Desktop versie van Zeg maar Yes
Gesloten onderwerp

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

15 Mei 2014 14:04

Soms is dat gewoon zo.. dan kan iets je in het verkeerde keelgat schieten, dan kan je onredelijk willen doen maar tegelijkertijd weet je dat het niet hoeft. Kortom: maak je er ook weer niet zooo druk om. Maar uit het niet teveel naar hem, weet dat dit eventjes jouw pakkie-an is. Hij heeft echt heel netjes gereageerd en je weet dus dat er niks verder is.

En soms.. soms heb je van die vrouwen zonder dat je ze ooit gezien hebt of mee gesproken hebt die onder je huid gaan zitten. Verklaring is er dan niet echt voor.. maar leg het dus ook naast je neer en laat vooral dingen er niet door vergallen!

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

15 Mei 2014 14:50

Eigenlijk weet ik wel dat jullie gelijk hebben...

Ik wil ook niet zo denken, maar weet zelf even niet hoe ik weer van dat onzekere gevoel af kom.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

15 Mei 2014 15:42

Door heel bewust tegen jezelf te zeggen dat het onzin is, dat je je nergens zorgen over hoeft te maken en dat je je een beetje aanstelt. En dan een keer of 50 :-)

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

15 Mei 2014 16:02

In mijn geval waarschijnlijk een keer of 100 ;)

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

20 Mei 2014 18:43

Afgelopen weekend hebben wij de we vibe (sexspeeltje) aangeschaft.. Nu hebben we hem 1 keer gebruikt maar hij verschoof echt elke keer als mijn vriend er ook bij in kwam en begon met penetratie.. Wie heeft er ook ervaring mee?

Re: Biechttopic

20 Mei 2014 19:57

Mijn psycholoog heeften doorverwezen naar een seksuoloog. Dit omdat ik seks totaal geen fijne bezigheid vind, er niet van kan genieten, ik onzeker ben over mezelf en m'n doen en laten in bed, mijn vriend ooit gezegd heeft dat hij het fijn vindt als ik initiatieven zou nemen en ik daardoor nog onzekerder word (want immers, ik doe het blijkbaar verkeerd, althans die conclusie koppel ik er zelf aan vast), en mijn vriend en ik daardoor heel, maar dan ook heel minimaal seks hebben. Maar wat doet een seksuoloog op dit gebied eigenlijk? Wat kan/moet ik ervan verwachten? Ik heb verder geen nare ervaringen op seksueel gebied, dus het komt niet ergens uit voort, ik heb geen idee wat ik kan doen om seks fijn te vinden, maar dat wil ik wel heel graag. Wie heeft er ook om deze reden bij een seksuoloog gelopen? Heeft het jou/jullie geholpen?

Het liefst zou ik gewoon een apart topic openen, wellicht bereik ik dan meer mensen dan nu, maar ik wil dit niet aan mijn eigen (forum)naam gekoppeld hebben. Dus maar even zo :)

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

23 Mei 2014 21:09

Misschien gênant maargoed... Ik val flauw als ik na de sex opsta. Ik moet dan echt minimaal 10minuten blijven liggen waar ik dan ook lig (bed,bank,tafel) Wie herkent dit en is het iets om voor naar de huisarts te gaan? Kijk opzich geen probleem om lekker te blijven liggen maar tja soms heb je daar geen tijd voor :redface:

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

23 Mei 2014 21:25

Ik roep maar wat hoor, maar heb je geen lage bloeddruk?

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

23 Mei 2014 21:33

Eigenlijk denk ik dat het niets met lichamelijke problemen te maken heeft, maar dat je de seks gewoon heftig is of als heftig wordt ervaren. Als je weet dat je flauwvalt dan zou ik gewoon even blijven liggen, ook al kan dat niet altijd. Wat moet je anders? Ik ken mensen die het ook hebben, maar dat heeft echt met de seks op zichzelf te maken en niet met iets dat ze lichamelijk mankeren.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

25 Mei 2014 15:24

Seksuoloog-biechtje: Ik heb geen ervaring met een seksuoloog, maar zo te horen lijkt het me goed dat je er naar toe gaat. Een seksuoloog is een klinisch psycholoog met een specialisatie in problemen omtrent seksualiteit. Het zal dan waarschijnlijk dus ook gaan om gesprekken waarin je samen met de seksuoloog probeert om na te gaan wat precies het probleem is, wat je wel en niet lekker vindt, of het ooit anders is geweest, etc. Op basis daarvan zal er een verdere koers bepaald worden. Het kan gaan om heel praktisch advies, bijvoorbeeld om de tijd te nemen om alle plekjes op je lichaam te verkennen, bijvoorbeeld door een massage van je partner, of juist in je eentje, om erachter te komen wat voor aanraking je waar fijn vindt. Ook kan het gaan om een meer psychologische oriëntatie, bijvoorbeeld door het aanpakken van cognities die je verhinderen om te genieten van seks en je onzekerheid te doen verminderen. Dit kan individueel zijn of met je partner, bijvoorbeeld gericht op de communicatie tussen jou en je partner.

Geniet je wel van zoenen, knuffelen en masseren? En als je het met jezelf doet?

Flauwval-biechtje: Ik zou proberen om wat rustiger overeind te komen. Niet gelijk opspringen, maar eerst rustig gaan zitten, eerst met je benen nog omhoog (als in, op bed, niet in de lucht ;)), daarna met je benen op de grond, en dan pas rustig gaan staan.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

25 Mei 2014 17:36

Biechtje schreef:Afgelopen weekend hebben wij de we vibe (sexspeeltje) aangeschaft.. Nu hebben we hem 1 keer gebruikt maar hij verschoof echt elke keer als mijn vriend er ook bij in kwam en begon met penetratie.. Wie heeft er ook ervaring mee?


My god.. heb je dan iets in je kont en in je vagina? Of beide in je vagina? :shock: En uh, nee, geen ervaring mee. Met geen enkel sexspeeltje, by the way..

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

27 Mei 2014 14:59

Ik ga er van uit dat je het niet zo bedoelt Exo maar je reactie zou een beetje onvriendelijk over kunnen komen.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

27 Mei 2014 15:03

Whaha Exo nee toch. Het onderste deel gaat in je vagina en het andere ligt 'erop' zodat het je clit stimuleert enzo.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

27 Mei 2014 18:24

Ohh, okee. Nee, niet onaardig bedoeld, ik zag even iets heel raars voor me en durfde het niet te googelen.. :wink:

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

27 Mei 2014 20:01

Haha!

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

02 Jun 2014 20:35

Na 2 zwangerschappen schaam ik me een beetje voor mijn lichaam. Ik ga waarschijnlijk binnenkort voor het eerst met iemand anders naar bed en ik zie daar hierdoor toch wel wat tegenop. Slapper borsten en striae. Hij is geen potentiële partner oid, anders had ik het wel eerst met hem besproken. Met kleding aan zie je er niets van dus ik ben bang dat hij te veel verwacht. Moeilijk dit.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

03 Jun 2014 07:37

Dat lijkt mij ook heel erg moeilijk! Weet er verder ook niet veel op te zeggen. Maar wilde toch even reageren.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

03 Jun 2014 07:42

Biechtje van de zwangerschappen: doe vooral waar je jezelf prettig bij voelt als het zover is. Zijn er dingen die je minder onzeker maken? Leuke lingerie, mooie kleding, een wijntje erbij, kaarslicht of schemerverlichting?
Misschien zijn er dingen die je wat minder onzeker kunnen maken en dat scheelt voor jezelf denk ik al heel wat.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

03 Jun 2014 08:35

Hij weet dat je zwanger bent geweest neem ik aan. Als het een normale man is, weet hij ook dat dat zijn sporen kan achterlaten. Als hij daar over zou struikelen is hij het niet eens waard om mee het bed in te gaan.

Er is toch een reden dat je met hem naar bed gaat, jullie hebben leuk contact en het gezellig samen, hij vindt jou leuk met alles wat bij je hoort. Hij heeft vast ook wel dingen waar hij wat minder blij mee is.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

03 Jun 2014 14:46

Ik heb ontdekt dat iemand waarmee ik vorige week seks heb gehad, in tegenstelling tot wat hij zei, getrouwd is en twee kinderen heeft. Zouden jullie hem daarmee confronteren?

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

03 Jun 2014 15:04

Zo, dat is nog al wat om te verzwijgen. Hoe ben je er achter gekomen?
Als je nu nog contact met hem hebt zou ik het hem wel vertellen. Als je dit niet meer hebt zou ik het denk ik laten, als ik ooit dan weer contact zou krijgen dan zou ik het wel alsnog vertellen.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

03 Jun 2014 17:15

Ik biecht op dat ik verliefd ben. Echt tot over mijn oren en ik weet dat het wederzijds is.
Maar een relatie met deze man heeft totaal geen kans van slagen. Hij heeft een gezin en ik ook.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

03 Jun 2014 17:34

Biechtje schreef:Ik heb ontdekt dat iemand waarmee ik vorige week seks heb gehad, in tegenstelling tot wat hij zei, getrouwd is en twee kinderen heeft. Zouden jullie hem daarmee confronteren?

Als dit eenmalig was niet. Maar als hij nu weer contact zoekt voor een volgende 'date', dan zou ik hem wel confronteren ja. Tenzij je het allemaal wel prima vindt natuurlijk. Dan belazer je lekker samen met hem de boel.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

04 Jun 2014 18:53

Ik wil graag iets voorleggen. Ongeveer 8/9 jaar geleden (zat ik nog op de middelbare school), had ik een goede vriend. Doordat ik niet lekker in mijn vel zat en hij (dat vonden anderen, ik zag dat niet zo) mij heeft laten vallen, hebben we nooit meer contact gehad. Achteraf zag ik pas in dat ik verliefd was op deze jongen, en niet zo'n beetje ook. We hebben één keer soort van gezoend, maar volgens mij stelde dit voor hem niets voor. Ik weet niet of hij mij ooit leuk gevonden heeft. Ongeveer 2 jaar later leerde ik mijn vriend kennen. We zijn nu al jaren samen. Het vervelende is dat ik deze jongen nooit volledig los heb kunnen laten. Ik denk dat hij mijn grote eerste echte liefde (onbewust) is geweest. Of zoiets. Ik weet het niet goed. Afijn, ik zie/spreek hem dus nooit. Heb hem ook niet op facebook, al zoek ik hem wel eens op. Maar ik denk wel eens aan hem, of het iets had kunnen worden als dingen anders waren gelopen. Ook vraag ik me af hoe het nu met hem gaat enzo. Het liefst zou ik in contact komen met hem, maar dat gaat echt niet. Daarnaast vind ik dat helemaal niet eerlijk naar mijn vriend. Het is al jaaaren geleden en ik vind het zo dom dat ik na zolang uberhaupt hem nog in mijn systeem heb. Hij voelt nog wel echt bijzonder voor me. Hoe realistisch is zoiets na zoveel jaren? Ik vind het zo dom van mezelf en daarnaast: ik heb gewoon een vriend met wie ik hartstikke gelukkig ben. Ik lijk het niet achter me te kunnen laten.

Ik hoop dat er dames zijn die goed kunnen relativeren en mij hierbij kunnen helpen. Ik zou het ook fijn vinden als jullie eerlijk durven te zeggen wat jullie hiervan denken als jullie dit zo horen. Alvast bedankt.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic

04 Jun 2014 19:10

Ik vraag me dan altijd af hoe gelukkig je in je huidige relatie bent als je toch blijft terug verlangen naar hem... Of ben ik daarin vreemd?
Gesloten onderwerp