Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Liefde, seks & relatie biechttopic #3

<<

DronkenTaart

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2088

Geregistreerd: 08 Nov 2018 16:38

Bericht 05 Apr 2023 21:12

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Je zegt dat je relatie niet spannend is maar goed. Dat is verder natuurlijk helemaal prima maar het kan natuurlijk ook zijn dat je daarom nieuwsgierig bent naar iets spannenders. Misschien een idee om iets nieuws met je man te ondernemen. Een cursus, workshop wijn proeven, dansles, spring uit een vliegtuig. Verzin iets. Door samen iets nieuws te doen wat je beide nog nooit hebt gedaan kun je je band versterken. Probeer tijd te maken voor je relatie. En tja, wellicht dat het vragen oplevert. Je zou eerlijk kunnen zijn. Je zou ook kunnen zeggen dat je je aan z'n vrouw ergert haha :P.
Niets is dwazer dan wijs te zijn op het verkeerde moment.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4578

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 06 Apr 2023 10:43

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Die dingen zijn niet echt wat voor ons maar je hebt gelijk dat we kunnen investeren in onze relatie. Dat wil ik sowieso wel en ik ben verder ook gewoon gelukkig in onze relatie.
Ik ben nu wel op een moment gekomen in de verliefdheid dat ik het niet meer wil en niet iets wil riskeren. Daarom schrijf ik dit nu ook. Ik ga proberen hem te vergeten ook al zie ik hem af en toe wel want dat is niet te vermijden. Soms twee keer per week, soms weken niet. Ben blij dat ik dat voor mijzelf duidelijk heb maar nu moet ik het nog doen. Moet dat toch echt zelf doen en dat klinkt zo makkelijk rationeel gezien maar zo voelt dat nog niet.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4578

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 23 Apr 2023 23:07

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Ik heb in het buitenland een man ontmoet. Hij is wel Nederlands en woont ook grotendeels in Nederland, maar moet voor zijn werk regelmatig naar het buitenland. We konden fijne gesprekken voeren, hebben hetzelfde gevoel voor humor en het klikte gewoon enorm goed tussen ons vanaf het eerste moment. Iets wat anderen ook was opgevallen.
Fysieke aantrekkingskracht was er van mijn kant niet en ik zag het op dat moment dan ook echt als een vriendschap.

Nu ik weer in Nederland ben en de periode in het buitenland de revue laat passeren, merk ik dat ik toch wel meer voor hem voel.
Heb dus alleen geen idee hoe hij erin staat.
Het hem vragen durf ik niet en ik heb voor mezelf ook alweer 100.000 redenen bedacht waarom het überhaupt niet praktisch zou zijn om een relatie met hem te beginnen (hij overweegt om permanent in het buitenland te gaan wonen).

We appen bijna dagelijks wel even, meestal over koetjes en kalfjes en met een (flirterig) grapje tussendoor.

Over drie weken is hij weer even in Nederland en dan zien we elkaar ook weer. Merk dat ik zowel blij als enorm zenuwachtig ben, want hoe zou het zijn? In het buitenland heb je toch vaak een andere mindset.

Geen idee wat ik precies met deze post wil.
Sowieso ben ik blij dat ik even mijn hart heb kunnen luchten 🙂
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4578

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 28 Mei 2023 21:35

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Ik ben er gister achter gekomen dat mijn vriend contact zoekt met andere vrouwen via instagram en WhatsApp. Het zijn vrouwen die hij kent van vroeger en waar hij in verschillende opzichten (seksuele) relaties heeft gehad. Hij zegt dat hij op zoek is naar aandacht, waardering en intimiteit en dat hij op zoek is naar het randje waar het spannend is en niet meer oké (voor hem is dat afspreken en ook daadwerkelijk fysiek iets doen). Dit is er pas uit gekomen nadat ik hem betrapte op stiekem doen over bepaalde berichten.
Ik ben momenteel bijna 25 weken zwanger en de zwangerschap komt met flink wat fysieke klachten. Hierdoor moet mijn vriend een groter aandeel leveren in het huishouden en hij geeft aan dat hij vindt dat hij ontzettend moet inleveren. Ook gebeurt er momenteel op fysiek gebied weinig tussen ons omdat ik nog steeds bij elke beweging/aanraking moet kokhalzen. Als het hem ging om seks dan had ik het dus misschien nog begrepen. Maar ik voel me zo verraden dat hij op zoek is naar de mentale connectie; iets wat hij nog wel bij mij zou kunnen vinden maar er zelf voor kiest om daar niet in te investeren (ik heb namelijk zelf ook al meerdere keren aangegeven dat ik het gevoel heb dat we uit verbinding zijn, dat ik graag samen dingen wil doen, dat ik wil weten wat hem bezig houdt, maar dan wimpelt hij het weg en zegt dat dat wel weer komt).
Vorige week heb ik er nog rechtstreeks naar gevraagd hoe het voor hem is (rottige zwangerschap, weinig aan mij,etc) en of hij geen behoeftes heeft en dan zegt hij gewoon in mijn gezicht dat hij het niet erg vindt en het vanzelf weer goed komt.
Ik voel ben zo boos en verdrietig, mogelijk ook door mijn verleden waarin ik eerder een relatie heb gehad met liegen en bedriegen, maar ook omdat ik dus zwanger ben en het gevoel heb dat ik voor onze baby eigenlijk geen andere keuze heb dan hem vergeven. Ik wil dit helemaal niet weer; ik wil helemaal niet weer bij elk berichtje een rotgevoel krijgen en twijfels hebben bij de oprechtheid van mijn partner. Toen ik uiteindelijk bij mijn ex weg ging heb ik mezelf beloofd nooit meer in zo'n relatie te stappen en ineens zit ik er weer midden in...
Iemand tips? Overdrijf ik? Hoe ga ik dit ooit weer recht krijgen?
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15976

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 28 Mei 2023 22:07

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Poeh, wat heftig voor jou. Tips heb ik niet echt maar ik wil je wel zeggen dat je zeker niet overdrijft. Ik hoop dat jullie hier samen uit gaan komen. Ik zou me net zo verraden voelen. Sterkte!
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

DronkenTaart

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2088

Geregistreerd: 08 Nov 2018 16:38

Bericht 28 Mei 2023 23:05

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Wat ontzettend heftig voor je. Ik snap heel goed dat je je rot voelt. Wat had hij dan verwacht toen jullie aan dit avontuur begonnen? Dat het makkelijk zou zijn? Hij achterover kon leunen en jou al het werk kon laten opknappen? Klinkt naar mijn idee dat hij echt een verkeerd verwachtingspatroon had. Je zegt dat je voelt dat je uit connectie bent. Vertrouw je gevoel. Dit is toch logisch ook als hij weet ik veel wat bij andere meiden zoekt. En ja, je bent zwanger, maar dit betekend niet dat je geen keuze hebt hoor en dat je hem dus maar moet vergeven. Ik snap dat jij ook andere verwachtingen had van je relatie rondom je zwangerschap maar dat wil niet zeggen dat je het niet alleen kunt. Een man die je niet kunt vertrouwen kost meer energie dan geen man kan ik je uit ervaring vertellen. Heel veel sterkte.

Biechtje met de crush die uit het buiteland naar NL zou komen. Hoe is dat gegaan?
Niets is dwazer dan wijs te zijn op het verkeerde moment.
<<

DronkenTaart

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2088

Geregistreerd: 08 Nov 2018 16:38

Bericht 28 Mei 2023 23:06

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Biechtje schreef:Die dingen zijn niet echt wat voor ons maar je hebt gelijk dat we kunnen investeren in onze relatie...


Het waren slechts voorbeelden natuurlijk. Hoe gaat het nu?
Niets is dwazer dan wijs te zijn op het verkeerde moment.
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9783

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 29 Mei 2023 07:47

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Biechtje wat enorm rot voor je! Zeker als je zwanger bent. Je partner geeft aan dat hij het gevoel heeft flink te moeten inleveren, maar zo te horen jij ook aangezien je fysiek een zware zwangerschap heb. Heel stom gezegd is hij wellicht zijn 'mannelijkheid' aan het proberen te vinden. Jullie gezamenlijke situatie van zwanger zijn heeft hem wellicht onzeker gemaakt op dat gebied. Geen idee hoor. Ik zou vooral met hem uit willen praten hoe hij het nu voor zich ziet en hoe hij het straks voor zich ziet. Wil hij met je verder? Wil jij met hem verder? Hoe gaan de zorgtaken zijn als de baby er is? Hoe kunnen jullie het leven makkelijker maken voor elkaar op dit moment? Kan zijn moeder bijspringen? En dan kijken of jullie hetzelfde beeld hebben bij de toekomst.

Vertrouwen is duidelijk nu geschaad. Maar dat maakt hem nog niet direct een slecht persoon. Misschien is hij gewoon de weg kwijt door onzekerheden en angst. Bespreek ook hoe je het vertrouwen weer terug kan opbouwen mocht je er samen voor willen gaan.
<<

Fred

Major Yipyapper

Berichten: 5138

Geregistreerd: 11 Sep 2013 16:08

Bericht 29 Mei 2023 08:34

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Tabbie, ik mag hopen dat ze de zorgtaken al eerder hebben besproken voordat ze aan kinderen begonnen.

Biechtje, als het de seks zou zijn die hij mist met jou dan is dat nog niet netjes om dat buiten de deur op te gaan zoeken. Er zijn voldoende andere mogelijkheden om dat nog leuk te maken binnenshuis.

Wel zou ik mij meer zorgen maken over dat hij jou weinig lijkt te steunen in jou zwangerschap. Als dat een voorbode is voorals straks de baby er is zou ik er ongerust van worden.
<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4382

Geregistreerd: 22 Feb 2015 15:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 29 Mei 2023 09:34

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Ik kan niet anders dan het met Fred eens zijn, dit is niet goed te praten.
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9783

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 29 Mei 2023 09:42

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Het heeft toch ook niets met goedpraten te maken. Het gaat erom: hoe verder? Hoe eventueel vergeven (niet vergeten). En hij is nog niet over de lichamelijke streep gegaan zoals ik het lees. Een kat in het nauw maakt soms rare sprongen. En dan nog: vreemdgaan is niet bij iedereen direct einde verhaal. Daarvoor hoef je het niet ok te vinden. Je kunt het ook niet ok vinden en boos zijn en verdrietig zijn en toch samen een toekomst zien.

Mocht ik er nu achterkomen dat mijn vriend vreemdgaat zou ik zelf niet direct de gehele relatie willen opgeven. We hebben samen een leven dat meer is dan dat. Het belangrijkste is: hoe zie je het allebei en kun je vooruit. Zo nee, dan kan je altijd nog uit elkaar en ja, ook dan kun je het redden. Ook als je zwanger bent of al kinderen samen hebt. Maar ze vraagt om tips en alleen zij kan bepalen wat ze doet.

Ik ben het wel eens dat een goed gesprek nodig is over hoe het er straks dus uitziet als de baby er is. Vooral omdat hij aangeeft nou al het gevoel heeft veel op te moeten geven. Dat is voor mij het meest zorgelijke.
<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4382

Geregistreerd: 22 Feb 2015 15:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 29 Mei 2023 10:14

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Ik vind dat jouw reactie "Heel stom gezegd is hij wellicht zijn 'mannelijkheid' aan het proberen te vinden. Jullie gezamenlijke situatie van zwanger zijn heeft hem wellicht onzeker gemaakt op dat gebied" wel degelijk goedpraten is. Onzeker, mannelijkheid? Kom op zeg, het zijn maar 9 maanden!
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9783

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 29 Mei 2023 10:18

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Weet je, als jij dat goedpraten vindt, prima. Ik noem dat de achterliggende reden zoeken. Zelf zou ik dat belangrijk vinden. Waarom iemand iets doet. Niet enkel wat iemand doet.
<<

Anoniem Antwoord

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 214

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:06

Bericht 29 Mei 2023 10:22

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Ik zou om zoiets ook echt niet mijn relatie opgeven. Mijn partner is vreemdgegaan en we hebben gevochten het beter te maken.

Wat er nu bij jullie gebeurt is shit. Het is zeker niet iets onschuldigs maar ik vind het ook niet iets enorm groots. Ik ben het helemaal eens met Tabbie. Gebruik dit om open te praten over hoe jullie de relatie en toekomst met kind voor jullie zien. Het is shit maar er is (beter) uit te komen.

Sorry dit klonk harder dan ik het bedoel. Het is natuurlijk enorm rot om in zo'n kwetsbare periode erachter te komen dat je niet meer samen op één lijn zit. Ik hoop dat jullie er samen uit komen. Praten over gevoelens en verwachtingen!
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4578

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 29 Mei 2023 11:37

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

DronkenTaart schreef:
Biechtje schreef:Die dingen zijn niet echt wat voor ons maar je hebt gelijk dat we kunnen investeren in onze relatie...


Het waren slechts voorbeelden natuurlijk. Hoe gaat het nu?


Lief dat je er aan denkt. Het gaat best goed. We hebben niks spannends ondernomen en eigenlijk is het nog hetzelfde maar ik weet wel dat niet ga riskeren iets kapot te maken. Ik heb dus bewust wat meer afstand genomen van de man. De laatste weken is de verliefdheid wat gezakt. Ik denk dat uit het oog uit het hart wel op gaat, maar ik weet niet wat er gebeurt als ik hem weer meer zie. Ik ga het in elk geval niet opzoeken en ik ga niet meer flirten of proberen uit te zoeken wat er zit. Het is heerlijk om verliefd te zijn maar ik wil het niet meer.
Ik zou zo graag willen weten dat dit gewoon voorkomt, dat dit gebeurt in ook goede relaties en dit menselijk is en niet hoeft te betekenen dat je relatie persé over is als je zelf de keuze maakt afstand te nemen van de verliefdheid.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4578

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 29 Mei 2023 12:50

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Hier het biechtje met de crush.

Het was heel gezellig en het voelde net zo vertrouwd als aan de andere kant van de wereld.

Vind het nog steeds lastig om te zeggen of ik nu écht verliefd ben of niet, maar voel zeker wel meer voor hem dan voor andere mannelijke vrienden.

We hebben in korte tijd zo’n fijne vriendschap opgebouwd, dat ik het eigenlijk ook niet durf te riskeren het hem te vertellen. Krijg nog steeds lastig hoogte van hem.

Die bewuste avond dat we elkaar zagen, waren er nog meer vrienden van hem en hij vertelde hen wel dat ik zijn steun en toeverlaat was…

Nog steeds een lastige situatie dus 😅
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4578

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 29 Mei 2023 16:10

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Hier zwanger biechtje met vriend die vrouwelijke contacten zoekt.

Ik vind zelf vreemdgaan ook niet direct einde verhaal; gek genoeg had ik het veel minder erg gevonden als hij bijvoorbeeld in de kroeg iemand tegen was gekomen en daarmee fysiek de mist is was gegaan (dat het hem 'overkomen ' zou zijn). Wat mij nu zo kwetst is dat hij er bewust naar op zoek is gegaan, en dan vooral de mentale connectie. Iemand leuk vinden, iemand die jou leuk vindt, de spanning,etc. Terwijl hij in mijn gezicht mooi weer speelt en ik ons kind draag. Hij is nooit met mij het gesprek aan gegaan en heeft direct deze weg gekozen, dat doet pijn.

Wat jullie zeggen over dat het nog veel moeilijker wordt, dat heb ik ook met hem geprobeerd te bespreken maar daar komen we niet uit(hij zegt nu dat hij vanaf nu gewoon met mij erover zou praten, maar dat vind ik een beetje te makkelijk. Waarom nu ineens wel?). Ik heb hem gevraagd erover na te denken wat hij nodig heeft, ben benieuwd.
<<

DronkenTaart

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2088

Geregistreerd: 08 Nov 2018 16:38

Bericht 29 Mei 2023 23:56

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Ik blijf het nogal wat vinden eerlijk gezegd. Ik bedoel, hij loog al tegen je. Wie zegt dat hij uberhaupt eerlijk is over het fysieke en dat hij nu wel gaat praten inderdaad. Het zou mij vooral pijn doen dat hij dit nota bene doet ik een tijd dat jij het al zwaar hebt en hij ook. Dat hij dit er dan ook nog bij weet te creeeren. Is dit voortaan wat je erbij krijgt als het leven tegenzit? Meh… Sorry, niet heel opbeurend maar ik snap dat je zijn reactie te makkelijk vindt.

Biechtje met de crush in het buitenland; maak je het niet te dramatisch voor jezelf dat je deze vriendschap niet wilt riskeren? Zo lang zeg je hem nog niet te kennen. Ik zou er toch op zn minst wel naar vissen hoe het zit.

Biechtje met de crush op een andere man; wat fijn dat het wat wegzakt. Ik heb het weleens om me heen gehoord hoor en zelf ook eens meegemaakt maar dan was ik de crush zeg maar. Je doet niks tegen een klik doe er ineens is. Het is uiteindelijk inderdaad maar net wat je ermee doet.
Niets is dwazer dan wijs te zijn op het verkeerde moment.
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9783

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 30 Mei 2023 08:03

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Biechtje, het kan natuurlijk zijn dat hij nu wel erover wil praten, omdat hij betrapt is en hij nu het (enorme) risico loopt jou echt kwijt te zijn.

Blijf vooral in gesprek en bedenk ook wat jij nodig heb. En als dat is alles lezen, of altijd in zijn telefoon kunnen de komende tijd of juist even een weekje op vakantie: ook dat kan en mag je vragen!

En mocht je erover willen praten met een neutrale partij, je mag mij altijd contacten.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4578

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 30 Mei 2023 17:34

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

DronkenTaart schreef:Biechtje met de crush in het buitenland; maak je het niet te dramatisch voor jezelf dat je deze vriendschap niet wilt riskeren? Zo lang zeg je hem nog niet te kennen. Ik zou er toch op zn minst wel naar vissen hoe het zit.

Misschien ook wel. En eerlijk gezegd denk ik dat de angst voor een afwijzing groter is dan het ‘op het spel zetten’ van een fijne vriendschap, ook al is ie nog maar zo kort.

Anyway… gisterenavond heb ik op een appje van hem gereageerd waarin ik een beetje heb laten doorschemeren dat hem ik leuk vind.

Heeft ie nog niet op gereageerd.
Volgende week vertrekt hij weer naar het buitenland voor bijna drie maanden. Dan zal het appcontact sowieso weer minder worden ivm werk.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4578

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 16 Jun 2023 20:52

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Zwanger biechtje, hoe gaat het nu?

Heb vanavond een paar uur met mijn crush geappt. Heel openhartig over allerlei dingen gepraat.
Als hij weer in NL is, hebben we afgesproken dat hij naar mijn woonplaats komt en als hij op tijd terug is ook naar een tijdelijke tentoonstelling in het museum.

Heb verder niet meer ter sprake gebracht dat ik hem leuk vind. Het contact is fijn zoals het nu is en ik zie wel waar het toe leidt.
<<

DronkenTaart

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2088

Geregistreerd: 08 Nov 2018 16:38

Bericht 16 Jun 2023 23:19

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Wat leuk! Inderdaad, kijk het aan en dan zie je vanzelf wel hoe of wat. Als hij er daadwerkelijk is dan kun je sowieso meer dan nu.
Niets is dwazer dan wijs te zijn op het verkeerde moment.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4578

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 08 Jul 2023 22:50

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

Ik heb een vriendin die ik sinds maart ken. (vriendschap). In het begin kwam ze al eens spontaan langs, waarvan ik aangaf dit niet prettig te vinden. Toch gebeurt het nog regelmatig.

Daarnaast is ze vrij depressief, maar ziet het nut niet in van therapie. Maar ze hangt wel heel erg aan mij, wil me liefst elke dag zien en ik ben gevoelig voor om in de hulpverleners rol te schieten. Daarom heb ik aan gegeven elkaar Max 3x te willen zien (1x same Eten, 2x samen zwemmen). Ook omdat ik juist in positieve flow zit en niet meegetrokken wil worden. Ze zegt dit te begrijpen, maar haar acties doen anders lijken.

Hoe kan ik het nog eens netjes aankaarten? De frustratie loopt op en wil niet gelijk de bitch uithangen.
<<

Kira

Lady-post-a-lot

Berichten: 1108

Geregistreerd: 30 Apr 2022 07:39

Bericht 08 Jul 2023 23:01

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

3x per week bedoel je? Jeetje, dat is al erg veel. Ik weet je situatie verder niet, gezin en baan enzo maar je mag best aangeven denk ik dat dat gewoon best veel is voor een vriendschap. En sinds maart zou voor mij te kort zijn er veel energie in te blijven steken als het je nu al energie kost. Lastig wel, maar de beste tip die ik je kan geven is denk ik dluidelijk zijn.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4578

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 09 Jul 2023 09:46

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #3

3x per week inderdaad. Maar zwemmen is 2x half uurtje dus dan heb k er niet zoveel "last" van.

Ik doe verder op maandag vrijwilligerswerk, heb een vriend en natuurlijk een x aantal andere afspraken. Maar vind dit inderdaad ook al genoeg. Zie m'n vriend sommige weken, als zijn werk tegen zit, minder vaak.

Inderdaad nog maar x duidelijk aangeven. Vind dat zo vervelend, omdat ik de eerste keer al lastig vond.
VorigeVolgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers