Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Liefde, seks & relatie biechttopic #2

<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3882

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:53

Bericht 30 Mei 2015 21:49

Liefde, seks & relatie biechttopic #2

In dit topic kun je terecht om anoniem iets te vragen of op te biechten over dingen betreffende liefde, seks of relaties. Dit kan onder het biechtaccount. Wil je reageren op een biechtje maar dit liever ook anoniem doen? Hiervoor kun je het Anoniem Antwoord acoount gebruiken

Biechtaccount
Gebruikersnaam: Biechtje
Wachtwoord: ikbiechtop

Anoniem Antwoord account
Gebruikersnaam: Anoniem Antwoord
Wachtwoord: anoniemantwoord

Let op: Zowel het Biechtje account als het Anoniem Antwoord account mag alleen in de biechttopics gebruikt worden. Posts onder één van deze accounts buiten deze topics worden verwijderd.

Wees je ervan bewust dat de Burgemeesters IP-adressen kunnen zien en ook kunnen zien welke forummer daarbij hoort. We gaan uiteraard discreet met deze informatie om.

Hou er ook rekening mee dat je als biechtje herkend kunt worden aan je situatie en/of schrijfstijl.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ik heb even een issue die ik met jullie wil delen.

Ik heb een nieuwe vriend. En hij is echt super leuk! Hij is lief voor me en hij helpt me als ik hem nodig heb. Nou enz. enz. Alleen de seks.. Ik vind het niet bijster interessant. Hij heeft niet zoveel ervaring. Hij kan ook wel erg nadenken waardoor hij soms blokkeert, zeg maar. Hij kan bijvoorbeeld ook niet in mij klaarkomen, volgens mij ook doordat hij dat niet super lekker vindt ofzo. Nou is het op zich niet erg. Maar hoe moet het als we ooit kinderen willen? Heeft iemand anders hier ervaring mee?
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6525

Geregistreerd: 04 Sep 2013 11:33

Bericht 31 Mei 2015 10:00

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Hmm.. lastige kwestie. Ervaring of geen ervaring hoeft niet eens uit te maken denk ik. Als ik het zo lees worstelt hij met iets, wat niet lichamelijke woeste lust hoeft te zijn. Ten minste als een man zo erg aan het nadenken is.. dan denk ik dat het ligt aan iets wat hij denkt/voelt/.. iets in zijn hersens en wellicht verleden ofzo?

Weet je ook waar het vandaan komt? Dat blokkeren en nadenken? En weet je ook waarom hij niet in je durft klaar te komen? Ik denk dat open communicatie de beste tip is hier.
<<

Anoniem126

Bericht 01 Jun 2015 10:02

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

*
Laatst gewijzigd door Anoniem126 op 29 Sep 2015 23:48, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3882

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:53

Bericht 01 Jun 2015 11:41

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Zucht, mijn man heeft afgelopen weekend opgebiecht dat hij is vreemd gegaan. Hij zwemt met onze zoon elke maandag en heeft daar een moeder ontmoet met dochter die bij ons in het dorp wonen. In eerste instantie konden de kinderen het goed vinden samen en dat breidde zich later uit koffie drinken samen en de kinderen laten spelen samen.
Dat werd uiteindelijk ook whats appen met foto's van de kids en die zijn overgegaan in uitdagende apps met pikante foto's erbij. En toen ik voor het eerst een nachtje weg was van mijn gezin is ze komen koffie drinken en hebben ze seks gehad. In ons huis, op onze bank.

Hij heeft het vervolgens anderhalve maand verzwegen en niets gezegd, maar moest nu ineens wel, aangezien haar man er achter is gekomen. Die heeft zijn vrouw ermee geconfronteerd en geeist dat ik ook werd ingelicht want anders zou hij het zelf doen. Anders was ik er waarschijnlijk niet achter gekomen. Ze hebben nadien (aldus mijn man) nog wel wat apps gewisseld met seksuele teksten, maar dat mindere al. Dus er zou geen vervolg aan worden gegeven, aldus hem. (maar wat zegt dat, hoe kan ik daarop vertrouwen als ik hem verder niet kan vertrouwen?)
Hij heeft er veel spijt van en wil ons niet kwijt.

Detail is dat we net ons huis te koop hebben staan en een nieuw huis hebben gekocht wat op 200 meter staat van hun huis, We kunnen nog net niet bij elkaar naar binnen kijken.

Wat moet ik hier nu mee? Ik ben boos en verdrietig, maar ben wel heel rustig gebleven. Het is helaas niet de eerste keer. Al eerder (6 jaar terug) heeft hij op een vakantie wat uitgehaald met een onbekende vrouw waar hij tegenaan liep. En daarnaast heeft hij vaker op internet lopen rommelen in chatboxen. we zijn uiteindelijk in therapie geweest hiervoor en we zagen het samen weer zitten. na die therapie is ook onze zoon geboren en dacht ik dat het allemaal prima ging. Ik ben de vorige keer gruwelijk boos geweest, krijsen, schreeuwen, huilen, smeken, de hele rataplan zeg maar. Maar dat heeft dus kennelijk weinig indruk gemaakt. Nu ben ik stil, verdrietig en geef aan boos en gekwetst te zijn. Hij zegt dat hij van me houdt, me (ons) niet kwijt wil, dat het een domme vergissing was en dat het nooit meer zal gebeuren, maar ik geloof het niet. Ik wil echter ook niet uit elkaar en heb geen zin in gezeik de komende maanden. Maar ik ben er ook niet blij mee uiteraard. wat moeten we nu doen? Als ik nu slik en doorga denkt hij wellicht dat het allemaal niet zo erg is en dat het wel weer goed komt en denkt hij dan niet, ach ik kwam er een vorige keer goed mee weg, ik kan best nog eens wat flikken. Ik heb geen zin het aan de grote klok te hangen in vrienden en familiekring door hem eruit te gooien. Ook niet tijdelijk. Moet ik hem een maand negeren en hem door het stof laten gaan? Moet ik alsnog heel boos worden en schreeuwen? Moeten we terug naar therapie (kostte ons de vorige keer ruim 1.000 euro en dat wil ik eigenlijk niet nu betalen met die huizen en alles) Moeten we samen een weekend weg zonder kind zodat we eens goed kunnen praten?
Ik hou nog wel steeds van hem, vertrouw hem voor geen meter, weet niet of ik dat nog ooit ga doen. Ik heb hier ook gewoon zo geen zin in nu.

Nou warrig lang verhaal.... maar ik weet het even niet meer. Iemand die dit gelezen heeft en er iets van snapt nog en die een tip heeft?
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6525

Geregistreerd: 04 Sep 2013 11:33

Bericht 01 Jun 2015 11:46

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

heel veel sterkte...

Verder kan niemand je vertellen wat je moet doen, luister vooral naar je zelf en neem je eigen tijd voor dit alles.
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 12498

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:29

Bericht 01 Jun 2015 11:47

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Gatver, wat een nare situatie. Ik zou zelf ook echt pisnijdig zijn. Het klinkt ook allemaal zo uitgekookt en gepland met die pikante whatsappjes en dat ze is langsgekomen om "koffie te drinken". Het klinkt echt als een ordinaire bootycall.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je nu niet de behoefte hebt om leuk en aardig te doen en ook dat je het allemaal even moet laten bezinken, maar ik vind het persoonlijk wel raar om vooraf te gaan plannen dat je hem een maand gaat negeren terwijl jullie samen onder één dak zijn met een kind, omdat je naar de buitenwereld mooi weer wil spelen. Ga of in gesprek (en dan mag je best heel kwaad zijn en laten merken dat hij je heel erg heeft gekwetst) of gooi hem eruit. Een maand in de negeerstand is echt destructief en in mijn ogen ook wat kinderachtig. Samen een weekend weg lijkt me nu ook niet helemaal de timing.

Maar ik zou wel iemand in vertrouwen nemen, een goede vriendin of wie dan ook.
Sterkte in ieder geval.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8166

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 01 Jun 2015 11:48

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Ik heb het gelezen, en ik snap ook nog wat er aan de hand is. Ik vind je lamgeslagen overkomen, beetje murw van het hele verhaal. beetje het idee 'niet wéér', en daar nu nogal gelaten op reageren.

Ik zou niet praten over dingen als 'door het stof laten gaan', dat is namelijk vrij nietszeggend. Je kan hem niet express straffen in de hoop dat hij het daarom nooit meer zal doen. Blijkbaar is je man een type dat de spanning buitenshuis opzoekt, wat kwam er eigenlijk bij de therapie uit? Miste hij iets? Heeft hij gewoon behoefte aan spanning?

Het is lastig. Zeker omdat je deze dame dadelijk op 200 meter afstand hebt zitten, maar ik zou dat echt zoveel mogelijk parkeren. Focus je maar even op je eigen geoel en eerlijk: ik denk niet eens dat je NU keuzes moet maken> Laat het maar eens eventjes.. voel maar eens even wat je voelt, laat het maar eventjes stil en gelaten zijn als dat momenteel je emotie is, en het vindt vanzelf wel een weg.

Soms is houden van niet genoeg, soms juist wel om te lijmen wat er te lijmen valt. Maar doe dit neit ten koste van álles. Maar wederom: harde keuzes hoeven NU niet gemaakt te worden he!
<<

Anoniem110

Bericht 01 Jun 2015 11:53

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Jeetje wat moet jij je verraden voelen. Vooral dat hij het ook nog verzwegen heeft en blijkbaar niet de intentie had om het op te gaan biechten.
Ik heb geen zinnig advies dan alleen goed naar je eigen hart te luisteren.
Vertrouwen is de basis van een relatie. Ik heb zelf ervaren hoe vreselijk het is als je geen vertrouwen meer hebt.
Ik ben het eens met Caro. Je komt erg lam geslagen over en zwaar terecht. Je hoeft nu niet met de oplossing te komen, maar je verdriet, boosheid enz toe laten.

Heel veel sterkte!
<<

Chaos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2213

Geregistreerd: 24 Dec 2013 22:54

Bericht 01 Jun 2015 12:37

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

He bah, wat moet jij je rot voelen. Ik zou in ieder geval eisen dat hij een andere bank koopt en je niet meer steeds op de bank hoeft te zitten waar alle viezigheid zich heeft afgespeeld.

Verder heb ik weinig advies voor je, persoonlijk had ik hem in zijn auto oid laten slapen en even niet willen zien en spreken, maar ik zou dan ook sowieso scheiden, dus aan mijn tips heb je waarschijnlijk niks omdat we er allebei heel anders instaan.

Wel wil ik je sterkte wensen en ik hoop heel erg voor je dat hij wat meer fatsoen in zijn donder krijgt en je dit niet ook nog een derde keer flikt.
Afbeelding

I & N juni 2010
<<

Leaf

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2785

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:42

Bericht 01 Jun 2015 14:25

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Pffff jeetje, ik vind het ook echt wel uitgekookt en niet zomaar een bevlieging ofzo. Niet dat dat niet erg zou zijn trouwens, maar dit is gewoon ranzig.

En, heel eerlijk, ik herken het helaas wel. Mijn vader hield zielsveel van mijn moeder (dat hij zelfmoord pleegde kwam ook doordat zij hem verlaten heeft) maar hij ging aan de lopende band vreemd. Ook op vakantie. Mijn moeder heeft het jarenlang gepikt, hij leerde er niets van. Blijkbaar was het soort oncontroleerbare drang ofzo. Heel bizar. Maar goed, uiteindelijk had ze er wel genoeg van gelukkig. En wellicht heb ik nu zelfs nog een broertje rondlopen ergens.

Dus ja, wat je moet doen vind ik echt heel moeilijk. Ik geloof dat als het al eerder gebeurd is en hij leert er niks van dat het dan gewoon weer zal gebeuren. Ik zou hem iig ff lekker buiten de deur zetten, gaat ie maar ergens anders slapen. Dan weet hij ook dat je serieus bent, want anders maakt het echt geen indruk vrees ik...

Heeeel veel sterkte!!! Knuffel!

(Niet quoten aub)
RYW schreef:Ik heb dingen uit mijn schoenzool gepeuterd die ik boeiender vind dan Nougat's mening en leven.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8166

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 01 Jun 2015 14:25

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Chaos schreef:He bah, wat moet jij je rot voelen. Ik zou in ieder geval eisen dat hij een andere bank koopt en je niet meer steeds op de bank hoeft te zitten waar alle viezigheid zich heeft afgespeeld.

Verder heb ik weinig advies voor je, persoonlijk had ik hem in zijn auto oid laten slapen en even niet willen zien en spreken, maar ik zou dan ook sowieso scheiden, dus aan mijn tips heb je waarschijnlijk niks omdat we er allebei heel anders instaan.

Wel wil ik je sterkte wensen en ik hoop heel erg voor je dat hij wat meer fatsoen in zijn donder krijgt en je dit niet ook nog een derde keer flikt.


Ik vind jou bijzonder kort door de bocht in je reactie.
<<

ChiQ

Bericht 01 Jun 2015 14:33

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

O, wat een ellendigheid Biechtje. Hij heeft al zijn kaarten verspeeld en nu ben jij degene die moet beslissen. Ik snap wel dat je met kids en al niet uitelkaar gaat, maar jeetje dit is wel een enorm ding hoor. Persoonlijk, als ik het was geweest had ik het wel je familie en zijn familie verteld, laat hem maar even zich schamen, zolang jij dat niet doet komt hij er mijn inziens behoorlijk makkelijk vanaf. Hij is kansloos, echt een loser, en ik zou hem nooit meer vertrouwen. Maar ik snap eigenlijk best goed dat je niet je hebben en houwen laat vanwege ordinaire gedoe. Die vrouw ook.. :nopompom:
<<

Olifant

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4306

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:56

Bericht 01 Jun 2015 14:47

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Wat een kutsituatie zeg..
En wat ik pijnlijk vind is dat dit niet de 1e maar de 2e keer is dat hij vreemdgaat.
Ik kan begrijpen dat je er na de 1e keer samen voor gevochten hebt en elkaar weer dacht te hebben gevonden.
En nu dit.. Wat een vertrouwensbreuk is dit zeg.. Ik weet niet of dat bij mij nog wel te lijmen zou zijn geweest.
Ik kan moeilijk zeggen wat je moet doen. Weggaan, blijven, opnieuw in therapie, hem de deur uit schoppen...
Dat moet jij zelf beslissen, hoe moeilijk ook.

Volgens mij heeft Susan het ook al gezegd, maar ik zou wel iemand zoeken die je in vertrouwen kunt nemen, dan hoef je dit in ieder geval niet alleen te dragen.

Heel veel sterkte met alles!
Never assume that loud is strong and quiet is weak.
<<

Chaos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2213

Geregistreerd: 24 Dec 2013 22:54

Bericht 01 Jun 2015 14:57

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Caro schreef:
Ik vind jou bijzonder kort door de bocht in je reactie.


Waarom?
Afbeelding

I & N juni 2010
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3882

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:53

Bericht 01 Jun 2015 15:08

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Bedankt allen voor de reacties. (biechtje vreemd gegaande man)

Het klopt inderdaad dat ik er helemaal murw van ben. Helemaal afgevlakt en geen idee welke emotie er de boventoon voert. Erg gelaten en geen idee wat te doen. Maar jullie hebben gelijk, ik hoef niet nu direct wat te beslissen. ik kan de tijd ervoor nemen. Ik zei vroeger ook altijd, als mijn man zoiets zou flikken eruit. Maar ik kan zeggen dat als je er voor staat dat niet zo makkelijk te beslissen is. Geef je alles op wat je hebt en aan het opbouwen bent. We hebben wel een kind samen. Nieuw huis gekocht.
En ergens is hij ook mijn maatje, bij wie ik uithuil als dingen tegen zitten, als ik hulp nodig heb. En dat wil je nu ook bij hem zoeken, maar hij is tevens de veroorzaker van alle ellende.

Hij heeft vanmorgen weer gezwommen met onze zoon en de dame in kwestie gesproken. Ik hoor vanavond hoe dat gesprek is verlopen en wat we nu gaan doen. Hoe gaat haar man hiermee om? Onze kinderen konden het erg goed samen vinden, ga je die nu ook benadelen? En zou het zinvol zijn eens met elkaar te praten? (haar man en ik en of juist met zijn vieren) of is dat juist heel raar?

En de tip van iemand in vertrouwen nemen ga ik ook zeker doen, maar vind dat wel lastig. Je gaat toch iemand alles vertellen wat er speelt in je huwelijk en dat vormt wel een ander beeld van je man. Ga je samen verder dan blijft diegene toch altijd denken, wat een lul is die vent zeg.

Wat ik zelf ook zo lastig vind is dat het een aanloopje had. het is niet dronken in bed beland en spijt. Het is met appjes opgehitst en toen tot een climax gekomen. Dit had je toch eerder zien aankomen en kunnen stoppen? Of is dat te simpel gedacht?

Het is inderdaad een soort spanning die hij zoekt en mist bij ons samen. Ons sexleven is nou niet echt spannend te noemen. Met een kind erbij en huis te koop/aankoop, werk, en andere zaken is het wel iets wat er regelmatig inschiet. En kennelijk kan ik heel prima zonder, maar hij niet. En dat hadden we samen moeten bespreken in plaats van dat hij actie onderneemt om aan zijn trekken te komen. Communicatie was een issue tijdens de therapie en blijft lastig. Hij is erg gesloten. Daarnaast ben ik niet zo happy met mezelf qua uiterlijk en maakt dat onzeker waardoor sex ook niet zo ontspannen is als dat je zou wensen.
het is ook heel lastig om nu niet de schuld bij mezelf neer te leggen en te denken, tja ons sexleven was beroerd dus het is niet gek dat hij nu dit doet. Je gaat het toch ook op jezelf betrekken. En hij heeft de stap gezet om buiten de deur te sexen in plaats van te praten met mij. Dus de schuld in deze ligt toch echt bij hem. Maar wat is het lastig dat steeds te blijven denken.

En oh ja, een nieuwe bank is denk ik niet hetgeen ik nu direct ga doen. daar kom ik nog wel overheen en dat kan altijd nog.
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 12498

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:29

Bericht 01 Jun 2015 15:15

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Misschien een rare vraag, maar kan hij niet op een andere dag gaan zwemmen? Of in een ander zwembad? Als het nu om mensen ging die je al je hele leven kende, of die je gewoonweg niet kunt ontwijken, dan zou ik het snappen als je met z'n vieren zou willen praten. Maar nu zou ik echt niet het contact in stand houden. En kinderen benadelen, tja, ik neem aan dat er nog wel heel veel kinderen zijn met wie je kind het goed kan vinden. Als ze zelfstandig af kunnen spreken (ik weet niet hoe oud ze zijn) dan zou ik dat niet gaan verbieden, maar ik zou er weinig voor voelen om nog bij elkaar over de vloer te komen. Ik zou het niet meer dan normaal vinden als hij dit hele contact zou afkappen. Hij heeft wel bewezen dat hij te weinig zelfbeheersing heeft om er op een normale manier mee om te gaan.

Verder vind ik een minder goed seksleven hier geen excuus voor, zeker niet als jullie in therapie zijn geweest, hij de kans heeft gehad om daar samen uit te komen, maar "te gesloten" is.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

Lot

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3332

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:34

Bericht 01 Jun 2015 15:15

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Ik ben het eigenlijk wel met Chaos eens. Het is niet de eerste keer dat ie dit flikt, ik vind dat dit echt niet kan en hij heeft al eerder ervaren dat het toch weer goed kan komen (al moest hij daar wel voor in therapie, hij was je niet kwijt). Ik snap dat je niet zomaar weg wilt voor je kind etc. maar of je jezelf dit moet aan doen vraag ik me ook af, hoe kan je nu het vertrouwen ooit weer opbouwen? Misschien lukt dat wel (met heeeeeel veel moeite en controle denk ik) maar dan zou ik me nog heel mijn leven gekwetst voelen door hem. Wat een rot situatie zeg. Sterkte. Ik snap dat je geen zin in gezeik hebt maar ik zou het er echt niet bij laten zitten, kom voor jezelf op, hij hoort jou toch met respect te behandelen!?
<<

Lot

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3332

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:34

Bericht 01 Jun 2015 15:19

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Wat ik zelf ook zo lastig vind is dat het een aanloopje had. het is niet dronken in bed beland en spijt. Het is met appjes opgehitst en toen tot een climax gekomen. Dit had je toch eerder zien aankomen en kunnen stoppen? Of is dat te simpel gedacht?


Jazeker! En dan ook nog op visite komen als jij er niet bent, heel onschuldig inderdaad! Wist jij eigenlijk wel van dit contact af? Hij had het veel eerder kunnen stoppen.
<<

Chaos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2213

Geregistreerd: 24 Dec 2013 22:54

Bericht 01 Jun 2015 15:27

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Er is een prima oplossing voor de kinderen. Jij kunt met jouw kind en de vader van dat andere kind toch ook samen afspreken zodat de kinderen kunnen spelen zolang ze niet oud genoeg zijn om dat zonder ouder te doen.
Afbeelding

I & N juni 2010
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8166

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 01 Jun 2015 15:29

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Voor een minder seksleven ben je met z'n tweeën verantwoordelijk. Met z'n tweeën heb je dat seksleven, dus als het minder is of gaat dan is het ook aan twee om daar iets mee te doen. Daarnaast is het gewoon zo dat het merendeel van de vrouwen seks minder belangrijk vinden dan mannen.
Je weet niet wat er 'mis' was in dat andere huwelijk waardoor die vrouw tot deze actie over is gegaan. Er kan zóveel meer meespelen dan we hier nu weten. Dat maakt het zo lastig.

Lijkt me wel duidelijk dat er een verschil wellicht is in behoeftes/ verlangen van Biechtje en die van haar partner. Dat uit zich op dit soort manieren, chatten met anderen, vreemdgaan, de spanning opzoeken en nu weer over de grens heen zijn gegaan.

Wel vind ik het duidelijk dat hij volgens mij niet zoveel spijt heeft van de daad, maar meer dat hij 'betrapt' is. En dat vind ik wel erger, want een keer over de schreef gaan bij een mindere periode is al erg genoeg. Maar ik heb niet het idee dat er nu sprake is dat hij met enorme schuldgevoelens had. JA, nu hij de consequenties ervan ziet. Maar dat is een complete aanname nu, maar als ik (een beetje) gelijk heb is dat wel iets wat wellicht het bespreken waard is.

Verder eens met Susan.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3882

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:53

Bericht 01 Jun 2015 15:58

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Caro je laatste alinea is precies hetgeen ik ook mee zit. Als hij niet gedwongen werd het te zeggen, had hij dan zijn mond gehouden en het voor zich gehouden. Ik heb hem ook al gezegd dat het lijkt of hij meer spijt heeft dat het uitkwam dan dat hij heeft van wat hij deed. Hij zegt dat het niet zo is en er volgen tranen, maar hoe geloofwaardig vind ik die.

Onze zoon is bijna twee en kan dus ook nog genoeg vriendjes maken in zijn leven. Dus dat is het punt niet. Maar mijn man is alleen op maandag vrij en kan dan gaan zwemmen bij het ouder en kind zwemmen. De rest van de week moet hij werken en gaat het dus niet. En ze genieten er verder heel erg van, het zwemmen. Maar ik ga het wel bij hem aankaarten dat ik niet wil dat ze elkaar nog zien. Dan moeten we maar kijken hoe we dat verder oplossen. En als we er straks dan haast naast wonen, zien we dan wel weer verder. dat duurt nog ruim een half jaar.

Ik wist dat ze contact hadden en koffie dronken samen, daar was hij wel open over. Ik heb ook gezegd dat ik dat ook niet zo prettig vond gezien zijn verleden, maar dat ik wel wil proberen hem te vertrouwen. Nou dat brengt je dus ook ver...

Ik krijg wel het idee dat het merendeel toch de biezen zou pakken en uit elkaar zou gaan. Ik krijg toch het idee dat ik een beetje een oen ben als ik nu niet daadkrachtig ben en hem bij zijn ouders laat slapen ofzo.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8166

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 01 Jun 2015 16:00

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Je bent sowieso geen oen als je je gevoel volgt. Dat kan namelijk áltijd nog. Je hoeft echt niet te doen wat de meerderheid hier claimt te gaan doen. Niemand weet wat hij doet als hij in die situatie terecht komt! Gewoon je gevoel volgen!
<<

Anoniem148

Bericht 02 Jun 2015 06:14

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Je bent geen oen, je zit in een moeilijke situatie. Je doet wat je kan. Je kunt hem altijd nog buiten gooien en snap dat je dat nu nog niet wilt. En net wat je zegt, als je het met iemand over praat dan hebben ze een ander beeld van jouw man. Dus snap als Je dat niet wilt.
Je moet geen overhaaste beslissingen maken. Bedenk eerst Wat Je wil. Daarna kan Je besluiten wat Je doet.

Wel een lastige situatie dat Je er zo dicht Bij gaat wonen.
Succes
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3882

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:53

Bericht 02 Jun 2015 09:29

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Hallo,

Ik heb een 'probleempje', en wil graag weten of dit herkenbaar/normaal of wat dan ook is.

Ik was nog maagd toen ik bij mijn huidige vriend kwam, toen de sex eenmaal lukte was het top. Mijn libido was voor mijn gevoel ontzettend hoog. Het mocht van mij wel meerdere keren op een dag. Nu we 1,5 jaar verder zijn, merk ik dat mijn libido gewoon laag is en ik vaak zin maak zeg maar. En niet meer dat gevoel heb van in het begin. Mijn vriend heeft er nog niets over gezegd, maar merk gewoon dat het me zelf niet helemaal lekker zit.

Voor iemand herkenbaar?
<<

Anoniem173

Bericht 02 Jun 2015 09:48

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Ik denk dat heel veel mensen dat hebben hoor, in het begin van een relatie of je nou maagd bent of niet ben je super verliefd. Daardoor is je libido ook gewoon enorm hoog, al die hormonen. Nu alles wat normaler is geworden heb je toch mogelijk minder vaak zin. Als je maar niet tegen je zin in seks hebt met je vriend.
Volgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers