Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Jouw leven binnen nu en vijf jaar

<<

Anoniem167

Bericht 08 Mei 2015 21:14

Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Wat hoop jij dat er gebeurd in je leven de komende vijf jaar? Wil je misschien verhuizen, of trouwen, gaan jullie voor kinderen, of een wereldreis maken? Wil je parttime gaan werken, of zoek je juist een uitdaging om te promoveren of hogerop te komen? Vertel :)
<<

Ooh La La!

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6722

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:34

Bericht 08 Mei 2015 21:16

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Dan ben ik getrouwd.
Heb ik hopelijk een 2e en misschien wel een 3e kind.
In geval van een 3e gaan we dan ook verhuizen want in ons huidige huis passen maar 2 kinderen.

Hopelijk werk ik dan ook meer dan nu, zo'n 3 dagen.

Daarnaast hoop ik fitter en slanker te zijn ;)
21.02.2014
20.06.2016

Volg me op Instagram: huisjeopdehei
<<

Anoniem107

Bericht 08 Mei 2015 21:19

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Als ik m'n baan nog heb (en daar ga ik stiekem wel een beetje van uit), m'n vriend een (relatief) vaste baan heeft, we financieel de boel goed op de rit hebben en we een kindje rond hebben wandelen, dan ben ik héél gelukkig. En als we op dat moment zelfs twee kindjes hebben dan denk ik dat ik ultiem gelukkig ben :love: En ohja, 20 kilo lichter minimaal zou ook erg fijn zijn. En dat wij en iedereen die ons lief is, gezond is natuurlijk, maar dat heb je niet zelf in de hand.
<<

fashionmommy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1141

Geregistreerd: 30 Mrt 2014 20:05

Bericht 08 Mei 2015 21:23

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Binnen nu en 5jaar zou ik graag opnieuw willen trouwen in prinsessenjurk met onze kinderen als bruidsmeisjes. Daarnaast nog een 3e kindje. Mijn rijbewijs halen en evt. een 2e auto (een eigen voor mij).
You'll be her first role model, her first friend, her first love. You're her mom and she's you're whole world. She's you're little girl. ❤





Afbeelding
<<

Anoniem156

Bericht 08 Mei 2015 21:24

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Dan heb ik een leuke relatie, al een jaar of 5 (see what i did there ;)), en woon ik samen, misschien zelfs wel getrouwd.
Heb ik een baan waar ik het naar m'n zin heb en woon ik in een andere (grotere) stad dan nu.
<<

Studiebol

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5101

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:19

Bericht 08 Mei 2015 21:24

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Ik denk dat er niet heel veel veranderd is, ik vind mijn werk heel leuk, maar misschien ben ik ook wel ergens anders terecht gekomen. Verhuizen gaan we niet, ik krijg denk ik wat meer vrijheid,, omdat de meiden groter zijn/ouder worden naar school.
:heart: :heart: 2011
<<

Anoniem119

Bericht 08 Mei 2015 21:26

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Nou laten we beginnen met trouwen, over zes weekjes! Dat lijkt me een mooie stap naar een bewust leven samen! :) Waarbij we in ons heerlijke huis wonen. Ik denk dat we over 5 jaar daar nog met veel plezier wonen. Ik hoop dat we tegen die tijd (over ongeveer twee jaar misschien) een kindje hebben mogen krijgen, dus dat hij/zij dan zo'n twee a drie jaar is. Misschien willen we rond die tijd dan wel voor een tweede gaan. Ik zie voor me hoe we echt een gezinnetje zijn, draaiend om de kinderen en hun ontwikkeling, maar ook om onszelf. Ik hoop dat we nog steeds zo kunnen genieten van lekker eten, lekker genieten in ons huis. In de winter met de open haard aan (hoewel, met kindjes..?), en in de zomer lekker in de tuin. Lekker op de boot varen, echt genieten van ons leven als gezinnetje. Hopelijk daarbij ook toch nog mooie reizen maken, met en zonder kinderen, dichtbij en ver weg. Ik hoop dat we heel erg van elkaar houden nog, en elkaar ook nog echt als partner zien en niet alleen als ouder, maar dat we echt een mooie middenweg daarin hebben gevonden.

Qua werk weet ik het even oprecht niet. Ik hoop dat ik hier nog een tijdje met plezier zal werken, misschien toch nog eens wat anders ga doen, m'n fotografie dan wel of niet uitbreid, misschien stop ik wel met werken.. Ik weet het nog niet. Ik denk dat ik daar in de komende vijf jaar wel in ga groeien en ga veranderen en uiteindelijk keuzes zal maken.

Ik denk niet dat dit verre dromen zijn, maar best haalbaar, met daarbij natuurlijk hopende dat kindjes krijgen ons gegund is. Maar ik zie met name voor me hoe we samen ons leven opbouwen en verder bouwen. Genieten, dat wil ik de komende vijf jaar.
Laatst gewijzigd door Anoniem119 op 08 Mei 2015 21:27, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem315

Bericht 08 Mei 2015 21:26

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Een 2e kind, een ander huis, de zelfde baan, zelfde man.
<<

Anoniem152

Bericht 08 Mei 2015 21:27

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Binnen nu en 5 jaar...

- woon ik in mijn nieuwe huis;
- heb ik mijn huidige studie afgerond en ben ik misschien een vervolgstudie aan het doen of heb deze ook al afgerond;
- heb ik hopelijk een andere baan die aansluit op mijn studie;
- heb ik hopelijk een lieve vriend;
- heb ik nog meer van de wereld gezien dan ik nu al gedaan heb
<<

Anoniem127

Bericht 08 Mei 2015 21:28

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Haha slim Poubelle.

Ik hoop dat ik tegen die tijd kan beginnen met rondkijken naar een iets groter huis in dezelfde wijk, als dat nog langer duurt dan vijf jaar is het ook geen probleem. We wonen hier in principe fijn.

Verder hoop ik dat ik nog meer kinderen zal krijgen. En dat ik nog veel mooie reizen zal maken. Thailand sowieso nog een keer, maar ook graag nog naar andere Aziatische landen.

Waarschijnlijk zal ik nog part-time werken, misschien ga ik tegen die tijd ook zelf wat opzetten.
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15406

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 08 Mei 2015 21:28

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Over 5 jaar hoop ik dat het ons is gelukt om ons droomhuis te kopen en een kindje te krijgen. Misschien ben ik dan zelfs al in verwachting van de tweede. Natuurlijk nog steeds gelukkig getrouwd en gewoon aan het genieten van huisje, boompje, beestje.

♥♥
<<

Valerie

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 653

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:25

Bericht 08 Mei 2015 21:33

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Het ideaalplaatje waarop ik hoop:
De keuze om te verhuizen naar een andere stad blijkt een hele goede beslissing te zijn. We zullen leuke burencontacten hebben en bij sommigen regelmatig over de vloer komen. Ook zal het nieuwe huis echt als thuis voelen.
Ik zal een hele leuke parttime baan hebben, waarin ik mentaal uitgedaagd wordt en ik mij ook op persoonlijk vlak enorm ontwikkel. (Dit vond ik een heerlijk gevoel tijdens mijn studietijd).
Deze baan zal goed te combineren zijn met onze 2 gezonde kindjes. Die met veel plezier naar een opvang/school gaan.
De relatie met mijn man zal geweldig zijn, en we zullen, ondanks zijn drukke (maar leuke baan), genoeg quality time samen hebben. Dit doordat we o.a. een oppas hebben die we de kinderen toevertrouwen en waarbij de kinderen zich op hun gemak voelen.
Daarnaast zal ik dan een hele leuke hobby hebben gevonden. Oh en ik ben dan ineens heel sportief ;).
Make happy memories
<<

Siem

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2321

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:25

Bericht 08 Mei 2015 21:34

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Afgestudeerd, verhuisd en hopelijk een leuke vent. En daarnaast hoop ik dat ik een paar mooie reizen heb gemaakt in de tussentijd!
<<

Anoniem304

Bericht 08 Mei 2015 21:35

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Hopelijk 1 of 2 kinderen, trouwen en verbouwen. Niet perse in die volgorde overigens.
<<

Lonely Goatherd

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2887

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:44

Bericht 08 Mei 2015 21:46

Re: VS East Coast - Tips and Tricks

Ik hoop dat we dan wat meer rust hebben, dat ik 's nachts eigenlijk kan slapen en kan genieten van mijn twee grote jongens. Eindelijk weer tijd en hopelijk ook energie om het huishouden wat beter bij te houden en zelf wat leuke dingen te doen en in het weekend ook leuke uitjes met het hele gezin. Af en toe een avondje of weekendje weg met mijn man lijkt me ook heerlijk. Verder zal het een flink gevlieg zijn met school, hobby's en vriendjes, maar dat heeft wel zo z'n charme denk ik. Ook hoop ik dat ik tegen die tijd weer wat serieuzer met mijn hobby aan de slag kan, is voorlopig met kleine baby niet haalbaar helaas. Tijd voor sport en meehelpen op school of ander vrijwilligerswerk doen.

En héél misschien zit ik dan wel weer net zoals nu gelukkig, maar doodmoe thuis met een nakomertje, maar als ik het bovenstaande lees, heeft dat scenario toch wel ernstig de voorkeur. :)
<<

Anoniem167

Bericht 08 Mei 2015 21:48

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Binnen nu en vijf jaar zou ik graag getrouwd willen zijn, een aantal kinderen willen hebben, en woonachtig in een mooie ruime woning ergens rondom mijn huidige woonplaats. Qua werk weet ik het niet zo goed, de komende tijd ga ik ervaren hoe het gaat als ik dichter in de buurt werk, maar ik hoop binnen nu en vijf jaar eigenlijk een rustige administratieve baan ergens te hebben, of bij bv. een receptie, 3 dagen, zodat het te combineren is met de kindjes.
<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8609

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:45

Bericht 08 Mei 2015 21:53

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Over vijf jaar is ons huis helemaal af (inclusief de zolder, tuin, garage en plintjes ;-) ), hebben we twee kinderen, misschien een derde op komst. Qua werk hoop ik nog wat door te groeien en drie dagen op kantoor en een dag thuis te werken.
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018 - oktober 2021
<<

Stanley

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1313

Geregistreerd: 25 Jan 2014 18:24

Bericht 08 Mei 2015 21:54

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Hopelijk is er dan een kindje, wat ook betekend dat ik ander werk heb dan.
misschien wonen we dan ook net of bijna in ons droomhuis.
ik hoop dan juist wat minder te reizen en meer gesetteld te zijn.
<<

Anoniem119

Bericht 08 Mei 2015 21:55

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Banana zijn jullie allebei nog steeds werkzaam op t schip?
<<

Stanley

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1313

Geregistreerd: 25 Jan 2014 18:24

Bericht 08 Mei 2015 21:56

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Ja, ik vertrek eind deze maand weer voor een half jaar.
<<

Anoniem331

Bericht 08 Mei 2015 22:00

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Ik hoop dat ik dan een huis heb waar ik kan blijven wonen, leuk zou zijn om dat samen met iemand te kunnen. En mijn wens voor nog een kindje is er nog steeds, dus wie weet?
<<

Anoniem119

Bericht 08 Mei 2015 22:05

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Banana schreef:Ja, ik vertrek eind deze maand weer voor een half jaar.

Oeh spannend, wel een bijzonder leven zo!
<<

Anousch

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2283

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:04

Woonplaats: Vuren

Bericht 08 Mei 2015 22:06

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Binnen nu en vijf jaar, wonen wij samen, hebben we een kindje en zijn we getrouwd.

Werk ik nog steeds met veel liefde en plezier als gastouder (maar dan gewoon bij ons aan huis in plaats van bij de ouders) en fotografeer ik hopelijk nog steeds!
Daan 27-06-2018
Yinthe 20-05-2022

Zo dol gelukkig en compleet ♡
<<

Sucre

Kwebbel

Berichten: 340

Geregistreerd: 02 Mei 2015 09:40

Bericht 08 Mei 2015 22:21

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Ik hoop dat ik me dan op werkgebied nog meer ontwikkeld heb in de vorm van cursussen ed en het lijkt me ook leuk om binnen mijn vakgebied net iets anders te gaan doen (werk nu als psycholoog in kinder- en jeugdpsychiatrie, maar het lijkt me bijvoorbeeld heel erg leuk om als studentenpsycholoog te gaan werken of als schoolpsycholoog).
Ik denk dat we dan nog steeds met zn viertjes zijn, heeel misschien nog een derde kindje erbij als dat mag lukken. En verder leuke reizen maken met ons gezin.
<<

Marsy31

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6685

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:19

Bericht 09 Mei 2015 05:32

Re: Jouw leven binnen nu en vijf jaar

Ik ben dan getrouwd, heb mijn citizenship binnen en hopelijk ook 2 kindjes. Waarschijnlijk hebben we dan huisje gekocht en hoop ik nog prachtige reizen te hebben gemaakt. Ook hoop ik een eigen bedrijfje te hebben voor voorlichting hier op scholen.
Afbeelding
Afbeelding
Volgende

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers