Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Ineens verliefd?

<<

Ineensverliefd

Noob

Berichten: 23

Geregistreerd: 16 Jan 2018 01:20

Bericht 16 Jan 2018 01:43

Ineens verliefd?

Goedenavond allemaal,

Laat ik beginnen mij voor te stellen. In ben Floris en 34 jaar oud, woonachtig in het centrum van het land. Ik sta best wel zeker in het leven, heb een goede baan etcetera. Je kent het allemaal wel. Ik ben erg gelukkig en al geruime tijd single. Mijn laatste relatie dateert al weer van drie jaar geleden en sinds die tijd heb ik eigenlijk weinig interesse in vrouwen gehad, ik vond mijn leven prima zo, wilde even alleen zijn en gewoon genieten van de vrijheid (in de zin van: gewoon werken, geld uitgeven waaraan je wilt, geen verantwoording afleggen). Ik ben iemand die gek is van zijn werk en daar in op gaat.

Tot zeer recent was ik er van overtuigd dat ik nog heel lang single zou blijven. Tot voor kort. Een vrouw op mijn werk trekt ineens wel op een bijzondere manier aandacht. Ik werk bij een multinational en we hebben veel contact omdat we samen zaken doen. Zij is niet-Nederlands (wel west-Europees) en woont momenteel in de VS. Ik ken haar sinds 2015 maar sinds vlak voor kerst 2017 heb ik ik kriebels als ik aan haar denk of als ik met haar spreek aan de telefoon. Inmiddels hebben we, buiten het werk op, een mailsessie met als onderwerp “private”, waarin we van alles bespreken, van zaken op kantoor waar niemand verder iets mee te maken heeft, tot meer privé-achtinge zaken. Deze mailcorrespondentie is door haar opgestart. Ze mailde mij zelfs een keer: “I wished you were here, in the US office; would be fun! :)”. Op alle e-mails antwoordt ze binnen een paar minuten. Een goede mannelijke collega op kantoor heb ik dit in vertrouwen verteld en hij zegt dat het voor hem duidelijk is dat ze wel wat ziet in mij.

In ieder geval hebben we hebben een goed contact en volgens mij vindt zij dat ook. Later in 2018 komt zij terug in Europa wonen en zouden we elkaar weer wat meer “toevallig” tegen het lijf kunnen lopen.

Hoewel ik dus al lange tijd single ben en gelukkig ben, en totaal niet op zoek naar een relatie, krab ik me nu toch wel een beetje achter de oren....wat moet ik nu doen? Ze lijkt een droomvrouw te zijn voor mij, superlief karakter met de stijl die ik leuk vind, elegant en vrouwelijk etcetera.

Ik wilde eigenlijk niet wachten op een “toevallige” date met haar en het lot een handje helpen. Aanvankelijk dacht ik een valentijnskaartje te sturen (anoniem) maar toen bedacht ik me eigenlijk iets leukers: waarom zou ik niet gewoon “even” naar de VS vliegen (onder het mom van: ik moet daar toch zijn voor een belangrijke meeting) en dan een date met haar organiseren, zoals een etentje. Dan kunnen we altijd nog zien; of het wederzijds is of niet. Zo niet, dan even goede vrienden, zo wel, dan denk ik dat we een fantastische tijd kunnen hebben samen.

Nu ben ik natuurlijk niet de jongste meer en zij is ook van mijn leeftijd. Ik zit er sterk over te denken mijn bovengenoemde plan ten uitvoer te brengem maar vraag me af of het niet een beetje “over the top” is en wellicht benauwend voor haar.

Vraag aan jullie is eigenlijk: stel: je bevindt je in de situatie van deze dame, zou je het dan deze actie van mij waarderen?

Ik ben benieuwd naar jullie reacties!
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 27498

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 16 Jan 2018 07:51

Re: Ineens verliefd?

Hallo Floris,

Wat leuk voor je dat je toch kriebels hebt gekregen voor iemand. Dat je niet vaak verliefd bent of momenteel geen relatie hebt, hoeft natuurlijk niets te zeggen over dat je ineens gevoelens voor haar ontwikkelt. Blijkbaar heb je tot nu toe nog niet zo'n leuke dame ontmoet. Leuk toch dat dat nu wel zo is! Het hoeft maar één keer raak te zijn toch?
Ik hoop voor je dat het wederzijds is. Ze klinkt in elk geval (vriendschappelijk) in je geinteresseerd en wie weet meer.

Naar Amerika vliegen voor een date zou ik zelf niet doen, dat lijkt me wat ver gaan. Ik ben zelf wel eens in volle overtuiging naar iemand toegevlogen die in een ander land zat, omdat ik tot over m'n oren verliefd was. Dat bleek toen niet wederzijds en dat was toen toch wel lastig. Toch verblind door de liefde op dat moment en hoewel het op zichzelf een leuk tripje was, was mijn doel toch 'mislukt'. En dat was binnen Europa. Om naar Amerika te vliegen lijkt me toch wel enigszins overdreven, hoewel het wel erg romantisch klinkt. Echter klinkt het waarschijnlijk romantischer in je hoofd dan dat het in werkelijkheid zal zijn.

Komt ze niet binnen afzienbare tijd weer naar Europa? Voordat ze naar Europa weer komt?

Maar, en dat bedenk ik me ook, misschien is de afstand nu ook wel wat je aantrekt, wat het spannend maakt. Dat is heel leuk maar houd er in je achterhoofd rekening mee dat het straks in het echt wel iets anders kan zijn.

Maar al met al hoop ik natuurlijk voor je dat dit wederzijds is. Veel geluk.
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding

Afbeelding
<<

Brooke

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1173

Geregistreerd: 24 Sep 2016 13:23

Bericht 16 Jan 2018 08:10

Re: Ineens verliefd?

Ik ben het met Marin eens. Ik zou niet zomaar naar de VS vliegen om een date te regelen. Het klinkt heel romantisch op papier, maar denk dat het best kan tegenvallen in het echt om allerlei redenen en dan zit je helemaal daar. Als ze toch ergens dit jaar weer terug komt naar Europa, zou ik daar op wachten als je het geduld kan opbrengen. En als het moment zich voordoet dat jullie bijvoorbeeld moeten samenwerken, dan zou ik gewoon een leuk spontaan etentje regelen, zonder teveel poespas en dan kan je altijd nog verder zien.
Sterretje december 2012

Mama van 2 prachtige dames 19-10-2013 & 27-07-2018
<<

Guattari

Major Yipyapper

Berichten: 4029

Geregistreerd: 23 Jul 2015 22:23

Bericht 16 Jan 2018 12:21

Re: Ineens verliefd?

Als jij het geld ervoor (over)hebt, genoeg vrije dagen en je ook je eigen plan kan trekken als het niet wederzijds blijkt te zijn, zou ik het gewoon doen. Het lijkt mij iig geen straf om een paar dagen in de V.S. te zijn, tenzij de plek me niet zou aanspreken. Vind het eigenlijk wel heel spontaan!
<<

Teun

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6464

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:59

Bericht 16 Jan 2018 12:49

Re: Ineens verliefd?

Ja eens met Guattari! Als je in je achterhoofd houdt dat het van haar kant alleen vriendschappelijk kan zijn en een plan B maakt voor de dagen dat je daar bent dan kan er weinig mis gaan. Ik zou het superromantisch vinden als een man waar ik gevoelens voor had dat zou doen! Weinig te verliezen toch?
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14254

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 16 Jan 2018 12:52

Re: Ineens verliefd?

Als ik in haar positie zat en gevoelens voor jou zou hebben zou ik het ontzettend romantisch vinden. Maar als ik in haar positie zat en geen gevoelens zou hebben, zou ik het juist heel ongemakkelijk vinden. Desalniettemin zou ik het toch proberen, als je inderdaad het geld ervoor over hebt, vakantiedagen kunt opnemen etc. etc.
Je hebt niets te verliezen.

♥♥
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6283

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 16 Jan 2018 12:59

Re: Ineens verliefd?

Ik zou het juist wel doen! De Nederlandse mannen zijn maar watjes en afwachtend. En zo krijg je gewoon geen vrouw die iets totaal anders is gewend. En laten we eerlijk zijn, in Amerika zijn de mannen daarin veel hoffelijker. Dus waarom niet. Als het de liefde van je leven blijkt te zijn is dat toch een geweldig verhaal. En anders blijft het ook nog altijd een goed verhaal.

Misschien kan je wel even polsen of ze een date ziet zitten als ze in Europa woont. En als dat zo is, dan zou ik gewoon dat vliegticket boeken.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7777

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 16 Jan 2018 13:37

Re: Ineens verliefd?

Kijk, ik zou dus eerst gaan polsen. "Ik moet dan en dan voor een meeting X jouw kant op'. Als het een leuke respons is als in 'Jaaa, wat leuk en dan kunnen we elkaar zien', weet je genoeg. Als de reactie lauwtjes is, dan weet je ook voldoende.
<<

Pompoen

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6607

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:04

Bericht 16 Jan 2018 13:52

Re: Ineens verliefd?

Als ik jou ook leuk zou vinden zou ik het waarderen, als ik je gewoon aardig vindt misschien ook wel, maar als ik het gevoel zou hebben dat ik nu wat moet zou ik het benauwend vinden.
Ik zou het waarderen als je zou polsen zoals Caro zegt. Misschien niet perse met een meeting, je zou ook kunnen zeggen dat je vakantieplannen aan het maken bent en dat je al jaaaaren naar de VS wil en of ze je zou willen rondleiden als je haar kant op komt of zoiets.
Dat geeft een soort opening voor het ‘ik vind je leuk’ gedeelte van beide kanten. Ik weet alleen niet of ze direct durft te zeggen dat ze je niet leuk vindt op die manier, je zult een beetje moeten proeven, beetje moeten flirten misschien ook wel.

Houd je ons op de hoogte?
Blog: http://nog1ding.nl over liefde, luierwasjes, duurzaamheid en nog veel meer!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3325

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 16 Jan 2018 16:03

Re: Ineens verliefd?

Ik vind het idee wel echt superromantisch trouwens! Zat me afgelopen week nog te bedenken dat Nederlandse mannen eigenlijk gewoon echt nooit moeite doen (in mijn geval) en ik dat best wel teleurstellend vind. Tot nu toe (op m'n ex na) heb ik me nog nooit speciaal gevoeld, dat het meestal mijn ideeen zijn dus ik vind het heel leuk dat je dit bedacht hebt.

Je zou natuurlijk kunnen polsen maar zelfs dan kan zij het wellicht alleen als vriendschap zien en één keer met je afspreken daar en ben je alsnog teleurgesteld. Zou je het diepe in durven springen? Gewoon er eerlijk voor uitkomen (niets dramatisch) dat je het contact heel leuk vindt en afvraagt of dit wederzijds is zodat je wellicht tot een ontmoeting kunt komen? Aannames van beide kanten scheppen waarschijnlijk alleen maar onduidelijkheid en teleurstelling. Weet je overigens of ze vrijgezel is? En heb je jezelf afgevraagd of het, stel jullie worden smoorverliefd, een toekomst heeft qua verblijfsvergunningen e.d.? Ik krijg meteen 'All you need is Love' visioenen voor me en die voorkom ik persoonlijk liever :) Succes! Lijkt me in ieder geval fijn dat je weer kunt genieten van de kriebels :)
<<

Ineensverliefd

Noob

Berichten: 23

Geregistreerd: 16 Jan 2018 01:20

Bericht 17 Jan 2018 02:08

Re: Ineens verliefd?

Zo, eindelijk even tijd om alle reacties te lezen antwoorden (ik heb best een drukke baan).

Ik heb zonder meer de mogelijkheid even naar de VS te reizen voor een date. Donderdag vliegen, vrijdag aldaar werken en diner, zaterdag sightseeing en zondag terug. Prima te doen en financieel geen probleem. Ik kan onderweg en daar nog werken dus dat gaat prima.

Ik zou er gewoon blanco naar toe gaan, en aangekondigd. Ik wil natuurlijk wel zeker weten dat ze tijd heeft. Mocht het niets zijn, dan heb ik alsnog een zeer geanimeerde avond met zeer leuke gesprekken en ga ik de dag daarna gewoon een leuke dag sightseeing doen. Is het wel leuk, tja, dan zie ik wel hoe het verder gaat. Ik ben er aan de ene kant laconiek in (want ik leid als single ook een leuk leven); aan de andere kant wil ik dit wel een kans geven omdat ze superleuk is.

Langzaam aan laat ik wel doorschemeren dat ik er aan kom. Ik heb haar vandaag al een tipje van de sluier opgelicht over de volgende trips... ze was meteen benieuwd en begon te hinten op komst naar de VS!

Overigens: ze is dus gewoon een Europese (Duitse) vrouw, dus geen problemen met verblijfsvergunningen etcetera in de EU. Vandaag ook voor het eerst een beetje in het Duits geschreven met haar; daar keek ze van op. Mijn tactiek voor nu is een beetje langzaam het vuur warm houden zodat haar interesse groter wordt. En dan zien we wel verder.

Ik houd jullie op de hoogte!
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2113

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 17 Jan 2018 10:19

Re: Ineens verliefd?

Spannend, ik ben benieuwd! Succes :). Klinkt in ieder geval als een leuk tripje en de moeite waard om te proberen.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 27498

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 17 Jan 2018 10:23

Re: Ineens verliefd?

Ik hoop voor je dat het een supertof tripje wordt (sowieso) en dat het wederzijdse liefde is en het begin van iets heel moois. Zou heel tof zijn als je het gewoon doet!

Waar in Amerika zit ze nu / zou je daar toe gaan? Misschien heb ik (of een ander) nog tips om een onvergetelijke date te plannen en andere leuke dingen te doen voor als je daar toch bent.
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding

Afbeelding
<<

Ineensverliefd

Noob

Berichten: 23

Geregistreerd: 16 Jan 2018 01:20

Bericht 17 Jan 2018 10:36

Re: Ineens verliefd?

Ze zit in NY, mogelijkheden genoeg dus!
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14254

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 17 Jan 2018 10:37

Re: Ineens verliefd?

Oh wat leuk zeg, ik ben benieuwd hoe dit af gaat lopen :)

♥♥
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11431

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 17 Jan 2018 10:38

Re: Ineens verliefd?

Leuk zeg, houd ons vooral op de hoogte van de ontwikkelingen :).
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 27498

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 17 Jan 2018 10:41

Re: Ineens verliefd?

Oh top dat is voor jezelf ook nog leuk om te bezoeken, zelfs als je er al eens geweest zou zijn. Heel veel plezier!
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding

Afbeelding
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3325

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 17 Jan 2018 10:42

Re: Ineens verliefd?

Leuk! Ik vind het een romantische actie en het klinkt alsof je er lekker nuchter in gaat! Ben heel benieuwd naar het vervolg!
<<

Anoniem242

Bericht 17 Jan 2018 11:33

Re: Ineens verliefd?

Hoe leuk is dit! Ik ben heel erg benieuwd. En aan haar reactie te merken, zal ze vast wel tijd voor je vrij maken.
<<

kerel

Kletskop

Berichten: 881

Geregistreerd: 11 Sep 2013 13:24

Bericht 27 Jan 2018 10:26

Re: Ineens verliefd?

ben je al in Amerika geweest?
<<

Anoniem249

Bericht 01 Feb 2018 18:01

Re: Ineens verliefd?

kerel schreef:ben je al in Amerika geweest?

Oh! Begreep t verkeerd. Never mind.
<<

Ineensverliefd

Noob

Berichten: 23

Geregistreerd: 16 Jan 2018 01:20

Bericht 02 Feb 2018 00:58

Re: Ineens verliefd?

Zo, even even korte update.

Inmiddels is er veel gebeurd, maar wel positief!

We hebben supergezellig contact met elkaar. Op een bepaald moment begon dat met e-mails op het werk met als onderwerp “private” (daar begon zij mee). In die mails bespreken we echt van alles, werkgerelateerde zaken en privézaken.

Op een gegeven moment gingen we met vakantie (viel toevallig samen, zij in de VS en ik op wintersport). Op een gegeven moment kreeg ik van haar een facebookuitnodiging, en dat terwijl ik nagenoeg onvindbaar ben (ik heb ooit eens een profiel aangemaakt, maar ik heb geen foto of andere info erop staan). Ze heeft me dus wel opgezocht denk ik. In ieder geval: tijdens de vakantie hebben we veel berichtjes verzonden via messenger. Supergezellig allemaal.

We zijn er achter gekomen dat we best wel veel gezamenlijke interesses hebben. Dit alles heeft me doen besluiten de stoute schoenen aan te trekken en mijn trip naar New York te boeken! Ik heb haar gezegd dat ik kom en ze was echt superenthousiast; ze gaat me dingen laten zien, we gaan het weekend samen doorbrengen. Ze schreef: you will be my guest!!! Verder vind ze me schattig, schreef ze. Overigens: ik heb gewoon een hotel geboekt. Ik wil zeker niets forceren. Ik ben nooit iemand geweest van snelle seks, en wil zeker deze dame heel goed benaderen omdat ik echt wel toekomst in haar zie.

We zijn razend enthousiast samen en ieder berichtje dat we verzenden wordt over en weer supersnel beantwoord.

Nu zit ik alleen nog een beetje wat ik zal doen met Valentijnsdag. Enerzijds denk ik: niets doen, laten we maar zien wat er gebeurt als ik daar ben. Anderzijds denk ik: een kaartje kan geen kwaad; en wellicht verwacht ze wel iets van mij en is ze teleurgesteld als ik niets doe...

Verder zoek ik nog een leuk restaurant om te gaan eten in NY. Het moet een beetje een rustig en romantisch restaurant zijn, met zeer goed eten (liefst sterrenniveau) want daar houden we allebei van. Het mag best wat kosten.

Verder zou ik nog wel een cadeautje voor haar willen meenemen, ik weet alleen nog niet wat. Moet ik nog even over nadenken. Misschien maken we wel een helikoptervlucht boven NY, dat zou ze denk ik wel een leuke beleving vinden en is ook leuk om samen te doen. Zou best wel een leuk cadeau zijn voor haar denk ik zo.

Wordt vervolgd! Tips zijn uiteraard welkom.
<<

ThinkPink

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 494

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:22

Bericht 02 Feb 2018 08:17

Re: Ineens verliefd?

Wat een leuke update! Een tip voor een goed restaurant in New York is Del Posto. Is een Italiaans restaurant met een Michelin ster. Mijn man en ik hebben daar gegeten nadat hij mij ten huwelijk had gevraagd (weet niet of ze toen ook al een ster hadden). Hij had al ver van te voren gereserveerd.
Afbeelding
<<

Anoniem249

Bericht 02 Feb 2018 22:42

Re: Ineens verliefd?

Wanneer ga je, voor of na Valentijnsdag? Helikoptervlucht is echt een top cadeau!
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 27498

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 02 Feb 2018 22:47

Re: Ineens verliefd?

Ik vind een helicoptervlucht als date een beetje overdreven eerlijk gezegd. Jullie hebben nog geen relatie he. Loop je niet te hard van stapel?

Een goed diner zou ik wel erg leuk vinden. Eleven Madison Park misschien? Beste restaurant van de wereld (hoewel, in het kader van overdreven... en onwaarschijnlijk dat je een tafel krijgt maar allicht het proberen waard).

Ik vind David Chang ook een goede chef en heeft meerdere restaurants in NYC. Ma Peche en Momofuku (bij Momofuku heb ik in DC gegeten). Iets meer laid back maar zeer goede Aziatische keuken.
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding

Afbeelding
Volgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron