Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Leeuwarden

17 Jul 2017 14:31

In oktober ga ik met een vriendin een nachtje naar Leeuwarden om te vieren dat we dertig jaar vriendinnen zijn. :cheering: :cheering: Ik heb gisteren een kamer geboekt in het het Post-Plaza Hotel, ziet er cool uit. Wie heeft er verder must-sees of andere tips voor ons? Leuke restaurants bijvoorbeeld, liefst die meedoen aan de restaurantactie van AH, aangezien ik daar nog een paar volle kaarten van heb liggen.

Fryslân boppe!

Re: Leeuwarden

17 Jul 2017 14:33

Fryslân Boppe! Verder geen tips. Behalve Tao qua eten. Daar ben ik fan van.

Re: Leeuwarden

17 Jul 2017 18:51

misschien is de oude gevangenis leuk voor jullie.

http://www.blokhuispoort.frl/

of de oldehove beklimmen

http://www.oldehove.eu/

en voor eten de koperen tuin

Re: Leeuwarden

17 Jul 2017 19:59

Wat leuk! Leeuwarden is echt een leuke stad hoor. In dezelfde straat als Post Plaza zit eetcafé 'T Leven, een van onze favorieten. Verder kun je heel gezellig zitten, borrelen en eten bij de Walrus, Humphreys, Sems, Fellini of de Burgemeester van Napels.

De Dikke van Dale is een leuke plek voor een rustig borreltje. Jouw kennende zou ik even kijken wat er dat weekend in De Neushoorn te beleven is en, zoals Sarah zegt, is er vast ook wel wat leuk in de Blokhuispoort (oude gevangenis). Zit vlak bij Post Plaza, dus rollend naar huis :). Je zit sowieso mooi centraal en dichtbij/in het centrum en station.
Café Scooters vind jij waarschijnlijk ook wel leuk en als je het kleine en drukke cafégebeuren kunt waarderen, dan is de gehele Doelesteeg een aanrader, maar de Ouwe Stoep met stip op 1!

Re: Leeuwarden

17 Jul 2017 20:04

Leuke tips, Lady! Ga ik me in verdiepen. M'n vriendin is niet echt een kroegtijger, dus uitgebreid de kroeg in gaat hem niet worden denk ik.

Sarah ook bedankt! Ik ga even googelen.

Re: Leeuwarden

17 Jul 2017 20:18

In dat geval zit je goed in Fellini, Dikke van Dale, of de Walrus: wijntjes, bitterballen, kaasstengels en kletsen :).
Plaats een reactie