weerslag op de kinderen, als je ouders nooit fysieke liefde tonen ook. Volgens mij hebben kinderen veel meer aan twee gelukkige ouders die apart wonen dan ouders die ongelukkig zijn, maar in 1 huis wonen.
Ik wens je veel sterkte Biechtje!
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25047

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 25 Okt 2014 18:16

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Eens met Miley!
❤ 7 juni 2018
<<

Toos

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 586

Geregistreerd: 12 Jun 2014 22:43

Bericht 25 Okt 2014 21:02

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Miley schreef:Ik persoonijk vind het een vreemd advies, om maar bij elkaar te blijven voor de kinderen. Biechtje geeft aan diep ongelukkig te zijn, en kinderen krijgen dat echt wel mee. Als ouders ongelukkig zijn met elkaar heeft dat zijn weerslag op de kinderen, als je ouders nooit fysieke liefde tonen ook. Volgens mij hebben kinderen veel meer aan twee gelukkige ouders die apart wonen dan ouders die ongelukkig zijn, maar in 1 huis wonen.
Ik wens je veel sterkte Biechtje!


Volledig met je eens. Ik kom zelf uit een relatie van 10 jaar met twee kinderen, een koophuis en alles goed geregeld. Alles, behalve een goede relatie. Mijn ex en ik leefde de laatste twee jaar van onze relatie volledig langs elkaar heen. We bewandelde absoluut niet meer dezelfde weg waardoor en irritaties e.d. kwamen. Door een opstapeling van veel dingen deelde we geen liefde meer met elkaar, was er geen affectie meer en daardoor leefde we echt als broer en zus. En hierdoor uiteindelijk als een broer en zus die elkaar soms niet meer konden zien of luchten. Mijn ex en ik zijn uiteindelijk dus wel uit elkaar gegaan en nu 1,5 jaar later kunnen we het nu veel beter met elkaar vinden dan toen. We spreken regelmatig af, eten soms bij elkaar, drinken koffie met elkaar en soms gaan we met zijn vieren een dagje weg. Voor de kinderen is het natuurlijk erg rot als ouders uit elkaar gaan, zacht uitgedrukt maar geloof me kinderen gaan op den duur echt gebukt aan ouders die niet meer van elkaar houden, op meerdere manieren.
Succes. It is being able to go te bed each night with your soul at peace.
<<

Anoniem185

Bericht 25 Okt 2014 21:07

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Staat je man niet open voor relatietherapie?
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4575

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:53

Bericht 27 Okt 2014 10:11

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Hier ben ik weer even.

We hebben een beetje gepraat. We hebben allebei de griep en de kinderen ook dus dan heb je niet zoveel zin om te praten. We hebben wel na elkaar uitgesproken dat we elkaar missen. Maar alles is nog bij het oude. Als de griep weg is nog een keer goed proberen te praten maar ik heb wel voor mezelf besloten, verander er niks na ons gesprek stop ik met de relatie hoe moeilijk het ook ga worden. Dit verdriet hou ik niet vol en voor de kinderen kan ik ook niet bij elkaar blijven want dan ga ik er zelf aan onder door. Ik hoop dat 2015 een mooi jaar gaat worden, anders wordt het weer voor de derde keer op rij een klote jaar.

Lampenkapje, ik zit zelf al in therapie omdat ik de afgelopen twee jaar veel heb mee gemaakt en dat verdriet kan ik niet verwerken. Ik heb al in mijn sessie verteld over mijn relatie maar op een of andere manier durf of kan ik er niet over praten. Hier op het forum heb ik al meer verteld dan dat ik durf. Dus ik denk dat relatietherapie niks voor mij zou zijn.

Dank je wel in ieder geval voor jullie reactie's.
<<

Anoniem125

Bericht 27 Okt 2014 13:19

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Voor mij en mijn man zou een relatie zonder seks absoluut niet werken. Ik kan me niet voorstellen dat dit in andere relaties wel het geval kan zijn. Of je moet allebei a-seksueel zijn en elkaar daarin hebben gevonden en dus geen seksuele gevoelens kennen, maar anders zal er altijd een gemis blijven bij een of allebei de partners. Je kunt het misschien heel lang ontkennen en wegdrukken en als je lang geen seks hebt gehad, dan lijkt het misschien minder belangrijk te worden, maar wat als een van de twee iemand tegenkomt die deze seksuele behoeften aanwakkert?

Een mens is een seksueel wezen en als dit niet wordt gevoed/onderkend in een relatie, dan loop je voor mijn idee over een heel smal lijntje, waar je heel gemakkelijk vanaf dondert.
<<

Anoniem331

Bericht 27 Okt 2014 13:27

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Ik ben het niet vaak met je eens, maar het klopt wel wat je zegt Nougat.
Uiteindelijk gaat in ieder geval 1 van de 2 deze dingen missen, en dan?
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4575

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:53

Bericht 27 Okt 2014 20:20

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Ik heb even advies nodig.

Mijn vriend en ik zijn nu 4,5 jaar samen waarvan we 2 jaar samenwonen. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb het sterke vermoeden dat hij één of andere stoornis heeft. Hij wil zelf ook morgen de dokter bellen omdat het op deze manier elke keer vast loopt en dat is jammer omdat we naast vriend en vriendin ook elkaars beste maatjes zijn. En misschien hebben jullie een idee waar dit op lijkt.

Goed, de 'dingetjes':
- Hij is vrij gesloten wat betreft gevoel en alles wat hij zegt of verteld komt eruit alsof het een grapje is. Daarnaast is hij echt iemand van heel weinig woorden tenzij hij over zijn passie praat: voetbal.
- Als hij boos is negeert hij mij compleet of hij komt met ontzettend kwetsende dingen aan. Dit duurt trouwens ook maar een half uur en dan is hij het vergeten. Zowieso wil hij alles oplossen met een knuffel en kus.
- Hij maakt echt alles half af. Of hij stelt het uit tot morgen. Maar morgen komt nooit :P
- Afspraken komt hij niet na, dat lukt hem echt niet en dat is heel irritant. Niet alleen voor mij maar ook voor zijn omgeving.
- Hij is zo rommelig als de pest! Vieze kleding? Ligt op een hoop naast het bed. Sleutels? Overal en nergens in huis. Iets wat kapot is? Gewoon buiten in de tuin gooien. Gekookt? Ruimt hij 3 uur later wel op. Gemorst met koffie of drinken? Ruimt hij helemaal niet op. Zijn administratie? Ook overal en nergens.
- Als ik dingen aan het vertellen ben lijkt het vaak wel alsof ik tegen een muur aanpraat want het enige wat hij vaak zegt is 'hmm'. En dan wordt hij boos als ik vraag of dat nou een ja of nee is en of hij überhaupt wel luistert.
- Hij komt soms heel egoïstisch over want mensen moeten wel vragen hoe het met hem gaat etc maar zelf toont hij weinig interesse in een ander. Maar dat kan ook weer te maken hebben met het feit dat hij echt een kluns is wat praten betreft.

Zelf denk ik aan een vorm van autisme maar welke vorm dan? Of misschien iets anders? Jullie een idee?
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25047

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 27 Okt 2014 20:23

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Hmm dat was ook mijn eerste gedachte inderdaad, maar is hij hier nooit eerder op getest? Lijkt me toch dat hij al veel eerder tegen dingen is aan gelopen, of niet?
❤ 7 juni 2018
<<

Mamsie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2184

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:58

Bericht 27 Okt 2014 21:07

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Rekatiebiechtje zonder sex, doet 1 van jullie ook wel eens een echte poging? Ik bedoel met z'n 2e afwachten tot de ander wat doet schiet niet op. Als het al zo'n tijd geleden is lijk je het op den duur te verleren.

Kun je niet een keer de kids wegbrengen, iets sexy's aantrekken en gewoon zeggen dat je hem graag wilt. Voelt misschien gemaakt en gepland maar wachten wordt hem ook niet. Dan maar meteen de koe bij de horens vatten, dat geplande zijn jullie dan zo vergeten.
GVS Let me love you a little more before youre not little anymore.
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13549

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:29

Bericht 27 Okt 2014 21:25

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Biechtje-met-vriend-die-misschien-een-vorm-van-autisme-heeft: Vindt hij zelf überhaupt dat er mogelijk iets is? Want als dat niet zo is, is de kans vooralsnog erg klein dat hij zich gaat laten onderzoeken. Zelf kun je geen diagnose stellen, dus als je het zeker wil weten zal hij echt een traject in moeten en dat kan alleen als hij het zelf ook wil weten.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4575

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:53

Bericht 27 Okt 2014 21:44

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Bliss schreef:Hmm dat was ook mijn eerste gedachte inderdaad, maar is hij hier nooit eerder op getest? Lijkt me toch dat hij al veel eerder tegen dingen is aan gelopen, of niet?


Nee hij is hier nooit op getest. Wel is hij naar een speciale school geweest en heeft hij een werkcoach die hij achter de hand heeft zeg maar. En her enige wat altijd naar voren kwam is dat hij leren lastig vind, het uitstellen en de communicatie maar hier is verder nooit iets mee gedaan. Zijn moeder woont sinds 10 jaar in Australië en zijn vader woont 200km hier vandaan, hij heeft met beide al 5 jaar geen contact meer mee.

Susan: Ja hij wil dit zelf ook omdat hij het zelf heel moeilijk vind en dat hij zelf ook niet snapt waarom hij zo is en nu gewoon duidelijkheid wil.
<<

Kiek

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 562

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:21

Bericht 27 Okt 2014 21:48

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Ik vind het nogal wat om gelijk een diagnose te stellen eigenlijk. Ik lees niet perse iets heel alarmerends in de zin van een stoornis. Tig mensen zijn gesloten of rommelig. Iedereen uit zijn boosheid op een andere manier en op welke manier komt hij afspraken niet na? Werkt hij? Komt hij daar zijn afspraken wel na?

Loopt hij zelf ook tegen de dingen aan die jij noemt? Of is het meer dat jij daar last van hebt?

En stel dat hij wel een 'stoornis' (ik vind dat een rotwoord trouwens) heeft, wat dan? Wat zal dat opleveren voor jullie? Ik denk dat je vriend goed bij zichzelf moet nagaan of hij een label opgeplakt wil hebben want stel dát er een diagnose komt, kan dat ook erg lastig zijn om mee te dealen. Een label opgeplakt krijgen is niet echt een feestje ofzo ;-).

Edit: Ik had je laatste reactie nog niet gelezen. Als hij er ook tegenaan loopt en graag het waarom wilt weten doet'ie er inderdaad goed aan om langs de huisarts te gaan.
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13549

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:29

Bericht 27 Okt 2014 21:51

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Als hij er zelf ook last van heeft dan kan hij gewoon naar de huisarts gaan om een verwijzing te vragen naar de GGZ of andere instantie waar diagnostisch onderzoek wordt gedaan en zich daar aanmelden. Dat is de simpelste weg.

En nee, een diagnose is geen feestje, maar het is ook niet het einde van de wereld, je wordt er niet anders van als mens en als je een vorm van autisme hebt dan geeft dat ook wel weer inzicht en is er meer gerichte hulp mogelijk bij het omgaan met je problemen. Dus ik snap wel dat mensen willen weten of ze al dan niet een "label" (ik vind dat altijd een rotwoord) hebben.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

Toos

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 586

Geregistreerd: 12 Jun 2014 22:43

Bericht 27 Okt 2014 21:56

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Mamsie schreef:Rekatiebiechtje zonder sex, doet 1 van jullie ook wel eens een echte poging? Ik bedoel met z'n 2e afwachten tot de ander wat doet schiet niet op. Als het al zo'n tijd geleden is lijk je het op den duur te verleren.

Kun je niet een keer de kids wegbrengen, iets sexy's aantrekken en gewoon zeggen dat je hem graag wilt. Voelt misschien gemaakt en gepland maar wachten wordt hem ook niet. Dan maar meteen de koe bij de horens vatten, dat geplande zijn jullie dan zo vergeten.


:good: Sorry dat zie ik even heel visueel voor me. Denk aan een carnavals pakje in de vorm van een koe met Viking oren. Mijn gedachten gaan even met me aan de wandel :palm:
Succes. It is being able to go te bed each night with your soul at peace.
VorigeVolgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers