Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Kledingtips gevraagd

31 Mrt 2017 13:43

Ik ben al een hele tijd op zoek naar wat ik nu eigenlijk leuk vind qua kleding, maar vooral wat mij het leukste staat. Ik vind namelijk die wijdere shirts ontzettend leuk om dan in je broek te stoppen, maar ik heb daar het juiste figuur niet voor. Ik heb een flinke boezem, smalle taille en heupen. Beetje zandloper figuur dus. Als ik dan zo'n 'vormloos' shirt draag, lijk ik dikker dan ik werkelijk ben.
Ik hou ook niet van te veel opdruk. Een tekst prima, maar geen figuurtjes.
Dus eigenlijk kom ik uit bij basic aansluitende shirts met een broek, maar dat vind ik juist weer zo saai :laughcry:
Heeft er iemand tips voor mij met eventueel plaatjes?

Re: Kledingtips gevraagd

31 Mrt 2017 14:39

Met een zandloper figuur zou je juist de meeste keus moeten hebben. Wat ik altijd probeer te doen is mijn beste punten benadrukken en dat is bij jou dan je taille. Je kunt hartstikke leuk een wijd shirtje of bloesje aan, maar doe die dan in een rok met hoge taille. Kan een kokerrok zijn maar een wijde rok kan ook als je dat leuk vind.
En jurkjes zijn ook vaak erg mooi met een zandloperfiguur. Aansluitende, maar ook weer a lijn jurkjes met een mooie taille.

Plaatjes ben ik minder goed in, hoop dat je hier wat aan hebt.

Re: Kledingtips gevraagd

31 Mrt 2017 14:47

Jurkjes draag ik idd het liefste aansluitend of a lijn model. Rokken ben ik niet zo'n fan van. Ik heb al wel eens gekeken naar een hoge taille broek met wijder shirt, maar ik vind dat van de voorkant wel erg mooi, maar de achterkant en zijkant niet :palm:

Re: Kledingtips gevraagd

31 Mrt 2017 20:32

Van die shirtjes in je broek kan heel goed met een zandloper figuur hoor!
Je moet wel even het juiste stofje hebben. Sommige shirtjes zijn van zo'n stof die alleen maar naar beneden valt. Niet flatteus.. Je moet juist een lekker soepel vallend stofje hebben, dan zie je alsnog je taille goed zitten.
Plaats een reactie