Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Ik vertrek!

<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10075

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 24 Sep 2018 12:23

Re: Ik vertrek!

Susan schreef:Ook gek, er zijn toch wel vaker mensen die het goed voor elkaar hebben? Ik herinner me een gezin met twee volwassen dochters voor wie ze nog een huis aan de gracht hadden gekocht in Leiden, en die jongste dochter had nog een sieradenlijn opgezet, volgens mij hadden die het heel goed. En een keer twee vriendinnen die een B&B in Italië hadden die heel mooi was geworden. Het zijn lang niet altijd mislukkingen.


Die twee afleveringen herinner ik me nog. Zou die B&B in Italië graag eens bezoeken. Ik vind het, eerlijk is eerlijk, heerlijk vermaak wanneer er vanaf mis gaat maar af en toe een succesverhaal vind ik ook erg leuk.

Wij zijn naar aanleiding van een uitzending van Ik Vertrek twee jaar geleden naar Oostenrijk op vakantie gegaan. Deze mensen hadden een prachtig appartementencomplex neergezet. Helaas kregen we een paar dagen voor vertrek te horen dat ons appartement lekkage had en we er niet in konden. Enorm balen maar ze hebben toen een fantastisch alternatief voor ons geregeld. We zijn nog wel een paar keer bij ze op de koffie geweest en ik zou iedereen dat plekje aanraden.
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5324

Geregistreerd: 25 Nov 2015 15:30

Bericht 24 Sep 2018 13:35

Re: Ik vertrek!

Oh dat was een leuke aflevering Lady, dat appartementencomplex zou ik ook nog wel eens heen willen!
september 2015 ♥
december 2018 ♥
Vorige

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers