Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Kleding wanneer je alleen bent

<<

Pompoen

Gebruikers-avatar

Pietje Paniek

Berichten: 6558

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:04

Bericht 05 Jun 2018 20:58

Re: Kleding wanneer je alleen bent

En om te antwoorden op de vraag, als ik me ‘s ochtends aankleed dan denk ik altijd wel na over wat ik die dag ga doen en kies ik iets uit wat ik daarbij vind passen. Maar ik kleed me ook gerust later op de dag weer om. En meestal zoek ik ‘s ochtends iets uit wat ik leuk vind staan en kom ik ‘s middags tot de conclusie dat ik het niet meer lekker vindt zitten. Als ik dan nergens meer heen hoef trek ik meestal een makkelijke broek aan, soms ben ik ronduit slonzig, als in dat ik kleren aantrek waarvan ik vind dat ze me niet flatteren maar die zo ongelofelijk lekker zitten, dan is de behoefte aan ongelofelijk lekker zitten gewoon groter dan er leuk uit zien. Maar ik vind het altijd wel heel fijn om de dag gedoucht en leuk aangekleed te beginnen. Ik heb net als Geel een hekel aan pyjama dagen, ik voel me dan vies, niet echt wakker, mijn borsten gaan zonder bh zeer doen en aangezien ik altijd alleen een shirtje en een onderbroek draag moet ik de hele dag boven blijven of de gordijnen dichthouden haha. Ik doe ook nooit een broek er overheen, ik wil gewoon schoon ondergoed aan en frisse kleren.
Blog: http://nog1ding.nl over liefde, luierwasjes, duurzaamheid en nog veel meer!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
<<

Jet

Gebruikers-avatar

Pakjespiet

Berichten: 1584

Geregistreerd: 19 Mrt 2017 22:02

Bericht 05 Jun 2018 22:13

Re: Kleding wanneer je alleen bent

Oh Chiq, die broek wil ik ook!

Ik kleed me eigenlijk altijd wel aan, ‘s ochtends moet ik m’n dochters wegbrengen dus wil ik fatsoenlijk over straat. Eigenlijk heb ik zelden m’n ‘chillkleding’ aan. Dat gebeurt eigenlijk alleen als ik ziek ben en dat komt haast nooit voor. Of als ik vroeg op de avond ben gaan sporten en na het douchen nog niet ga slapen, dan trek ik nog wel m’n chillbroek aan met m’n lelijke gele Zeemanshirt erop. En als ik zeker weet dat er niemand meer komt doe ik er geen beha onder.
<<

Savi

Gebruikers-avatar

Sinterklaas

Berichten: 26290

Geregistreerd: 10 Feb 2014 16:21

Bericht 06 Jun 2018 06:08

Re: Kleding wanneer je alleen bent

Ik zit ook altijd opgepropt in een hoekje van de bank of in kleermakerszit, maar heb nooit last van een knoop of iets eigenlijk.
29032018

After every storm comes a RAINBOW
<<

ChiQ

Pakjespiet

Berichten: 2661

Geregistreerd: 24 Jun 2016 15:43

Bericht 06 Jun 2018 06:10

Re: Kleding wanneer je alleen bent

Is een megaoude van de primark!
<<

Anoniem250

Bericht 06 Jun 2018 08:39

Re: Kleding wanneer je alleen bent

Ik draag altijd kleding en ik pas mijn outfit wel aan en de dingen die ik op een dag doe. Naar externe afspraken doe ik andere kleren aan dan naar interne afspraken, naar een speeltuin doe ik andere kleren aan dan naar een bbq/borrel, maar in joggingbroek loop ik alleen maar als ik ziek ben.
<<

Boerenkool

Gebruikers-avatar

Rijmpiet

Berichten: 898

Geregistreerd: 17 Dec 2014 20:51

Bericht 06 Jun 2018 20:34

Re: Kleding wanneer je alleen bent

Ik draag naar m'n werk juist altijd slons kleren. Een joggingbroek vol met kitplekken en een los zittend tshirt. Ivm veel bewegen trek ik echt geen dingen aan met knoop. Zodra ik thuis kom gaan de nettere kleren aan. Maar ook daar voel ik me comfortabel in. Het komt eigenlijk niet zo vaak voor dat ik de deur niet uit ga. Maar soms "schaam" ik me wel een beetje voor de werkkleding als ik op school aan kom en dit probeer ik zoveel mogelijk te beperken.
<<

Zon&maan

Gebruikers-avatar

Afluisterpiet

Berichten: 5

Geregistreerd: 07 Aug 2018 12:10

Bericht 14 Aug 2018 11:12

Re: Kleding wanneer je alleen bent

Als ik alleen thuis ben vervang ik wel graag mijn 'gewone' broek voor iets zachters dat net wat comfortabeler zit. Dat kan een soort joggingbroek zijn of een zo'n licht, zwierig geval. Ze zien er nog wel goed uit (ik bedoel, geen vlekken of gaten) en ik hoef me dan ook niet te schamen als er iemand aan de deur komt. Maar als ik boodschappen ofzo ga doen verruil ik toch de slobberbroek weer voor mijn gewone broek.
<<

Olifant

Gebruikers-avatar

Ozosnel

Berichten: 4085

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:56

Bericht 14 Aug 2018 11:54

Re: Kleding wanneer je alleen bent

Als ik de deur niet uit hoef, heb ik het liefst een joggingbroek aan met een hemdje en een vestje.
Met het warme weer van de afgelopen tijd een short van zachte stof en een hemdje.
Ik pas er wel voor dat ik er niet al te slonzig bij loop, ik noem mijn look dan 'sportief'.
24-11-2015
<<

Tazz

Afluisterpiet

Berichten: 81

Geregistreerd: 15 Okt 2013 13:11

Bericht 18 Sep 2018 22:42

Re: Kleding wanneer je alleen bent

Ik heb eigenlijk altijd casual aan, vandaag dacht ik doe een leuk jurkje aan, maar daar had ik al weer spijt van, winkelhaak in de stof, ik doe gewoon te onhandig in die kleding.
<3 <3
Vorige

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers