Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

<<

Joey

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6200

Geregistreerd: 31 Aug 2017 15:18

Bericht 27 Dec 2018 19:36

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Bij mij zusje belden ze s avonds nog en ik wist het 3 uren later bij de vk al. Hopelijk valt het bij jou mee Sophie.

K had het totaal niet aan zien komen. Vk zag behalve de hoge waarde ook geen enkele aanwijzing nog.

Oh en fijn Oreo dat je eea over je bevalling al besproken hebt. Was vandaag mijn plan ook, maar dat viel wat in het water.
<<

JustMeDaan

Major Yipyapper

Berichten: 3186

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:39

Bericht 27 Dec 2018 19:49

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Mijn waarde was toen ook 9 Joey. Ik kan het tot nu toe nog steeds af met een koolhydraatarm dieet. Ik moest daarvoor wel naar een diëtiste, diabetesverpleegkundige en voor de bureaucratie langs de internist. Gyn was ik al bekend bij maar heb tot de 34 weken bij de verlos de controles gehad met enkel extra groeiecho’s tussendoor. Die krijg je dan ook. Extra naar de kleine kijken. Hier heeft mijn vader ouderdomsdiabetes en ikzelf hoog BMI.
D. 💙14-01-2019💙
<<

SophieZMY

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2368

Geregistreerd: 23 Mrt 2014 09:52

Bericht 27 Dec 2018 20:36

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Ahh extra balen dan Joey!
Tis goed te behandelen, maar je hebt t liever niet natuurlijk. Hopelijk is het met een beetje aangepast dieet goed binnen de perken te houden en mag je ook gewoon terug naar verloskundige straks!
<<

Anoniem304

Bericht 27 Dec 2018 20:52

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Joey misschien heb je (precies een jaar geleden) het bij mij wel eens gelezen, maar ik had hetzelfde als jou. Ik moest dan de test omdat mijn vader diabeet was, maar verder had ik ook helemaal geen indicatie voor zwangerschapsdiabetes. Toch had ik met de test bijna een 9 (en was mijn nuchtere waarde al aan de hoge kant).

Ik heb met een beetje aangepast eten altijd goede waardes gehad, tot het einde aan toe. De diabetes vk heeft zich altijd afgevraagd of ik het wel echt had, maar goed er was geen weg meer terug :P.
<<

Anoniem284

Bericht 27 Dec 2018 23:44

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Oh Joey wat vervelend! Is dit dan iets waar je zelf ook last van hebt of gaat krijgen?

Vandaag voor het eerst zwangerschapszwemmen gedaan. Had het me wel iets actiever voorgesteld, maar wel lekker even bewegen en in het water. Ga het wel vaker doen.
<<

Boerenkool

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1307

Geregistreerd: 17 Dec 2014 21:51

Bericht 28 Dec 2018 11:00

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Vervelend Joey, vooral als je het niet zag aankomen. Heb je ook zelf niks gevoeld oid?

Fijn Oreo om de bevalling alvast te bespreken. Heeft het je voorkeur om thuis te bevallen?

Hier gaat het zo-zo. Van de week ook suiker geprikt en heb in ieder geval geen zwangerschapssuike, maar suikers waren aan de lage kant. 4.2 nuchter, 3.6 na ontbijt en 3.8 na de lunch. En had best behoorlijk gegeten voor mijn doen..doorgaans eet ik minder. Dus ook hier door naar de diëtist, daar heb ik zo een afspraak mee staan.
Begin november heb ik een ijzerinfuus gekregen ivm bloedarmoede. En daarna voelde ik me enkele weken best goed. Totdat ik de afgelopen weken ineens weer veel vermoeider werd. Maar had het idee dat het misschien gewoon bij de zwangerschap hoorde. Maar dus wéér bloedarmoede. Dus mag aanstaande maandag en donderdag weer terug voor 2 giften ijzer.

Hebben er hier trouwens meer last van flauwvallen als je op de rug ligt? Eerste keer was 1.5 week geleden in de tandarts stoel. Daarna nog een paar keer met het in bed liggen op het randje gezeten. En ook de echo's in het ziekenhuis gaan op het randje goed, maar worden nu zittend gedaan. Maar zodra ik dus ga liggen op mijn rug word ik naar en als ik niet ingrijp val ik dus flauw.
<<

Anoniem284

Bericht 28 Dec 2018 11:11

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Geen last van Boerenkool. Klinkt ook wel eng. Wat zegt de verloskundige daarvan?
<<

Boerenkool

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1307

Geregistreerd: 17 Dec 2014 21:51

Bericht 28 Dec 2018 11:15

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Het is normaal en kan gebeuren als de baby ver naar achteren ligt. Dan drukt het een belangrijk bloedvat dicht. Ofzo. De gyn leek zich geen zorgen te maken, maar moest wel bellen als het weer zomaar gebeurde. Maar voel het inmiddels prima aankomen.
<<

Kajaka

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2868

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:15

Bericht 28 Dec 2018 11:30

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Ik heb dat een keer bijna gehad bij de eerste. Ging ik naar een school waar ze oefenden met echo’s maken en ineens voelde ik me helemaal niet goed worden, zweten enz. Gelukkig zag de leerling het en zei dat ik maar snel wat rechterop moest gaan zitten. Vervelend dat je weer bloedarmoede hebt Boerenkool.

Hier gaat het op zich wel goed. Ik ben niet echt misselijk meer met spugen, maar ik moet iets(het liefst drop) in mijn mond hebben om me redelijk te voelen. Zonder ben ik echt heel naar in mijn hoofd. Iets wat ik niet echt kan omschrijven maar het is super vervelend. Herinner het me ook van bij de tweede, toen nog op wat dingen laten prikken, maar niks aan de hand. Zullen de hormonen wel zijn.
<<

Sunshine86

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 491

Geregistreerd: 13 Jan 2016 10:35

Bericht 29 Dec 2018 14:14

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Afgelopen dagen alle babykleertjes gewassen. We hebben enorm veel gekregen maar nu t/m maat 74 klaar en de maten daarboven die komen vanzelf. Het schiet echt op, nog 2,5 maand en dan kan hij al geboren zijn.
Eind januari wisselen we de laatste meubels om van onze dochter haar kamer naar de babykamer.
Het slapen in haar grote meidenbed gaat gelukkig boven verwachting goed!!

Hoe voelen jullie je verder?
Ik moet zeggen dat het vanaf het begin een hele fijne zwangerschap is. Weinig tot nergens last van.

Wat vervelend zwangerschapsdiabetes Joey!!
Wat moet je nu doen??

Fijn Oreo dat je de overdracht hebt gehad van jullie appartement. Spannende tijd zeg. En wat bizar he al over de bevalling praten. Komt allemaal zo dichtbij maar heeft een medische reden begrijp ik uit je verhaal.

Sophie, hopelijk heb je het niet, succes met de test

Butterfly, ik moest de suikertest omdat diabetes voorkomt in de familie en ik overgewicht heb.

Wat vervelend bloedarmoede Boerenkool. Flauwvallen heb ik niet eerlijk gezegd.

Wat fijn Kajaka geen misselijkheid meer!!!

Voor allemaal een hele fijne jaarwisseling. Geniet ervan en in het nieuwe jaar allemaal gezond en wel onze kindjes op de wereld zetten :love:
Afbeelding
Afbeelding
<<

Oreo

Kletskop

Berichten: 790

Geregistreerd: 24 Mei 2018 22:22

Bericht 29 Dec 2018 16:36

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Ja spannend Sunshine! Jouw verlof komt ook al dichtbij! Heerlijk gevoel zeker? Ik zie er wel tegenop hoor, om tot 36 weken door te gaan.

GIsteren voelde ik me echt NIET lekker. Erg erg moe, heel erg last van mijn buik. Gewoon een onaangenaam gevoel. Heb echt getwijfeld of ik de VK moest bellen. Maar ik bedacht me dat die er ook niks mee kon.
Ben uiteindelijk om 9u gaan douchen. Om half 10 lag ik in bed en om 10u sliep ik. Ben vannacht om half 2 nog even gaan plassen en voor de rest heb ik geslapen tot half 10 vanmorgen. Dat was even een heel erg fijn gevoel! Niet dat ik nu uitgerust ben :P

Gaan jullie nog leuke dingen doen tijdens de jaarwisseling? Wij gaan maandag naar vrienden die vlakbij de Utrechtse Heuvelrug wonen. Nu al zin in :)
22112014 / 10042019
<<

Sunshine86

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 491

Geregistreerd: 13 Jan 2016 10:35

Bericht 29 Dec 2018 20:35

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Jaa klopt ik moet nog welgeteld 4 weken werken en dan heb ik zwangerschapsverlof tot 10 juni zo fijn!! Maar nu nog vakantie!! Ik bof heel erg met 8 weken vakantie in een jaar :banaan:
Ik stop met 34 weken. Wat knap dat je doorgaat tot 36 weken!! Komt vast goed!

De vk kan je altijd bellen hoor. Al is het alleen maar om even gerust te stellen. Bij mij zijn ze al 2x langsgeweest omdat ik me zorgen maakte, daar zijn ze voor.

Wij krijgen vrienden hier op bezoek met oud en nieuw. Samen eten, spelletjes en genieten. Dochterlief lekker in eigen bedje.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Diva

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 63

Geregistreerd: 03 Dec 2018 20:06

Bericht 29 Dec 2018 21:05

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Weer even bijgelezen.. :smile:

@Cactus, hopelijk een mooie echo!!

@Oreo, ik ben echt best veel aangekomen! Schrok er gister zelf van.. Het is opzich niet heel zichtbaar gelukkig. De allerdaagse dingen worden bij mij ook wat zwaarder. Heb het ook snel in mn rug bij bv koken, of was ophangen.

@Joey, ja leuk he! Beweegt je buik ook af en toe? Wij hebben ook veel gekregen hoor qua kleertjes. De echo was goed, alleen hij lag er niet echt lekker voor om mooie plaatjes te maken. Eigenwijsje! Het wegbrengen van ons kleintje lijkt me ook echt moeilijk. Is iets waar ik even doorheen moet denk ik, maar zal zeker lastig zijn in het begin. In het nieuwe jaar gaan we bij een aantal gastouders kijken, en dan zien bij wie we het beste gevoel hebben. KDV zit hier vrij vol helaas.

13 uren niet eten klinkt idd niet fijn! Wat balen van de uitslag!! Gelukkig voel je je wel goed!

@Oreo, klinkt heftig je eerste bevalling? Hopelijk verloopt deze beter!

@Boerenkool, geen last van. Lijkt me erg schrikken en eng. Gelukkig voel je het aankomen en kun je daarop actie ondernemen, maar toch...

@Sunshine, lekker bezig geweest!! Hier tot nu toe ook een fijne zwangerschap, maar valt me wel steeds zwaarder allemaal. Maar nogsteeds prima te doen hoor..

Oehh aftellen tot je verlof!! Lekker :D

Ik ben donderdag weer bij de VK geweest, alles was weer goed. Weer even fijn naar het hartje geluisterd. Wij gaan met de jaarwisseling savonds naar schoonfamilie en later op de avond naar vrienden.

Hebben jullie ook last van jullie rug bij huishoudelijke taken bv? Als ik daarna weer even zit, trekt het ook wel weer weg gelukkig.

Over een weekje hebben we de pret echo!! Zoveel zin in.. Vandaag een babybadje en luieremmer aangeschaft!! Schoonouders hebben van de week de babykamer geverft!! Nu wachten op de meubels!!

Gaat echt snel nu!! Gewoon nog dik 13 weken te gaan!! Kan niet wachten haha.. :love:
♡ Ons wondertje ♡
Afbeelding
<<

Oreo

Kletskop

Berichten: 790

Geregistreerd: 24 Mei 2018 22:22

Bericht 29 Dec 2018 22:28

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Diva, ja de eerste bevalling was pittig. Of nee, het stukje erna. Maar ik heb het nooit als traumatisch/ernstig ervaren. Gelukkig!

Logisch eigenlijk he, dat het pittiger wordt. Je draagt toch best wel wat extra gewicht mee.

Sunshine, ja ik had idd best kunnen bellen. Maar iets in me zei dat het "gewoon" kwam omdat ik zo ontzettend moe was. 16 januari moet ik weer terug naar de vk (dan ontmoet ik nummer 3) en dan bespreek ik het nog wel met ze. Komt wel goed.

Oh ja, ik reageerde nog omdat ik wilde zeggen dat ik DENK dat ik het geboortekaartje heb ontwikkeld (lees: iets gevonden op internet en dat aangepast). en ik DENK dat we uit de namen zijn. Naam 2 en 3 staan sowieso vast. De eerste naam nog niet helemaal, maar vriend is er wel enthousiast over. Maar, zoals mannen zijn (en hij zegt): je bent pas 25 weken, ik heb nog even om er over na te denken :12: :palm:
22112014 / 10042019
<<

Anoniem284

Bericht 29 Dec 2018 23:55

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Leuk, Oreo! Wij hebben net een proefdruk besteld van een kaartje. Kwam ‘m toevallig op insta tegen (was nog niet heel erg op zoek) en we zeiden allebei ‘dat is ‘m!’. Ben benieuwd of het kaartje in het echt ook mooi is.
<<

Sunshine86

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 491

Geregistreerd: 13 Jan 2016 10:35

Bericht 31 Dec 2018 15:18

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Voor iedereen een hele fijne jaarwisseling!! Ik schrijf later deze week weer mee. Liefs
Afbeelding
Afbeelding
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6200

Geregistreerd: 31 Aug 2017 15:18

Bericht 31 Dec 2018 20:51

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Vandaag een mailtje van de vk. Woensdag gesprek met diabetesvpk, gynaecoloog en diëtist. Ben erg benieuwd.
JustMeDaan: extra echo keek ik al direct naar uit ja, da's wel weer fijn. Wel te hopen dat de groei nog goed is natuurlijk..
Cotton: ik vraag me stiekem ook af of ik het wel echt heb.

Gympie: mijn klachten kunnen zijn; moe, veel dorst, veel plassen. Eerste heb ik wel, maar ik kan me voorstellen dat dat met minder suiker eten sowieso ook beter wordt. Af en toe heb ik veel dorst, maar ik drink altijd al veel en dat kan ook een gewone zwangerschapskwaal zijn. Veel plassen hoef ik niet.

Boerenkool: klinkt allemaal niet fijn. Werk je nog wel? Sterkte met de klachten.

Kajaka: gelukkig dat de ergste misselijkheid over is, maar alsnog lastig zo denk ik.

Sunshine: super dat je zo lekker door je zwangerschap gaat. Dat gun je toch iedereen hè. Ik vind zwanger zijn ook nog steeds erg leuk!

Oreo: haha zo zou mijn vriend ook kunnen reageren en mijn enthousiasme over iets min of meer de grond in boren. Vaak komt het dan alsnog wel goed, hij heeft soms (vaak) even wat langer de tijd nodig om zoiets te processen.

Diva: leuk dat jullie kamertje al geverfd is!

Gaan wij ook mee bezig deze week. We zijn eindelijk uit de kleuren. Het wordt lichtgrijs met een beetje oudroze. Heb een heel mooi grijs roze kleed besteld vandaag. Hoop dat hij in het echt ook mooi is. Dan hebben we alle grote dingen klaar en kunnen we de andere benodigdheden kopen. Ik ben al aan het rondkijken en pfff heb het liefst 'alles' van baby's only, vind dat zo mooi. Maar een aankleedkussenhoes van 40 euro gaat wel wat ver :eyes: en zo is alles daar eigenlijk te duur, wat ik dan ook weer zonde van het geld vind. Maar ik krijg het moeilijk uit m'n hoofd. Ik vind het inmiddels wel fijn om met zulke dingen bezig te gaan en ze op tijd af te hebben. Krijg steeds meer last van m'n hormonen. Is dat herkenbaar voor mensen die al eerder zwanger zijn geweest? Krijg je daar idd meer last van naarmate je verder zwanger bent? Ik was heel lang vrij stabiel en mezelf. Nu ben ik snel labiel en ben ik erg vergeetachtig en ik raak alles kwijt. Mijn vriend en ik kunnen er wel op zich wel om lachen. Maar ben oa m'n precious koptelefoon kwijt die ik dagelijks gebruik, dan is het niet meer zo grappig.
<<

Cactus

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 549

Geregistreerd: 30 Jul 2017 20:57

Bericht 01 Jan 2019 09:44

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Gelukkig Nieuwjaar meiden!! Hopelijk wordt het een mooi 2019!

Wij hebben 2018 afgesloten met een goede groeiecho. De baby groeit mooi door op de middelste lijn. Over 3 weken weer een echo. Deze baby is nu al zwaarder dan N, die 3 weken ouder was. Bizar!

Afgelopen zaterdag de babykamer geverfd. Nu langzaam aan wat dingetjes kopen. Zoveel hebben we gelukkig niet nodig.

Joey, hormonen herken ik niet echt gelukkig. Wel super vervelend. Vergeetachtig ben ik wel, dat is na D ook nooit meer goed gekomen. ;)
Maart 2015 - stoer ventje
Februari 2018 - kleine vechter *
April 2019 - onze held
<<

Butterfly

Noob

Berichten: 58

Geregistreerd: 19 Jul 2018 17:54

Bericht 01 Jan 2019 14:29

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Iedereen een heel mooi 2019 gewenst en dat iedereen gezonde kindjes mag krijgen! :love:

Wat fijn cactus!

Joey, ik ben wel vergeetachtig maar voor de rest niet erg veel last van hormonen. Wel merk ik dat ik graag alles snel voor de baby klaar wil hebben, de meeste grote dingen hebben wij dan ook al :)
Afbeelding
<<

Oreo

Kletskop

Berichten: 790

Geregistreerd: 24 Mei 2018 22:22

Bericht 02 Jan 2019 10:45

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Gelukkig 2019 meiden! Ons jaar, waarin we een kindje krijgen :love:
:vuurwerk:

Ik heb een slecht weekend achter de rug helaas. Veel pijn/last van mijn buik. Dat kan ik nog wel handelen door anders te gaan zitten/liggen, maar die rusteloze benen. Oh man! Ik heb vannacht tot half 4 wakker gelegen van de pijn in mijn benen :( En ben daarna maar op de bank gaan liggen, zodat ik mijn vriend iig niet wakker zou houden. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik van half 4 tot 8 heb geslapen. Gelukkig is zoon naar de bio vandaag. Maar dit is echt niet tof meer....
Iemand nog tips, naast magnesium, koelpacks en wisselbaden? VK kon me ook al niet helpen :(

Verder doet baby het prima. Lekker actief ding. Zoon heeft haar dit weekend voor het eerst gevoeld. Dat koppie toen hij een schop voelde. Ogen zo groot als schoteltjes en stuiteren van enthousiasme. Zo zoet :love:
22112014 / 10042019
<<

Cactus

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 549

Geregistreerd: 30 Jul 2017 20:57

Bericht 02 Jan 2019 12:36

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Oh Oreo, dat is echt heel vervelend. Hopelijk kun je vandaag lekker rustig aan doen. Verder geen tips, geen last van rusteloze benen. Wel van zere buik soms, je voelt 'm gewoon groeien ofzo. Echt zo'n groeipijn.

Wat schattig van je zoontje. D heeft de baby laatst ook gevoelt. Hij gaat ook vaak met z'n hoofd op m'n buik liggen, hartje luisteren. Zo leuk dat ze er op deze leeftijd al veel van meekrijgen! Hij ging maandag mee naar de echo, hij heeft het er nog over dat de baby zwaaide.
Maart 2015 - stoer ventje
Februari 2018 - kleine vechter *
April 2019 - onze held
<<

Snowflakes

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 184

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:04

Bericht 02 Jan 2019 14:11

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Meelezer hier, maar vind het toch wel leuk om ook mee te schrijven!

Ik ben in verwachting van ons eerste kindje (jongetje), ik ben uitgerekend op 1 april. Zeker nu oud & nieuw geweest is en we het nieuwe jaar zijn begonnen, voelt het steeds dichterbij (psychologisch denk ik :smile: ). Nog maar drie maandjes!

Ik begin de afgelopen twee weken meer last te krijgen van mijn bekken/banden, hebben jullie dit ook? Ik sport nog wel drie keer in de week (cardio, dus loopband en crosstrainer) en tijdens het sporten heb ik er niet zoveel last van, maar vooral als ik zit/sta. Hoop wel zo lang mogelijk nog te kunnen blijven sporten.

Vorige week hebben we een 3/4-D echo laten doen, zo bijzonder! De kleine lag er mooi voor, we konden het gezichtje al best duidelijk zien. Hebben jullie dit ook gedaan of gaan jullie dit misschien nog doen?

Vind het leuk om mee te schrijven! Voorspoedige zwangerschap allemaal :) !
Afbeelding
<<

Jip

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11416

Geregistreerd: 03 Jan 2015 11:04

Bericht 02 Jan 2019 14:41

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Hey meiden, ik heb de afgelopen 2 weken niet actief meegeschreven. We waren op vakantie in Zuid Afrika. Mooi land! Lekker warm ook. Alles is goed gegaan!
Met de zwangerschap gaat ook alles goed.

Ik heb ook niet alles Terug gelezen. Ik zal de komende tijd weer meer meeschrijven!
Their smile makes me smileJanuari 2017 ♡ April 2019

https://www.instagram.com/stofspinsels/
<<

Oreo

Kletskop

Berichten: 790

Geregistreerd: 24 Mei 2018 22:22

Bericht 02 Jan 2019 21:49

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Heb je een fijne vakantie gehad Jip?
22112014 / 10042019
<<

Jip

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11416

Geregistreerd: 03 Jan 2015 11:04

Bericht 02 Jan 2019 21:55

Re: Lente mama's 2019 ( maart/april/mei)

Het was intensief, dus ik ben best moe. Vannacht lag V op mij te slapen. Grappig was dat de baby daar heel druk van werd. Minder grappig dat ik moest plassen hahaha!
Their smile makes me smileJanuari 2017 ♡ April 2019

https://www.instagram.com/stofspinsels/
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers