Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Instagram

<<

Anoniem 63

Bericht 31 Aug 2013 23:45

Instagram

Sinds kort ben ik toch ook maar begonnen aan instagram... Niet zozeer om de foto's vervolgens op fb te plaatsen, maar gewoon om wat meer met foto's maken bezig te zijn en om inspiratie op te doen en mooie foto's te kijken.

Wie weet er nog leuke instagrammers om te volgen? Bekend of onbekend?
<<

Anoniem157

Bericht 01 Sep 2013 10:38

Re: Instagram

Leuk.. ik volg Lieke van Lexmond, Nikkie Plessen, Doutzen Kroes, Gigi Ravelli, ook wat beautymeiden van beautysites.
Vind het een erg leuke app. :D
<<

Anoniem 63

Bericht 01 Sep 2013 10:59

Re: Instagram

Vind t ook erg leuk, ook wel een tikkie verslavend, haha. Ga eens kijken bij wie jij noemt! Tot nu toe volg ik qua bekende mensen alleen Jamie Oliver en Ellen DeGeneres
<<

Anoniem 63

Bericht 02 Sep 2013 22:24

Re: Instagram

Nobody else????

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers