Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Inmaken

<<

Anelisan

Kwebbel

Berichten: 481

Geregistreerd: 30 Apr 2019 04:15

Bericht 11 Jun 2019 11:58

Inmaken

Doet iemand dat nog?
Zo ja, wat maak je in en heb je misschien een lekker recept?
Ben er pas mee begonnen dus altijd bereid om te leren en ontwikkelen.
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 11680

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:56

Bericht 11 Jun 2019 16:28

Re: Inmaken

Nog nooit gedaan maar ik las vandaag in de allerhande wel iets wat ik wil proberen, met radijs.

https://www.ah.nl/r/1192611

Alhoewel ik me afvraag of dat is wat je bedoelt, inleggen is denk ik niet hetzelfde als inmaken he?
Dundas schreef:Van plakken wortels kun je niet op reis.

https://www.instagram.com/ooph_baby/
<<

Caulfield

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6017

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:33

Bericht 11 Jun 2019 17:19

Re: Inmaken

Lekker recept UN!
Volgens mij is inmaken vs inleggen een nuanceverschil.

Ik maak weleens kimchi, zo lekker vind ik dat!
‘Je kan je echt wel onderscheiden met je bakfiets’ (HGL).
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4166

Geregistreerd: 02 Sep 2013 05:56

Bericht 11 Jun 2019 19:20

Re: Inmaken

Daarmee bedoel je wekken toch? Ik maak weleens zelf atjar bijvoorbeeld maar bewaar het nooit langer dan een paar dagen ivm het gevaar op botulisme.

Ik heb wel citroenen in een grote weckpot ( echt een stuk of 15) met zout ingemaakt en al een jaar als decoratie op het aanrecht staan, de citroenen blijven super mooi geel, staat leuk bij mijn gele Creuset peper en zout stel maar we gaan ze na een jaar niet meer proeven of opeten.
25-11-2014 & 09-06-2017

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers