Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Liefde, seks & relatie biechttopic

<<

Anoniem75

Bericht 04 Jun 2014 20:29

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Je hebt niks met hem gehad maar waarschijnlijk wel over hem gedroomd hoe het zou kunnen zijn tussen jullie. En waarschijnlijk heb je in je dromen ook alles erg geromantiseerd en hem 'perfect' gemaakt. Want het kan allemaal in je dromen. Waarschijnlijk is hij verre van perfect en ook is het allemaal lang geleden en mensen veranderen. Kortom vergeet die jongen van je dromen want die is toch niet echt en kijk eens naar wat je hebt. Je bent niet voor niets voor je huidige vriend gevallen.
<<

Green_Pepper

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4568

Geregistreerd: 09 Feb 2014 15:55

Bericht 04 Jun 2014 20:39

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Die jongen is een droom, je kent hem niet eens nu. Je weet niet hoe hij is, hoe hij leeft en hoe het samen met zou zijn. Je bent blij met je vriend (zeker weten?), dus vergeet die jongen. Het gras lijkt in je dromen misschien groener met/bij die jongen, maar het is een droom over een onbekende.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4266

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 04 Jun 2014 22:04

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Green_Pepper schreef:Zo, dat is nog al wat om te verzwijgen. Hoe ben je er achter gekomen?
Als je nu nog contact met hem hebt zou ik het hem wel vertellen. Als je dit niet meer hebt zou ik het denk ik laten, als ik ooit dan weer contact zou krijgen dan zou ik het wel alsnogverbastering


Ik heb het via google. Liep aan hem te denken en zocht zijn naam op facebook, maar vond geen passende resultaten. Zijn naam via google gezocht en vond nog niks en toen zijn 06 op google ingevoerd en daar rolde zijn twitteraccount. Zijn naam die ik ken bleek een soort verbastering te zijn van zijn echte naam. Vervolgens op die naam op facebook gezocht en toen had ik direct het juiste profiel te pakken. Er staat heel veel openbaar op zijn facebook en zodoende zag ik dat hij nog maar heel kort getrouwd is (nog geen jaar) en twee jonge kinderen heeft, inclusief allemaal gezellige gezinsfoto's :laughcry:

Ik voel me er best rot over, maar weet niet goed wat ik ermee moet. Hij blijft vrolijk whatsappen dat hij zin heeft om binnenkort weer af te spreken :palm: . Vanzelfsprekend doe ik dat niet.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 04 Jun 2014 22:13

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Ik zou een paar foto's van zijn feb naar hem appen. Zonder verdere uitleg en als enige erbij zeggen 'duidelijk toch'. En dan niks meer..puur omdat hij wel mag weten dat je erachter bent gekomen maar verder dan ook geen contact meer...al blijft het wel klote natuurlijk..
<<

Green_Pepper

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4568

Geregistreerd: 09 Feb 2014 15:55

Bericht 05 Jun 2014 09:04

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Pff, wat een rotsituatie. Ik zou ook niet meer op de uitnodigingen ingaan, maar hem appen dat je zijn facebookaccount hebt gevonden onder zijn echte naam (die naam dus noemen). Sterkte.
<<

Fjell

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1579

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:27

Bericht 05 Jun 2014 09:14

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Ik heb het ook een keer gehad, al was dat alleen maar zoenen. Kwam er dag later door wat research ook achter dat hij getrouwd was en kind had. Heb er verder niks mee gedaan. Heb mij er wel even schuldig over gevoeld maar had ook zoiets van ik kan niet weten dat hij getrouwd is en ga er vanuit dat als iemand aan het flirten e.d. is hij single is... Hem daarna nog wel een paar keer tegen gekomen maar gewoon genegeerd.

Vind het wel een goed idee om hem op 1 of andere manier te laten weten dat je de waarheid ontdekt hebt en daarna geen contact meer. Sterkte! Niet leuk dit..
-Jeg har det som plommen i egget-
<<

Anoniem58

Bericht 05 Jun 2014 10:05

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Ik zou de neiging hebben om iets op zijn Facebook te plaatsen, maar dat waarschijnlijk uiteindelijk niet doen. Ik zou hem ook appen met wat foto's van zijn fb en zijn echte naam.
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8451

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 05 Jun 2014 10:18

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Ik vraag me nu af of jullie je dan ook niet de vrouw zouden willen inlichten. Wie weet hoe vaak zo'n vreemdganger dit doet.

@Biechtje met jeugdliefde, het is vast een situatie van "wat als". Vele van ons hebben zo'n jongen. Ik in elk geval wel en ja die spreek ik heel soms nog weleens, maar niet op een romantische manier ofzo. Plus ik weet dat mijn huidige vriend zoveel beter voor me is, maar soms kruipt gewoon dat gevoel.. zegt niets over mijn huidige relatie hoor. Enkel over mijn rare romantische filmfantasieën en onafgemaakte/onbeantwoorde oude liefde.

@Biechtje met striemen, het is misschien raar om te beseffen, maar een man kijkt daar nu echt niet naar! Hij wilt met jou het bed delen en daar hoort dat bij en dat gaat echt geen tegenvaller zijn ofzo. Volgens mij is het trouwens altijd spannend om met een nieuw iemand naakt te gaan :dance: Trek iets aan waar jij je prettig bij voelt en doe wat jij prettig vindt. Veel plezier!
<<

Fjell

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1579

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:27

Bericht 05 Jun 2014 10:57

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Tabbie schreef:Ik vraag me nu af of jullie je dan ook niet de vrouw zouden willen inlichten. Wie weet hoe vaak zo'n vreemdganger dit doet.


Heb me daar eigenlijk toen niet echt mee bezig gehouden.. Weet eigenlijk niet meer waarom. Al was het ook niet zo makkelijk uit te vinden wie zijn vrouw was. Het was een buitenlander en ik kwam alleen stuk tegen op internet waarin zoiets stond als 'met mijn vrouw en kind'. Maar als het mij nog een keer zou overkomen, wat ik natuurlijk niet hoop, dan zou ik er wel aan denken inderdaad om dat te doen.
-Jeg har det som plommen i egget-
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4266

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 05 Jun 2014 11:06

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Hier het biechtje met de jeugdliefde. Dank jullie voor jullie eerlijke reacties.

@Dundas: ja ik ben echt gelukkig in mijn huidige relatie. Momenteel zit ik niet zo heel lekker in mijn vel, dus dat maakt wel dat ik over van alles en nog wat onzeker ben.

@Razz: dank je wel voor jouw reactie. Je verwoordt het precies goed hoe ik het voel. Dank je voor het relativeren, het is inderdaad een droomjongen waarin ik hem en alles aan hem perfect heb gemaakt.

@Greenpepper: Heb je helemaal gelijk in, ik weet niet eens wie of wat hij nu is. Ik zou dat wel graag willen weten, omdat het voor mijn gevoel niet helemaal 'af' is. Maar aan de andere kant: waarom zou ik dat willen? Waarschijnlijk alleen maar omdat ik alles in mijn hoofd heb geromantiseerd.

@Tabbie: Ik herken me ook heel goed in wat jij schrijft. Wat goed om te horen dat ik niet de enige ben :-) En dat jij hierdoor ook niet twijfelt aan jouw relatie.
<<

Anoniem185

Bericht 05 Jun 2014 11:56

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Biechtje met jeugdliefde, ik heb ook zo'n jongen. Spreek heb sporadisch nog wel eens en we zijn nog bevriend met elkaar op facebook. Wel weet ik dat mijn vriend de juiste voor me is en zou ik nooit meer dezelfde fout maken (heb met die jongen mijn 1e relatie lopen verkutten doordat ik ging zoenen met hem enzo). Voor mij is het alleen wel het gevoel dat ik in die tijd een veel makkelijker leven had, minder zorgen. Ik denk dat ik hem daarom ook zo geromantiseerd heb.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4266

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 05 Jun 2014 12:53

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Lampenkapje schreef:Biechtje met jeugdliefde, ik heb ook zo'n jongen. Spreek heb sporadisch nog wel eens en we zijn nog bevriend met elkaar op facebook. Wel weet ik dat mijn vriend de juiste voor me is en zou ik nooit meer dezelfde fout maken (heb met die jongen mijn 1e relatie lopen verkutten doordat ik ging zoenen met hem enzo). Voor mij is het alleen wel het gevoel dat ik in die tijd een veel makkelijker leven had, minder zorgen. Ik denk dat ik hem daarom ook zo geromantiseerd heb.


Dank je voor je reactie! Ik had toentertijd ook een vriendje, toen ik tegelijkertijd bevriend was met de jongen in kwestie. Ik heb toen net als jij ook (tijdens mijn relatie) een keer met die jongen gezoend. Dat maakte me zo in de war toen. De middelbare schoolperiode was voor mij niet zo fijn, ik zat helemaal niet lekker in mijn vel en klampte me vast aan bepaalde mensen (waaronder die beste vriend). En de mensen die echt dicht bij mij stonden (mijn vriendje toen dus), die stootte ik af. En uiteindelijk is mijn die beste vriend er toen ook vandoor gegaan. Mijn vriendinnen (die wel bij mij bleven om me te steunen), hebben dit hem echt kwalijk genomen. Waarom kan ik dan nog zo'n beeld in mijn hoofd hebben van een geweldige jongen? My mind works in mysterious ways... :thumbdown:
<<

Anoniem185

Bericht 05 Jun 2014 15:14

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Zo herkenbaar! Ik heb het uiteindelijk uit gemaakt met mijn toenmalige vriend en hij bleef bij zijn toenmalige vriendin. Vervolgens verhuisde hij naar twee uur verderop. Spreek hem dus nog sporadisch en ik weet dat het een lul is, maar je blijft toch een zwak houden.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4266

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 05 Jun 2014 16:12

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Lampenkapje schreef:Zo herkenbaar! Ik heb het uiteindelijk uit gemaakt met mijn toenmalige vriend en hij bleef bij zijn toenmalige vriendin. Vervolgens verhuisde hij naar twee uur verderop. Spreek hem dus nog sporadisch en ik weet dat het een lul is, maar je blijft toch een zwak houden.


Oh wat fijn dit, die herkenning. Was die van mij ook maar verhuisd naar verweggistan, maar helaas, hij woont hier binnen 10 km afstand. Het is een wonder dat ik hem nooit tegen ben gekomen in de tussentijd. Ik weet dat hij niet verhuisd is in de tussentijd, dus ben ik wel eens op mijn hoede of ik hem tegenkom. Dat vind ik niet prettig.
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8451

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 05 Jun 2014 16:23

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Het is maar wat je ermee doet he. Bedenk even dat je niet meer op de middelbare zit :ja:
<<

Anoniem185

Bericht 05 Jun 2014 16:34

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Tabbie schreef:Het is maar wat je ermee doet he. Bedenk even dat je niet meer op de middelbare zit :ja:

Precies dat!
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4266

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 05 Jun 2014 16:39

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Lampenkapje schreef:
Tabbie schreef:Het is maar wat je ermee doet he. Bedenk even dat je niet meer op de middelbare zit :ja:

Precies dat!


Hebben jullie helemaal gelijk in. Ik voel me er stukken beter over. Dank jullie meiden :)
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4266

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 10 Jun 2014 12:53

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Mijn ex en ik zijn al een tijdje uit elkaar, maar we blijven een zwak houden voor elkaar. Nu wil hij het alleen nog eens met mij proberen als ik met mijn familie en vrienden breek, omdat hij vind dat zij een slechte invloed op mij hebben.

Ik ben woest en ontzettend gekwetst en ik peins er niet over. Het doet me echt verdriet dat hij dat uberhaupt van me durft te vragen. Hij moet zich kapot schamen. Hij spreekt zijn familie ook niet, maar er is duidelijk iets niet goed gegaan in het hele hechtingsproces vroeger ofzo, want anders kun je zoiets toch niet eens vrágen van iemand anders. Dan weet je echt niet wat houden van is, volgens mij.

Zo, dit lucht op.
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8451

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 10 Jun 2014 12:56

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Jeetje! Inderdaad wat een vraag zeg. En waarom zouden zowel je familie als vrienden (en dan zelfs allemaal) een slechte invloed op je hebben?

Lijkt mij meer dat hij je helemaal afhankelijk van hem wilt maken (doen loverboys toch ook, je ontvreemden van je familie en vrienden). Gelukkig peins je er niet over!
<<

Green_Pepper

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4568

Geregistreerd: 09 Feb 2014 15:55

Bericht 10 Jun 2014 13:40

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Nou ja zeg, wat een vraag!! Goed dat je er niet over nadenkt, want als dit liefde moet zijn dan is er ergens iets mis. Lijkt me ook een behoorlijke afknapper als hij zoiets zegt en vraagt.
Heb je hem hierna nog gesproken?
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14399

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 10 Jun 2014 13:57

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Ik ben blij dat je zelf ook inziet dat het een bizarre vraag is en dat liefde in jouw geval niet blind maakt. Als ik het zo lees ben jij beter af zonder hem hoor!
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Anoniem125

Bericht 10 Jun 2014 16:12

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Wat bizar. Zo iemand kan nooit goed voor je zijn. Ik zou persoonlijk niet eens contact meer met iemand willen die zo'n voorstel doet. Ver uit de buurt blijven!
<<

Fred

Major Yipyapper

Berichten: 4576

Geregistreerd: 11 Sep 2013 16:08

Bericht 10 Jun 2014 16:27

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Wil hij alleen op de wereld zijn met jou? Dan zou de wereld er wel heel klein uit zien als je als stel zijnde geen familie en vrienden hebt en dus alleen op elkaar aangewezen zou zijn. Bizarre vraag inderdaad.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4266

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 10 Jun 2014 19:06

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Inmiddels ben ik al 7 jaar samen met mijn man. Hiervoor had ik 2,5 jaar een soort knipperlicht relatie met een jongen. Deze jongen heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik bij hem hoorde en niet bij mijn vriend.
Dit heeft al tot vele ruzies geleid, maar toch kwam het telkens wel weer 'goed'. Of althans, als we elkaar tegenkwamen maakten we gezellig een praatje. Met oud&nieuw was hij kennelijk weer erg dronken, want ik kreeg weer berichtjes dat hij me mistte en of hij keer langs mocht komen en of ik nog eens na wilde denken over mijn gevoelens voor hem.
Nu zijn mijn man en ik 2 weken geleden getrouwd en dat heeft mijn ex gehoord, dus ik kreeg paar dagen later berichtje of ik getrouwd was. Daar op geantwoord en toen feliciteerde hij me en wenste hij me veel geluk. Dacht dat het nu wel over zou zijn bij hem, maar zondag kreeg ik ineens een berichtje dat ie zich afvroeg of ik nu echt gelukkig was..
:12:
Eigenlijk is mijn eerste ingeving dat ik op zo'n stom bericht niet eens ga reageren, ik snap werkelijk niet wat ie met die vraag wilt. Maar mijn man zegt dat ik op dat bericht moet reageren met dat ik nu gelukkiger dan ooit ben sinds ik getrouwd ben.
Wat zouden jullie doen? Negeren of reageren?
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14399

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 10 Jun 2014 19:12

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

Negeren. Nummer blokkeren en wissen. Je hebt niks aan het contact met hem.
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
VorigeVolgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers