Koken voor 'moeilijke' eter
Vers koken, dus zonder pakjes en rommel, is ze bang voor dat ze de smaken niet weet te waarderen, omdat het te puur zou zijn. Ze staat niet geheel afwijzend tegenover een vers gemaakt gerecht, maar ik vind het moeilijk iets te bedenken, als ik dus met bovenstaande dingen rekening moet houden en hou echt niet van pakjes en zakjes.
Thuis eet ze snijbonen en sperzieboontjes, spruitjes, broccoli, worteltjes en rode kool als groente. Dat lust ik zelf ook wel, maar ik kook veel met kruiden en dat kan dus amper. Ik zat te denken aan een ovenschotel met rode kool, maar ik zou dat zelf o.a. kruiden met veel peper en laurierbladeren. Heeft iemand nog tips? En ja, ik weet het; een patatje halen is makkelijker, maar dat wil ik niet omdat ik 's avonds nog een borrel heb en liever een bodempje 'leg'.:-) De smaken mogen dus niet overheersen en het moet zich ervoor lenen dat ik het voor mezelf nog kan kruiden op m'n bord.;)